СПАРТАК" почина!!!!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: СПАРТАК" почина!!!!
Левскито не били участвали в уговорени мачове
Това беше егати вица, типичния пример миналогодишния мач с Латекса....
Абе морски!Какво ти дреме за някакво отборче с име на роб и фенове плебеи?Показателно за тях е че имат само един фен появяващ се циклично тук и пишещ основно по темите на морето и по-рядко в темите на Левски.Не знам за тебе,но аз изпитвам задоволство от тази новина.Никога няма да забравя колко плюнки отнесохме когато бяхме в тяхното положение и колко пъти ни клеха да изпаднем отново в тази незавидна ситуация.Няма да забравя как след контузията на Жоро Илиев,всички плебеи в един глас обясняваха ка Жоро е трябвало да ходи в инвалидна количка.За мене техните фенове не са достойни за съжаление.Още по-малко трябва да им се помага.Ти си младо момче,но сигурно знаеш как в последните 10години два пъти им помогнахме.И какво се случи в замяна?Изядоха по-една кофа с акита всичките наред по наш адрес.И на последно място не виждам защо от парите които плащам като данъци,трябва да се дават на частна фирма,присвоила си пари от клуба в рамер на около 5млн лева.Да добавя-в полза на ДПС!На тях им харесваше и си траеха.Затова сега като не им харесва,пак да си траят!Не да ни занимават с техните проблеми.Или както е казал класика-ГА ядохте кИфтета не рИвахте,а сега рИвете!Да отиват там,където им е мястото!В аматьорския футбол.На Варна им стига един отбор.Ако на някого не му харесва ситуацията,моля!Да извади нужните5-6 милиона и да прави С*петак отбор за А група.Но не с моите или твоите пари да се правят отново на велики и да продължат с покупко-продажбите.С*петак-символа на корупцията в българският футбол!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
ЕМИЛ написа:Като се замисля през годините колко уредени мачове имаше с участието на Спартак е закономерна тяхната агония ,а защо не и гибел.Когато се научат да играят честно да заповядат пак.
Всички си спомняме ерата на Николай Ишков
Емиле,пак приказваш врели накипели.Ами такива отбори като Левски що купуват мачове бе,а.За тях какво да кажем ,че не участват в машинации или ти си пак с подуенските очила.Първо мисли преди да кажеш нещо,няма отбор в "А" "професионалната" ни група дет да не си играят "монополи".
САМО СПАРТАК ВАРНА
Veso1913 написа:Абе морски!Какво ти дреме за някакво отборче с име на роб и фенове плебеи?Показателно за тях е че имат само един фен появяващ се циклично тук и пишещ основно по темите на морето и по-рядко в темите на Левски.Не знам за тебе,но аз изпитвам задоволство от тази новина.Никога няма да забравя колко плюнки отнесохме когато бяхме в тяхното положение и колко пъти ни клеха да изпаднем отново в тази незавидна ситуация.Няма да забравя как след контузията на Жоро Илиев,всички плебеи в един глас обясняваха ка Жоро е трябвало да ходи в инвалидна количка.За мене техните фенове не са достойни за съжаление.Още по-малко трябва да им се помага.Ти си младо момче,но сигурно знаеш как в последните 10години два пъти им помогнахме.И какво се случи в замяна?Изядоха по-една кофа с акита всичките наред по наш адрес.И на последно място не виждам защо от парите които плащам като данъци,трябва да се дават на частна фирма,присвоила си пари от клуба в рамер на около 5млн лева.Да добавя-в полза на ДПС!На тях им харесваше и си траеха.Затова сега като не им харесва,пак да си траят!Не да ни занимават с техните проблеми.Или както е казал класика-ГА ядохте кИфтета не рИвахте,а сега рИвете!Да отиват там,където им е мястото!В аматьорския футбол.На Варна им стига един отбор.Ако на някого не му харесва ситуацията,моля!Да извади нужните5-6 милиона и да прави С*петак отбор за А група.Но не с моите или твоите пари да се правят отново на велики и да продължат с покупко-продажбите.С*петак-символа на корупцията в българският футбол!
Весо Весо,ти си поредния "варненец"-велик и слабоумен.Един ден ще бъдете на това дередже да знаеш,тогава да те видим колко си силен.
САМО СПАРТАК ВАРНА
кофти работа...
