memnto написа:BadBoy написа:Както може без всеки един отбор, така може и без ЦСКА.
Не се изказвай неподготвен.
Е и какво ще стане ако го няма ЦСКА, Левски или който и да е друг отбор у нас?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
memnto написа:BadBoy написа:Както може без всеки един отбор, така може и без ЦСКА.
BadBoy написа:memnto написа:BadBoy написа:Както може без всеки един отбор, така може и без ЦСКА.
Е и какво ще стане ако го няма ЦСКА, Левски или който и да е друг отбор у нас?
kireto2 написа:Аз, мога да помогна, макар и скромно! Имам един чувал с цимент, и няколко с теракол (останаха ми след ремонта на тоалетната) ! Ако някой знае с кого да се свържа, за да ги даря за ремонта на "Армията" ,да ми пише на лични!![]()
п.с. В неделя взривяват Герена, ако имате възможност може да отидете и да вземете всичко което ще ви свърши работа за вашия стадион, винкели, тръби, ламарини, все нещо ще ви е от полза! Струва си да помислите, не е срамно да събираш отпадъци, когато е за доброто на любимия клуб!
шивача написа:kireto2 написа:Аз, мога да помогна, макар и скромно! Имам един чувал с цимент, и няколко с теракол (останаха ми след ремонта на тоалетната) ! Ако някой знае с кого да се свържа, за да ги даря за ремонта на "Армията" ,да ми пише на лични!![]()
п.с. В неделя взривяват Герена, ако имате възможност може да отидете и да вземете всичко което ще ви свърши работа за вашия стадион, винкели, тръби, ламарини, все нещо ще ви е от полза! Струва си да помислите, не е срамно да събираш отпадъци, когато е за доброто на любимия клуб!
ей, браво, най накрая си направи кенеф, че умириса целия форум,,, а дано и къща си направиш, някъде на стотина метра от усамотеното място![]()
а за матриала от герена, там циганите ще си свършат работа, макар че ще им на лоша поличба, особено, ако им идват чужденци на гости, феновете на Левски знаят защо
kireto2 написа:шивача написа:kireto2 написа:Аз, мога да помогна, макар и скромно! Имам един чувал с цимент, и няколко с теракол (останаха ми след ремонта на тоалетната) ! Ако някой знае с кого да се свържа, за да ги даря за ремонта на "Армията" ,да ми пише на лични!![]()
ей, браво, най накрая си направи кенеф, че умириса целия форум,,, а дано и къща си направиш, някъде на стотина метра от усамотеното място![]()
а за матриала от герена, там циганите ще си свършат работа, макар че ще им на лоша поличба, особено, ако им идват чужденци на гости, феновете на Левски знаят защо
Аз ви предлагам помощ, ти ми се сърдиш! Не те разбирам!
шивача написа:kireto2 написа:шивача написа:kireto2 написа:Аз, мога да помогна, макар и скромно! Имам един чувал с цимент, и няколко с теракол (останаха ми след ремонта на тоалетната) ! Ако някой знае с кого да се свържа, за да ги даря за ремонта на "Армията" ,да ми пише на лични!![]()
Аз ви предлагам помощ, ти ми се сърдиш! Не те разбирам!
е, ти още от оная тема не разбираш..... не ти се сърдя, но бъди реалист, можеш да помогнеш като шерп, дотам имаш възможност, а ти си тръгнал да мислиш, аре мерси, тва да не ти е кенефа на двора-два пирона, една дупка и некъв найлон за заслон, ай сектир
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта