Кадърен журналист ли е за вас Т.Русев ?
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Кадърен журналист ли е за вас Т.Русев ?
Той е един от най-кадърните от тази професия
-
- Контакти:
КАДЪРЕН Е, НО ИМА ПСИХИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ,АКО ВЗЕМЕ НУЖНИТЕ МЕРКИ И СЕ ЛЕКУВА ЩЕ Е СУПЕР.

На мен ми харесва Т.Русев като журналист защото обръща внимане на футбола като игра а не на клюки и интриги.И да продължава да обича "Левски"София.
Tometo e dobar jurnalist,NO me drazni malko s tova kak vinagi vazxvalqva leFski , vibagi kato go slusham lefski tova e napravil,lefski onova napravil , blagotvorigi kato, 4e li sa bogove !!!
-
- Контакти:
abe stava ot onia tzaisatia debelak gyz4arov i stefi stoianov e po obektiven i gi juli govedata kogato e nujno lo6oto e 4e mu se slu4va se po malko

-
- Контакти:
za drugite samo polujitelni ne6ta da se kazvat
Да,казва това което мисли.
shushumiga написа:ne e kadaren i nikoga nemoje da bade za6toto prosto e pristrasten i go pokazva seki pyt!! a kogato edin jurnalist e pristrasten i ne go prikriva zna4i e ne e jyrnalist a FEN!!!!!
Няма такова нещо! Ти май много не си наясно.Пристрастен? Ми ,естествено.За да си добър,винаги трябва да си пристрастен.Тогава го правиш за кеф,а не насила. Слаби журналисти са не пристрастните,а тези ,които и понятие си нямат от работата,както и тези ,които гледат в паницата на противниците.Томето си гледа Левски,критикува ги,радва им се ,но не съм видял да каже нещо лошо против ЦСКА.Истината и само истината казва.Не злобее срещу ЦСКА.Същото важи и за Ники Александров.Може да е чорбар,но си гледа отбора.Естествено,винаги има подхвърляния към противника,но не и злобни!
"Живота не се измерва с броя на вдишванията,а с моментите,които ти спират дъха!"
Да! И не защото е "левскар".а защото не го е страх да изкаже собственото си мнение!!!Само да е малко по-обективен към"ЛЕВСКИ"!
Съвестта на Епохата
Ще кажа само едно: Когато говори Томето ставам прав. Радиото винаги е на Мах и ... гордея се, че в България има такъв журналист. Независимо от темата, дали е спорт или политика, винаги настръхвам като го слушам. Няма да говоря колко пъти ме е просълзявал.
Томе, благодаря ти, че те има!
Томе, благодаря ти, че те има!
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”