Гръмнаха Златко Баретата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: Гръмнаха Златко Баретата

Мнениеот гражданин от село » 29 яну 2013 12:08

parvanoff написа:Дали, защото спря кранчетата на всичките? ;)

И собственото кранче ли е спрял? :o :mrgreen:

urkoto

Мнениеот urkoto » 29 яну 2013 12:09

CTAHKO написа:Да,на абсолютно всички 8-) Дори и на нас спря кранчетата ;)

И на Мишо Бирата ;)
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 29 яну 2013 12:09

Я, изненада-сякаш това не бе отговор на нито един от въпросите, които ти зададох. ;) Защото така ти е по-лесно предполагам...
Виждам, че и другите, които иначе са много интелигентни момчета не могат да отговорят, а се чудят за какво да се избъзикат-така се решават проблеми, момчета-дерзайте...
Последна промяна от parvanoff на 29 яну 2013 12:10, променено общо 1 път.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 29 яну 2013 12:10

Гледам имаме си агенти във форума... чак по списъци ги наредили. :lol: Ей ся сме тръгнали да ги четем... :cry: И абревиатурата на организацията е? :? :)

Не съм гледал още кво е станало, ама ако се окажат провалени снимки за новия сезон на сериала "Под прикритие" какво правим? :lol: Някой има много зъб на сериалчето, та опитва да избие всички лирически герои в него, за да падне от екран колкото се може по-бързо заради липса на сюжетна линия. :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 29 яну 2013 12:13

Бях се притеснил,ама Първанката се появи,но Дунавеца ми е още дерт къде се губи. :)

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 29 яну 2013 12:15

гражданин от село написа:Бях се притеснил,ама Първанката се появи,но Дунавеца ми е още дерт къде се губи. :)

Така е-плювачи има много, но хора, които да защитават оплюваните обикновено са малко... Което всъщност е тъжно :|
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 29 яну 2013 12:16

dreben23 написа:Гледам имаме си агенти във форума... чак по списъци ги наредили. :lol: Ей ся сме тръгнали да ги четем... :cry: И абревиатурата на организацията е? :? :)

Не съм гледал още кво е станало, ама ако се окажат провалени снимки за новия сезон на сериала "Под прикритие" какво правим? :lol: Някой има много зъб на сериалчето, та опитва да избие всички лирически герои в него, за да падне от екран колкото се може по-бързо заради липса на сюжетна линия. :lol:

Тази сюжетна линия ще я има "Докато свят светува".

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 яну 2013 12:18

parvanoff написа:

Я, изненада-сякаш това не бе отговор на нито един от въпросите, които ти зададох. ;) Защото така ти е по-лесно предполагам...

Всички,ама абсолютно всички политици управлали ни до сега са част от организираната престъпност :!: Тези не са изключение 8-) Който и да управлява,мерките му относно борбата с организираната престъпност опират до това,да защитават ЛИЧНИТЕ му интереси,а не обществените :!: Относно борбата на ББ с мафията,замислял ли си се,че е възможно всички арестувани престъпници,да се арестуват по неправомерен начин или с недостатъчно доказателства за да бъдат оправдавани от съда 8-) Дали е несъзнателно ;) И още нещо.Според теб кой трябва да отговаря за сигурността на човек,който е под домашен арест и придвижването му до съда за съдебно дело 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

nesidor
Контакти:

Мнениеот nesidor » 29 яну 2013 12:20

merlin написа:Сутринта успях да чуя Канна Рачева, която се включи на живо по Босфор ТВ. Да я е.. в смотаната уж разследваща журналистка. Само дето не се разплака в ефир. Било нечувана наглост да прострелят Златомир Иванов. Бил на едно от нормалните си заседания на негово старо дело за наркотици. Почти щеше да изръси като Киролюба Бенатова, че това е дело на наркоман, вандал или нещо подобно.
Аз лично смятам, че вместо те да се гърмят един друг, много по-бързо ще стане, ако МВР-то си ги чисти по списък.

то не се знае кой ги чисти

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 яну 2013 12:22

parvanoff написа:
гражданин от село написа:Бях се притеснил,ама Първанката се появи,но Дунавеца ми е още дерт къде се губи. :)

Така е-плювачи има много, но хора, които да защитават оплюваните обикновено са малко... Което всъщност е тъжно :|

Ти за кои си :? :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”