Ghost Rider написа:^
Това ли трябва да ме успокоява?
Когато няма друго, което да те успокоява и това е нещо все пак.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Ghost Rider написа:^
tevez написа:Ghost Rider написа:^
Когато няма друго, което да те успокоява и това е нещо все пак.
angelofdeath написа:Не разбирам, какво толкова е станало? Все пак това е първи мач за Левски след тежките физически натоварвания. Ако грабвате отбора след първата контрола незнам, какво ще стане при един равен във Бургас. Има още осем контроли, които да избистрят състава. В Левски и при нас в ЦСКА се правят трагедии от всяка загуба.Тогава изкачат разни капацитети и започват да дават съвети.
terata написа:angelofdeath написа:Не разбирам, какво толкова е станало? Все пак това е първи мач за Левски след тежките физически натоварвания. Ако грабвате отбора след първата контрола незнам, какво ще стане при един равен във Бургас. Има още осем контроли, които да избистрят състава. В Левски и при нас в ЦСКА се правят трагедии от всяка загуба.Тогава изкачат разни капацитети и започват да дават съвети.
Стига с тая загуба бе, не е проблема в нея, а в играта или по-точно липсата на такава! И стига и с тези физически натоварвания. Предните 4 подготовки почваме с победи и то срещу далеч по-класни съперници, така че стига с тия оправдания за умора и тем подобни глупости, още повече че головете паднаха в първия половин час. Така че тия оправдания на Ил.Ил некъде другаде. Същия мрънкалник като Тройчо стана и тоя. Се нещо му е криво, все си мрънкя нещо под носа, футболисти немал ненам си кво... ам че кой доведе 9 човека лятото и 8 от тях за нищо не стават... да не съм ги селектирал аз, та ся реве за още играчи. Ма за цял сезон сме изиграли 3 свястни мача и то все на Герена, два от които в последните 2 кръга срещу Етър и Славия и някои бързо-бързо забравиха мъките преди това. 3 мача от 21... па добре е. Неща титли и купи искам игра, искам кат ида на стадиона да ми е кеф от играта на Левски, а не да си късам нервите и да трябва да им ръкопляскам когато успеят да си подадат повече от два поредни точни паса.
PFK_Levski написа:Първо ти вероятно не си тренирал никога футбол ...... Това дето го казваш, че играчите няма как да са уморени тъй като головете паднали в началото на 1-вото полувреме .... 1-во 2-те полувремена играха 2 различни състава - от това съдим ,че и второто полувреме да ни бяха вкарали пак няма как да се оправдае с умора . Второ - те не са се изморили по време на мача , а са изморени от изминалите тренировки на отбора , които включват ОФП и СФП ( обща физическа подготовка и специална физическа подготовка ) ..... тренират двуразово - именно това е смисъла на физическата подготовка , 1-вия период от подготовката на отбора за първенството ! И сега не искам да ме разбираш погрешно - и аз исках да бием Аарау , но не стана , моето мнение за загубата е ,че в халфовата линия играха деца като Орачев , Цонев , Вутов ( 2-ма на по 17 и 1 на 16 години ) ..... е няма как да ти се получава играта , това за 1-вото полувреме ! Второто полувреме сме заиграли по-добре от тях , състава е бил друг , но не сме вкарали , също така не са играли всички титуляри , но важното е че в центъра този път е бил играч като Гаджев примерно , а не Вутов , или пък също Велев , а не Орачев ..... също така в 2-те полувремена на дясното ни крило играха някакъв Пламен Илиев и Радослав Цонев или Борислав ( бъркам ги ) .... е няма как да стане като знаеш ,че Левски разчита много на своите крила - те трябва да бъдат едни от най-класните играчи в състава на отбора ........ Ти не гледаш малките неща , гледаш и осмисляш грешно нещата ..... нямаме юноши и това е ! Имаме един Вутов , който е прекалено малък , и има физика на 15 годишна ученичка ! Не съм запознат с детско-юношеската школа на нашите , но пък съм играл срещу много други също добри школи и знам как ги зобят децата и знам каква физика имат ....... но това са вече отделни теми на разговор , мисълта ми е спрете с тези критики , защото нищо няма да постигнете с тях , на мен лично ми писна да чета ревове и плачове относно отбора , повечето не са с никакво покритие , да не говорим и че не отговарят на реалността !