Veso1913 написа:Абе морски!Какво ти дреме за някакво отборче с име на роб и фенове плебеи?Показателно за тях е че имат само един фен появяващ се циклично тук и пишещ основно по темите на морето и по-рядко в темите на Левски.Не знам за тебе,но аз изпитвам задоволство от тази новина.Никога няма да забравя колко плюнки отнесохме когато бяхме в тяхното положение и колко пъти ни клеха да изпаднем отново в тази незавидна ситуация.Няма да забравя как след контузията на Жоро Илиев,всички плебеи в един глас обясняваха ка Жоро е трябвало да ходи в инвалидна количка.За мене техните фенове не са достойни за съжаление.Още по-малко трябва да им се помага.Ти си младо момче,но сигурно знаеш как в последните 10години два пъти им помогнахме.И какво се случи в замяна?Изядоха по-една кофа с акита всичките наред по наш адрес.И на последно място не виждам защо от парите които плащам като данъци,трябва да се дават на частна фирма,присвоила си пари от клуба в рамер на около 5млн лева.Да добавя-в полза на ДПС!На тях им харесваше и си траеха.Затова сега като не им харесва,пак да си траят!Не да ни занимават с техните проблеми.Или както е казал класика-ГА ядохте кИфтета не рИвахте,а сега рИвете!Да отиват там,където им е мястото!В аматьорския футбол.На Варна им стига един отбор.Ако на някого не му харесва ситуацията,моля!Да извади нужните5-6 милиона и да прави С*петак отбор за А група.Но не с моите или твоите пари да се правят отново на велики и да продължат с покупко-продажбите.С*петак-символа на корупцията в българският футбол!
Не си прав!!!
Мен ми е кофти когато нямаме мачове с тях....
Иска ми се 2 силни варненски отбора- на терена да има идстинско дерби по ттрибуните- иначе не ми е интересно- на различни мнения сме явно...Виж сега аз така съм възпитан да не се радвам на чуждото нещастие- било то и на Спартак...
Още повмече,че те са се държали така- не значи че и ние трябва да се държим като тях!!!
Последна промяна от MORSKI на 15 сеп 2009 17:45, променено общо 1 път.
Тия ли бяха дето биха 20-0 в последния кръг и после БФС ги накара да преиграят мача (вместо да ги изхвърлят като мръсни въшки от професионалния футбол). И като преиграха мача и биха 14-0 или нещо такова. Точно колкото им трябваше.
Ако са тия - не съжалявам изобщо.
Carpy написа:Тия ли бяха дето биха 20-0 в последния кръг и после БФС ги накара да преиграят мача (вместо да ги изхвърлят като мръсни въшки от професионалния футбол). И като преиграха мача и биха 14-0 или нещо такова. Точно колкото им трябваше.
Като не си запознат не пускай пост,първия мач беше 18-1,а втория 15-0.Момко бях на 2 -та мача те ония,са бяха предали още в съблекалнята ,не казвам че мача не е купен,но няма отбор да не е купувал мачове,всички са нарочили Спартак-като най-подкупния! Другите що не казвате нищо за тях,а.Или те всички честно играят.А дано!
САМО СПАРТАК ВАРНА
nikola79 написа:Carpy написа:Тия ли бяха дето биха 20-0 в последния кръг и после БФС ги накара да преиграят мача (вместо да ги изхвърлят като мръсни въшки от професионалния футбол). И като преиграха мача и биха 14-0 или нещо такова. Точно колкото им трябваше.
Като не си запознат не пускай пост,първия мач беше 18-1,а втория 15-0.Момко бях на 2 -та мача те ония,са бяха предали още в съблекалнята ,не казвам че мача не е купен,но няма отбор да не е купувал мачове,всички са нарочили Спартак-като най-подкупния! Другите що не казвате нищо за тях,а.Или те всички честно играят.А дано!
Момко може да викаш на комшийското дете. Аз съм може би на годините на баща ти.
А сега по темата - кажи ми други подобни резултати в професионалния футбол у нас през последните 20 години. Всички знаем колко слаби отбори е имало и как са излизали със свалени гащи. Просто ми кажи 1 случай на подобен резултат и може би ще се сългася с теб. Ишков беше и може би си остава най-големият уреждач на мачове у нас. То и заради това ви излезе това име и другите фенове ви недолюбват. Продажен отбор, чиято смърт няма да натъжи никого освен едната шепа варненски фенове.
Върни се в “Футбол - България”