Обаче от бойците на SD виждам един интересен съперник за Гробаря

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
kingofpop написа:vasilnv написа:kingofpop написа:hajitsu написа:Я дай линк за Пънк - Скалата в клетката?
http://www.wwe.com/shows/eliminationcha ... k-26088039
Скалата запазва и на Кеч Мания Сина-Скалата![]()
Тая година верно ще е на Сина
Аз тайно се надявам да стане обратното...Пънк да бие чрез намеса на Леснар, Щита или на друг и да няма Сина-Скалата на манията, скучно ще е с ясен край....
Аз нямам нищо против Роки, за мен той е абсолютна легенда и е факт, че в момента носи яко кинти и от бизнес гледна точка, той да ти е шампион е абсолютен рай. Само, че все пак - това не е шампион. Не е шампионско да го играеш на иди ми, дойди ми. Аз сега ще се появавам тук и тук, ще бия този и този, ще вземе тази титла и, тук ще заема от друг велик кечист фраза, that's the bottom line cause I said so. Ама това, че е в отвратителна форма не го боли? Това, че константно противниците му трябва да изнасят мачовете също, че му свършва въздухът на 10 минута...
Ето това не ми харесва в Роки в момента. Дори предпочитах Пънк да загуби от Сина, защото последният, колкото и да ненавиждам образа му, както и слабите ми умения на микрофон и посредствените му такива на ринга, ПОНЕ СИ СКЪСВА ЗАДНИКА ЗА КОМПАНИЯТА. Поне е там, където му кажат, поне е всяка вечер пред екрана, всяко шоу е на ринга и това малко или много е достойно за уважение...
И ето още нещо, Тейкър си знае възможностите и не се бута, а не като Роки. Идвам, искам титлата, тук всичко масово ще ми джоби, правя си PR, спасявам си кариерата, защото определено кариерата му е спасена (просто отворете страницата му в IMDB и вижте развитието от 2011 насам), пък това, че шампионът на федерацията няма да има мач в шоу 3 месеца, не ме боли......
megan fox написа:И кой си ти, че да определяш кой е истински фен и кой не, както и кой да пише и кой не?! Съдейки по съдържанието на постовете ти за качеството на совото ти вещество, ти изобщо не трябва да пишеш във форума, ама уви никой не те спира!
Liverpool YNWA написа:Аз пък се чудя дали не може Гробаря да се бие с Кейн![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта