Левски - Виктория Пилзен (Контролна среща)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- amstel_beer
- Контакти:
Re: Левски - Виктория Пилзен (Контролна среща)
На този етап от подготовката очаквам само себераздаване, другото ще дойде от само-себе си. 

- Kris_men2000
LevskiZavinagi написа:Kris_men2000 написа:Докъде стигнахме да третираме любимият ни отбор като махленски.Преди 20 години чехите не ги брояхме за живи сега се раджаме ако паднем с 3:0 от тях.Срамота бе Тоньо...Взимай си този гном Илиев под мишница и право към жп.линиите да чакате бързия вклак за Стара Загора.Вижте докъде ни докарахте бе малоумници.Махайте се от Левски.Вие от тази игра футбол нищо не разбирате и никога няма да я разберете.Ей Батков връщай веднага Сираков в Левски че виждаш ли на какво се превърна отбора.45 години гледам любимия си отбор но такава жалка картина никога не е било.Пълен отбор с некадърници.Преди 20 години от тези 30 футболисти един нямаше да вземат дори да носи топките на резервите камо ли да играе в отбора,а сега е пълен само с куци кретени.Засрами се бе Батков осъзнай се най сетне бъди разумен и ВЪЪЪЪЪЪРНИ НАСКО СИРАКОВ.РАЗБРАЛИ БЕ НАДУТ ПУЯК.ОСЪЗНАЙ СЕ И ПРЕГЛЪТНИ МАЛКО ОТ СВОЕТО ЕГО ЗА ДОБРОТО НА ОТБОРА.и АКО НЕ ЗНАЕШ КАК СЕ КАЗВА ОРБОРА ТИ ТО ТОВА Е ЛЕВСКИ РАЗБРА ЛИ ЛЕВСКИ А НЕ НЯКОЕ КВАРТАЛНО ОТБОРЧЕ С ЧЕРВЕН ЦВЯТи на фанелките им да пише ГЛОБУЛ.
За тези 45 години не се ли научи да пишеш правилно на родния си езикКакви сте такива фенове само да плюете и хленчите? Я ми кажи отворко, ако не беше този "надут пуяк" кой щеше да дава пари за отбора, а? Истинските фенове са истински, когато стоят зад отбора си, независимо дали те играят добре или не. Истинските фенове се познават по това, че вместо да плюят - те вярвам и подкрепят отбора си, не играчите, не управляващите, защото ЛЕВСКИ не значи шепа играчи и разни ръководители, ЛЕВСКИ е име, ЛЕВСКИ е любов, ЛЕВСКИ е начин на живот! Аман от антифенове като теб...
Слушай бе лигльо.Отворко ще казваш на този който си мислиш че ти е баща но не е сигорно.И не ми говори за правилно писане, че като те гледам едвам имаш завършен 6 клас.Като ти гледам писането си личи че това го е писал малко по-умен циганин от теб.Но както и да е.По въпроса кой щял да дава пари за Левски.Ами кой даваше пари за отбора преди Батков.Левски да не съществува от вчера.Защо този толуп не се маха от отбора.защото там има страшна далавера и много пари и то не на Шматков.Разбрали сега умнико.Ако Шматков даваше пари от джоба си както тай твърди една секунда нямаше да стои в Левски.Той стои в отбора само заради далаверата и затова че смуче пари от Левски като кърлеж.Затова си размърдай малко асперина в главата си а не като зомбиран гербаджия да повтаряш едно и сищо само защото някой кретен представил се пред те като по умен е казал че това е правилната истина.Ако не разбра какво съм писал помоли някои седмокласник да ти го обесни.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
-
- Контакти:
Не знам за неговия 6-ти клас, но твоя правопис е потресаващ, "kris_men2000", освен ако това число не е годината ти на раждане, но дори и това не е извинение за неща, които се учат във втори клас. И кога точно "не сме брояли чехите за живи"? Хората са европейски шампиони и вицешампиони на национално ниво, имат 25+ участиа в групите на ШЛ и ЛЕ (откакто ги създадоха, преди това играеха и напролет там), но важното, че ти не ги броиш за живи, горките. 
Иначе за мача, дано има малко по-високо темпо и желание, рано е да се играе с избистрен състав още, затова очаквам пак многоцветни постройки от титуляри, резерви и юноши, прогноза 1:1, ще го дават ли по чорбал.бг?

Иначе за мача, дано има малко по-високо темпо и желание, рано е да се играе с избистрен състав още, затова очаквам пак многоцветни постройки от титуляри, резерви и юноши, прогноза 1:1, ще го дават ли по чорбал.бг?
-
Няма на какво чак толкова да се надяваме. Дано поне вкараме гол. Прогнозата ми 1-3. Нищо добро не ни чака пролетта за съжаление. Същия скапан локомотивец начело,същия слаб и смешен треньор,попълнения на ниво Б група и пак Гаджев и пак Йовов,че и Милиев вече! На Тоньо му направило впечатление,че футболистите не изпълнявали указанията на Илиан. Е той чак сега ли разбра ,че Илиан е мухльо и не го броят за жив? До края на март ще ни разкрият и Илианчо ще иде да смени Гонзо,който дотогава ще е изритан от Морето! Егати тъпаците. Няма ли най-накрая да докарат треньор?
Kris_men2000 написа:LevskiZavinagi написа:Kris_men2000 написа:Докъде стигнахме да третираме любимият ни отбор като махленски.Преди 20 години чехите не ги брояхме за живи сега се раджаме ако паднем с 3:0 от тях.Срамота бе Тоньо...Взимай си този гном Илиев под мишница и право към жп.линиите да чакате бързия вклак за Стара Загора.Вижте докъде ни докарахте бе малоумници.Махайте се от Левски.Вие от тази игра футбол нищо не разбирате и никога няма да я разберете.Ей Батков връщай веднага Сираков в Левски че виждаш ли на какво се превърна отбора.45 години гледам любимия си отбор но такава жалка картина никога не е било.Пълен отбор с некадърници.Преди 20 години от тези 30 футболисти един нямаше да вземат дори да носи топките на резервите камо ли да играе в отбора,а сега е пълен само с куци кретени.Засрами се бе Батков осъзнай се най сетне бъди разумен и ВЪЪЪЪЪЪРНИ НАСКО СИРАКОВ.РАЗБРАЛИ БЕ НАДУТ ПУЯК.ОСЪЗНАЙ СЕ И ПРЕГЛЪТНИ МАЛКО ОТ СВОЕТО ЕГО ЗА ДОБРОТО НА ОТБОРА.и АКО НЕ ЗНАЕШ КАК СЕ КАЗВА ОРБОРА ТИ ТО ТОВА Е ЛЕВСКИ РАЗБРА ЛИ ЛЕВСКИ А НЕ НЯКОЕ КВАРТАЛНО ОТБОРЧЕ С ЧЕРВЕН ЦВЯТи на фанелките им да пише ГЛОБУЛ.
За тези 45 години не се ли научи да пишеш правилно на родния си езикКакви сте такива фенове само да плюете и хленчите? Я ми кажи отворко, ако не беше този "надут пуяк" кой щеше да дава пари за отбора, а? Истинските фенове са истински, когато стоят зад отбора си, независимо дали те играят добре или не. Истинските фенове се познават по това, че вместо да плюят - те вярвам и подкрепят отбора си, не играчите, не управляващите, защото ЛЕВСКИ не значи шепа играчи и разни ръководители, ЛЕВСКИ е име, ЛЕВСКИ е любов, ЛЕВСКИ е начин на живот! Аман от антифенове като теб...
Слушай бе лигльо.Отворко ще казваш на този който си мислиш че ти е баща но не е сигорно.И не ми говори за правилно писане, че като те гледам едвам имаш завършен 6 клас.Като ти гледам писането си личи че това го е писал малко по-умен циганин от теб.Но както и да е.По въпроса кой щял да дава пари за Левски.Ами кой даваше пари за отбора преди Батков.Левски да не съществува от вчера.Защо този толуп не се маха от отбора.защото там има страшна далавера и много пари и то не на Шматков.Разбрали сега умнико.Ако Шматков даваше пари от джоба си както тай твърди една секунда нямаше да стои в Левски.Той стои в отбора само заради далаверата и затова че смуче пари от Левски като кърлеж.Затова си размърдай малко асперина в главата си а не като зомбиран гербаджия да повтаряш едно и сищо само защото някой кретен представил се пред те като по умен е казал че това е правилната истина.Ако не разбра какво съм писал помоли някои седмокласник да ти го обесни.
А ТАКА СЕЛАТА СИ ВИ ЕДНО ДО ДРУГО ВИЕ ВЪВ ФОРУМА СЕ КАРАТЕ ГОВЕДАРИ БЪРЗО НА ПАША

- amstel_beer
- Контакти:
БОТЕВ 2 : 2 Химки ( на този етап от подготовката, дори последния в Руската 2 дивизия е труден съперник за българските отбори). 

- old_traff
- Контакти:
2-1/2-Де Карвальо и Йорданов. Не е важно как играем в контролите, а в А група.
на 21.02 е мача за лига европа пилзен-наполи,пилзен ще са много по напред в подготовката си така че очаквам доста трудна контрола за левски !
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995
LevskiZavinagi написа:За тези 45 години не се ли научи да пишеш правилно на родния си езикКакви сте такива фенове само да плюете и хленчите? Я ми кажи отворко, ако не беше този "надут пуяк" кой щеше да дава пари за отбора, а? Истинските фенове са истински, когато стоят зад отбора си, независимо дали те играят добре или не. Истинските фенове се познават по това, че вместо да плюят - те вярвам и подкрепят отбора си, не играчите, не управляващите, защото ЛЕВСКИ не значи шепа играчи и разни ръководители, ЛЕВСКИ е име, ЛЕВСКИ е любов, ЛЕВСКИ е начин на живот! Аман от антифенове като теб...
Я ти вземи се успокой малко и не раздавай квалификации кой е истински фен и кой не! Нещо много форумни учители се навъдиха тука в последно време! Аз да те питам преди Батков имаше ли Левски? Май да а... така че зарежи тия глупости, че едва ли не, ако не е той няма кой да дава пари. Я малко по-сериозно. С Тонев, с Батков начело няма значение, аз когато мога съм на стадиона и ще продължавам да ходя, без значение кой е начело или кой е треньор, това обаче не изключва аз/колегите да си изказваме мнението, а то че не ти се харесва си е изцяло твой проблем! Факт е, че отбора нищо не играе. Факт е, че въпреки уж доброто ни финансово състояние не можем да си позволим сносни футболисти. Факт е, че за пореден път начело на Левски е треньор, който на този етап не може изгради стил и игра на така широко прокламирания от камара време "нов Левски". Факт е, че се назначи скаутско звено, което си бърка по дупките и нищо не е свършило досега. Аре да не продължавам повече... самия факт, че Вуцов публично си позволи на два пъти да критикува Илиан и ръководството е показателно, че нещата не са такива каквито на всички ни се иска.
По темата за мача... иска ми се победа, разбира се, но трудна работа. И все пак 2-1 за Левски.
- tzvetan_22
- Контакти:
Ще го дават ли по спортал.бг?