parvanoff написа:Дали, защото спря кранчетата на всичките?
И собственото кранче ли е спрял?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
parvanoff написа:Дали, защото спря кранчетата на всичките?
CTAHKO написа:Да,на абсолютно всичкиДори и на нас спря кранчетата
CTAHKO написа:Да,на абсолютно всичкиДори и на нас спря кранчетата
гражданин от село написа:Бях се притеснил,ама Първанката се появи,но Дунавеца ми е още дерт къде се губи.
dreben23 написа:Гледам имаме си агенти във форума... чак по списъци ги наредили.Ей ся сме тръгнали да ги четем...
И абревиатурата на организацията е?
![]()
![]()
Не съм гледал още кво е станало, ама ако се окажат провалени снимки за новия сезон на сериала "Под прикритие" какво правим?Някой има много зъб на сериалчето, та опитва да избие всички лирически герои в него, за да падне от екран колкото се може по-бързо заради липса на сюжетна линия.
parvanoff написа:CTAHKO написа:Да,на абсолютно всичкиДори и на нас спря кранчетата
Я, изненада-сякаш това не бе отговор на нито един от въпросите, които ти зададох.Защото така ти е по-лесно предполагам...
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
merlin написа:Сутринта успях да чуя Канна Рачева, която се включи на живо по Босфор ТВ. Да я е.. в смотаната уж разследваща журналистка. Само дето не се разплака в ефир. Било нечувана наглост да прострелят Златомир Иванов. Бил на едно от нормалните си заседания на негово старо дело за наркотици. Почти щеше да изръси като Киролюба Бенатова, че това е дело на наркоман, вандал или нещо подобно.
Аз лично смятам, че вместо те да се гърмят един друг, много по-бързо ще стане, ако МВР-то си ги чисти по списък.
parvanoff написа:гражданин от село написа:Бях се притеснил,ама Първанката се появи,но Дунавеца ми е още дерт къде се губи.
Така е-плювачи има много, но хора, които да защитават оплюваните обикновено са малко... Което всъщност е тъжно
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Потребители, разглеждащи този форум: goshev, Thsmith и 2 госта