PFK_Levski написа:да не говорим и че не отговарят на реалността !
terata написа:PFK_Levski написа:Първо ти вероятно не си тренирал никога футбол ...... Това дето го казваш, че играчите няма как да са уморени тъй като головете паднали в началото на 1-вото полувреме .... 1-во 2-те полувремена играха 2 различни състава - от това съдим ,че и второто полувреме да ни бяха вкарали пак няма как да се оправдае с умора . Второ - те не са се изморили по време на мача , а са изморени от изминалите тренировки на отбора , които включват ОФП и СФП ( обща физическа подготовка и специална физическа подготовка ) ..... тренират двуразово - именно това е смисъла на физическата подготовка , 1-вия период от подготовката на отбора за първенството ! И сега не искам да ме разбираш погрешно - и аз исках да бием Аарау , но не стана , моето мнение за загубата е ,че в халфовата линия играха деца като Орачев , Цонев , Вутов ( 2-ма на по 17 и 1 на 16 години ) ..... е няма как да ти се получава играта , това за 1-вото полувреме ! Второто полувреме сме заиграли по-добре от тях , състава е бил друг , но не сме вкарали , също така не са играли всички титуляри , но важното е че в центъра този път е бил играч като Гаджев примерно , а не Вутов , или пък също Велев , а не Орачев ..... също така в 2-те полувремена на дясното ни крило играха някакъв Пламен Илиев и Радослав Цонев или Борислав ( бъркам ги ) .... е няма как да стане като знаеш ,че Левски разчита много на своите крила - те трябва да бъдат едни от най-класните играчи в състава на отбора ........ Ти не гледаш малките неща , гледаш и осмисляш грешно нещата ..... нямаме юноши и това е ! Имаме един Вутов , който е прекалено малък , и има физика на 15 годишна ученичка ! Не съм запознат с детско-юношеската школа на нашите , но пък съм играл срещу много други също добри школи и знам как ги зобят децата и знам каква физика имат ....... но това са вече отделни теми на разговор , мисълта ми е спрете с тези критики , защото нищо няма да постигнете с тях , на мен лично ми писна да чета ревове и плачове относно отбора , повечето не са с никакво покритие , да не говорим и че не отговарят на реалността !
Колега, никъде не съм казал че няма умора.Казах че, не ми харесват непрекъснатите оправдания с тази прословута умора. Ясно е, че няма как да са на ниво точно към момента. Както казах, преди почвахме с победи например, така че... ама отново отбелязвам, майната и на загубата... мен ме дразнят другите неща. Например... маха Милиев ще не го кефи и после хоп, в първия мач титуляр. Прохазка бек и т.н. Селекцията е куца и т.н.
PFK_Levski написа:да не говорим и че не отговарят на реалността !
Кое не отговаря на реалноста бе брат? Можеш ли да кажеш с ръка на сърцето, че играта на отбора ти харесва?
PFK_Levski написа:1. Казваш че са докарали през лятото 9 нови от които 8 не стават ........... Мисля че не е нужно да ти казвам колко бяха новите през лятото и колко от тях се оказаха лош избор . Защото колкото и да се опитвате да изкарате примерно Де Карвальо ,че е лош трансфер - човека има 14 гола ако не се лъжа в А група за сега . Жоао и той в малкото мачове ,които игра , успя да вкара някой друг гол . Пелето беше един от хората , които изиграха най-много мачове ( отделен е въпроса,че не мисля че му е мястото при титулярите ) , издънка се оказа Опоку , и Марсиньо ( за него мисля ,че нямаше да е лошо да му се даде шанс и този полусезон , но както и да е ) и Прохазка лично за мен в момента не мога да го оприлича нито като положителен , нито като отрицателен трансфер .
BadBoy написа:PFK_Levski написа:1. Казваш че са докарали през лятото 9 нови от които 8 не стават ........... Мисля че не е нужно да ти казвам колко бяха новите през лятото и колко от тях се оказаха лош избор . Защото колкото и да се опитвате да изкарате примерно Де Карвальо ,че е лош трансфер - човека има 14 гола ако не се лъжа в А група за сега . Жоао и той в малкото мачове ,които игра , успя да вкара някой друг гол . Пелето беше един от хората , които изиграха най-много мачове ( отделен е въпроса,че не мисля че му е мястото при титулярите ) , издънка се оказа Опоку , и Марсиньо ( за него мисля ,че нямаше да е лошо да му се даде шанс и този полусезон , но както и да е ) и Прохазка лично за мен в момента не мога да го оприлича нито като положителен , нито като отрицателен трансфер .
Карвальо - не е ново име и всичко го знаем какво може
Пелето също
Опоку - нов име и провал
марсиньо - ново име и провал
Силва и Прохазка за сега само загатват, че може да станат, но са пълна енигма
та излиза, че лятната селекция си е провалена.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта