balgarin написа:Драги ми смехурко*,
В Google мога единствено да проверя във Варна има ли психодиспансер за непълнолетни.
Или се правиш на ударен или наистина си много тъп. Търсиш справедливост, а то собствения ти двор омазан с говна. Аз ти казвам, че Ковачки с години ощетява дължавната хазна, ти ми отговаряш "ми щом държавата не го закача не е негов проблем". Даже сам не се усещаш колко затъваш с мненията си и не се замисляш колко си смешен с повърхностните си опити за и аз не мога вече да те разбера. Ти не можеш да ме разбереш какво те питам, камо ли да ми отговориш смислено.
Заради ей такива елементи, като тебе хората имат лошо мнение за перничани. Когато Берое е изпадал в много по-големи кризи от вашата, нямам спомен някой бероец да е тръгвал да плюе по другите отбори. А всеки е гледал да помогне с каквото може за любимия си отбор. Няколко пъти цял един град се надигна, за да го бъде Берое. Но такива неща ти не можеш ги разбра.
смехурко* - boss
Явно си някакъв олигофрен мазохист , нямам друго обяснение !
В безсилието си можеш само да обиждаш .Опитваш се супер елементарно да се отклоняваш от темата , а не отговаряш на болния въпрос . ---
В коя европейска страна , държавата издържа футболен клуб и има ли по-унизително нещо от това ? ? ?
Аз ти отговорих точно и ясно на глупавите въпроси , ти ме цитираш с думи които не съм казвал - "ми щом държавата не го закача не е негов проблем".-Посочи ми къде го казах това бе ,лъжец ? Явно нещо не те слуша главата . Вече те съжалявам
Или ми отговори , или не виждам смисъл да споря с радиото *.
радиото* - бАлгарин