Гладът превърнал севернокорейците в канибали

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Re: Гладът превърнал севернокорейците в канибали

Мнениеот Alexx » 29 яну 2013 22:36

Viktor4o_Rs написа:
гражданин от село написа:Викторчо,първо се излекувай от фобията комунисти и после се опитай да бъдеш нормален ЧОВЕК.

Точно защото съм антикомунист и с демократични възгледи съм нормален човек. Не знам кой трябва да се лекува - дали аз или ти и подобните ти, които защитавате този човеконенавистнически режим. ;)

Антикомунист, но не знае на какво е анти-....

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 29 яну 2013 22:38

dunavfc написа:Викторе,как имаш сили да дискутираш нещо с тия психопати ? И аз от време за ташака им се хващам на хорото и се опитвам да водя някаква дискусия,но понякога се замислям,колко съм наивен..Споря с хора изтъкващи Северна Корея,като велика и могъща страна :shock:

Много си прав, градски, нека ги оставим да хвалят великият Вожд, щом толкова им харесва :lol: :lol: :lol: Ако трябва да използвам лозунг в стила любимия им СССР (който уви нещо вече го няма на картата :lol: ) - "Комунистическата посредственост - най-голямата посредственост" :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 30 яну 2013 00:51

Ти хубаво им го каза,ама те нямат явно мозъчният потенциал да го асимилират..Щом България е страхлива,подмолна,вечно дупеща се държава,а Северна Корея е независима,могъща и непреклонна на американският империализъм,що не си съберат багажа и дим да ги няма :roll:

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 30 яну 2013 01:08

Viktor4o_Rs написа:
dunavfc написа:Викторе,как имаш сили да дискутираш нещо с тия психопати ? И аз от време за ташака им се хващам на хорото и се опитвам да водя някаква дискусия,но понякога се замислям,колко съм наивен..Споря с хора изтъкващи Северна Корея,като велика и могъща страна :shock:

Много си прав, градски, нека ги оставим да хвалят великият Вожд, щом толкова им харесва :lol: :lol: :lol: Ако трябва да използвам лозунг в стила любимия им СССР (който уви нещо вече го няма на картата :lol: ) - "Комунистическата посредственост - най-голямата посредственост" :mrgreen:

Ти не можеш ли да мислиш извън рамките на двуполюсноста?
Аз не съм нито комунист или ляв, нито харесвам това което е в С. Корея, нито това което бе в България и СССР. Вие дори не знаете какво е комунизъм и той няма нищо общо с това в С. Корея и България преди 89 год.. За жалост заради този експеримент, който продължи 50 години в Българя бяха очернени левите виждания и политики. Не всяка лява политика е диктатура и не всяка диктатура е лява. Има много десни диктатури.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 30 яну 2013 01:12

Alexx написа:
Viktor4o_Rs написа:

Ти не можеш ли да мислиш извън рамките на двуполюсноста?
Аз не съм нито комунист или ляв, нито харесвам това което е в С. Корея, нито това което бе в България и СССР. Вие дори не знаете какво е комунизъм и той няма нищо общо с това в С. Корея и България преди 89 год.. За жалост заради този експеримент, който продължи 50 години в Българя бяха очернени левите виждания и политики. Не всяка лява политика е диктатура и не всяка диктатура е лява. Има много десни диктатури.

Искаш да кажеш,че това което наблюдаваме в момента в Северна Корея,не е комунизъм,приличащ на нашият,дори в още по отвратителен и гаден вариант ? Явно,ти не можеш да направиш разлика между комунизъм и социализъм.Социализмът не е нещо,толкова гадно,стига да е като този в Скандинавия,Франция,Австрия,Германия и т.н. За мен това е далеч от предпочитана политическа система,защото виждаме какво става в Франция.За това не съм привърженик на социализмът,защото е популиски,да покажем на бедните,че ще дерем богати,като по този начин се спира всякаква мотивация на способните хора да се опитват да направят нещо различно от това,да работят цял живот на гърба на държавата си в някой завод за правене на конфитюр.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 30 яну 2013 01:23

Не искам комунизъм, но пак ще повторя! Комунизмът няма нищо общо с това което е били преди 89 години! Това преди 89 си е тоталитарен режим който клони към ляво, също е имало и десни тоталитарни режими. Най-близко до социализъм е скандинавския модел и Канада. Франция,Германия и Австрия си водят неолиберална политика. Това,че има социални елементи(то във всяка система ги има) не ги прави близки до скандинавския модел, който е в стил пазарно-планова икономика(демек нещо средно). Частната собственост и личното предприемачество е много важно и благодарение на него върви напред обществото, но в определени сектори е нужно държавата да бъде стопанин и да бъде добър пазач(това за пазача май беше мисъл Джон Лок).

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 30 яну 2013 01:28

Абе тия дни какво ви става, във всяка втора тема нищите комунизма? :? Да не би да ви липсва?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 30 яну 2013 01:31

megan fox написа:Абе тия дни какво ви става, във всяка втора тема нищите комунизма? :? Да не би да ви липсва?

Те хората дори не знаят какво е комунизъм... Ама комунистите били гадни ... Ах този гаден Ботев... Смирненски,Вапцаров..... Иначе комунистите умряха през 44 година,а тези които управляваха държавата си бяха просто партийци.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 30 яну 2013 01:32

Заеби, няма сми да я почваме тая дискусия и в тая тема..., безмислено е.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
джугашвили

Мнениеот джугашвили » 30 яну 2013 12:34

Дръжте се другари!Не се поддавайте на капиталистическата пропаганда!Заедно ще побебдим!
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!

Върни се в “Свободна зона”