Гладът превърнал севернокорейците в канибали
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
гражданин от село
Re: Гладът превърнал севернокорейците в канибали
Я дай карта на маршрута,че ми стана интересно. 
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Пак питам уркото и оня с многото никове защо като е толкова хубаво там, защо не са вече в Пхенян и защо никой нормален човек не иска да живее там, а всеки драпа към гнилия Запад ? И пак няма да получа отговор, то чугунена тиква може ли да ти отговори нещо смислено

- shumkar_44
- Контакти:
Защото, Хер штурмбанфюрер, моя милост е преди всичко българин и патриот. Цял живот съм живял и съм работил за благото на държавата, така че нямам намерение да напускам майка България!
Толстолоб, на теб съм роб.
Viktor4o_Rs написа:Пак питам уркото и оня с многото никове защо като е толкова хубаво там, защо не са вече в Пхенян и защо никой нормален човек не иска да живее там, а всеки драпа към гнилия Запад ? И пак няма да получа отговор, то чугунена тиква може ли да ти отговори нещо смислено![]()
![]()
Ти като драпаш интересно що не си там при чернилките?
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....
-
гражданин от село
nikita33 написа:Viktor4o_Rs написа:Пак питам уркото и оня с многото никове защо като е толкова хубаво там, защо не са вече в Пхенян и защо никой нормален човек не иска да живее там, а всеки драпа към гнилия Запад ? И пак няма да получа отговор, то чугунена тиква може ли да ти отговори нещо смислено![]()
![]()
Ти като драпаш интересно що не си там при чернилките?
Всеки с туземско самосъзнание иска да е сахиб.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Аз за разлика от вас не плюя постоянно по родината си и не твърдя безумия, че в КНДР било по-добре
Комунистите сте родоотстъпници и национални предатели, такива сте били винаги и такива ще бъдете.

-
гражданин от село
Викторчо,първо се излекувай от фобията комунисти и после се опитай да бъдеш нормален ЧОВЕК.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
гражданин от село написа:Викторчо,първо се излекувай от фобията комунисти и после се опитай да бъдеш нормален ЧОВЕК.
Точно защото съм антикомунист и с демократични възгледи съм нормален човек. Не знам кой трябва да се лекува - дали аз или ти и подобните ти, които защитавате този човеконенавистнически режим.

Viktor4o_Rs написа:Пак питам уркото и оня с многото никове защо като е толкова хубаво там, защо не са вече в Пхенян и защо никой нормален човек не иска да живее там, а всеки драпа към гнилия Запад ? И пак няма да получа отговор, то чугунена тиква може ли да ти отговори нещо смислено![]()
![]()
ЕДна лека корекция: Ако се намираш в Северна Корея ще драпаш към изтока, а не към запада
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Викторе,как имаш сили да дискутираш нещо с тия психопати ? И аз от време за ташака им се хващам на хорото и се опитвам да водя някаква дискусия,но понякога се замислям,колко съм наивен..Споря с хора изтъкващи Северна Корея,като велика и могъща страна