Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Поредната агония в синьо
Ами не мисля, че Гонзо ръководи отбора, както и спортно-техническия директор по принцип. Според мен задълженията на този пост се свеждат основно до мотивация на отбора и следене на работата на тренера. На практика повечето мениджърски неща в клуба се вършат от други звена. Спортно-техническия директор в България, по принцип е човек, който следи и мотивира и тва е. Мисля, че Гонзо е перфектен за тая цел.
Re: ЦСКА - Левски е 39-о по сила дерби в света
Незнам,но в последно време за мен най-добрите дербита които са се играли не са от един и същи град -ето какво имам в напредвид:
Интер - Милан Ливърпул - Челси и Барселона - Реал Мадрид
Интер - Милан Ливърпул - Челси и Барселона - Реал Мадрид
За мен има много малко дербита по света , които имат тази омраза и напрежение като Левски - ЦСКА
Може продукцията последните години да е слаба , но за публиката по трибутитъе заряда остава
( е , и аз помня много по-напрегнати дербита..с повече хъс и стръв от ФУТБОЛИСТИТЕ)
П.С. Колеги , не мислите ли , че трябва да се играят на Армията и Герена ..винаги всичко е по-нажежено(колкото и Васил левски да го чувствам като роден дом )
П.С. Колеги , не мислите ли , че трябва да се играят на Армията и Герена ..винаги всичко е по-нажежено(колкото и Васил левски да го чувствам като роден дом )
ЛЕВСКАР до гроб!
Re: Поредната агония в синьо
По принцип играчите в Левски не би трябвало да имат нужда от мотивация - само името е достатъчно.
Жалко, че те не го разбират. А че Гонзо е голям левскар и умее да мотивира - не мога да споря.
Дано това даде ефект и срещу Виляреал и ЦСКА. Пък нали и днес за взели малко парички
.
Жалко, че те не го разбират. А че Гонзо е голям левскар и умее да мотивира - не мога да споря.
Дано това даде ефект и срещу Виляреал и ЦСКА. Пък нали и днес за взели малко парички
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
Драги приятели,
трябва да обичаме родното. За мен това дерби не е 399,не е 39 а мач номер 1 !!!Нямам друг отбор на сърцето освен Левски,не гледам други мачове често,не мога да поддържам друг отбор,на чийто стадион няма да стъпя никога.Просто липсва тръпка.Тръпката знаете къде и кога ще е - 20.09.2009 20:00!
Аз ще съм там,ще подкрепям отбора дори и при лош резултат!!
трябва да обичаме родното. За мен това дерби не е 399,не е 39 а мач номер 1 !!!Нямам друг отбор на сърцето освен Левски,не гледам други мачове често,не мога да поддържам друг отбор,на чийто стадион няма да стъпя никога.Просто липсва тръпка.Тръпката знаете къде и кога ще е - 20.09.2009 20:00!
Аз ще съм там,ще подкрепям отбора дори и при лош резултат!!
Завинаги оставам аз левскар,
верен на отбора си докрай
верен на отбора си докрай
аз повече вярвам на тази класация въпреки че нашето дерби тук е преди Интер-Милан като цяло класацията ми изглежда по-реална
http://footballderbies.com/
_/\_
- storm
- Контакти:
NaskoBg написа:аз повече вярвам на тази класация въпреки че нашето дерби тук е преди Интер-Милан като цяло класацията ми изглежда по-реална
Тая класация е абсолютна боза . Неможе Ботев-Локо да е по напред от Юве -Торино и от Бетис-Севиля . Бетис и Севиля според мен е едно от най кървавите европейски дербита.
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
- housestyle
- Контакти:
ПАОК-Арис било след нашето пълна щуротия

FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS
metodito написа:Да бе да, слаба ракия сме. Онова 2-0 беше голяма промяна след мърдосванията в последните 3-4 години. Интересно би било на кое място е било това дерби през 70-те или края на 80-те. Сигурен съм, че сме хващали двайската. Не се учудвам за гърците. Вече сме доста зад тях, благодарение а нагласта на играчите преди дербито.
Допреди 10-на години бяхме в 10-ката на най-коравите и интересни дербита в Европа,според някакви западни вестници.
110 години любов!