Левски - Аарау (контролна среща)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- south_division
- Контакти:
Re: Левски - Аарау (контролна среща)
Honda, аз също уважавам мнението, както и на всеки друг във форума и обичам когато има смислен диалог, както мисля в случая. За Спрокел и Галчев не ми беше мисълта да ги взимаме ние, просто ги дадох като пример за сравнение с нашите трансфери, а ние сме Левски и целите, поне обявените са ни други, самочувствието и увереността с която говори Тонев също. От както той е в Левски всяко негово интервю започва със ''Аз'' ...ще направя еди какво си. След като Слимани не е по джоба на Левски, въпреки че имам малко по различна информация по неговия случай, защо изобщо се наблюдават такива футболисти, защо се хвърлят над 100хил за пътни и хотели на скаутите и защо след като си има скаути се изпращат треньори от школата да гледат футболисти в Европа? За мен няма как Левски да покаже нещо повече през пролетта от това, което беше в последните мачове есента, които бяха и най-добри като качество, но срещу посредствени съперници.
гражданин от село написа:Какви бяха коефициентите в Азия?Още няколко контроли и ще съберете пари за нов стадион.
Защо когато загуби ЛЕВСКИ един мач всички започват да търсят коефициенти ту в АЗИЯ ту на ЛУНАТА
признайте веднъж че отборът ви играе слабо и от този отбор нестава нищо и затова ИВ. ТОНЕВ е отишъл
в КИПЪР да търси прави макарони защото тук има само криви и той неможе да види през тях шампионската
ви титла.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Kroif написа:гражданин от село написа:Какви бяха коефициентите в Азия?Още няколко контроли и ще съберете пари за нов стадион.
Защо когато загуби ЛЕВСКИ един мач всички започват да търсят коефициенти ту в АЗИЯ ту на ЛУНАТА
признайте веднъж че отборът ви играе слабо и от този отбор нестава нищо и затова ИВ. ТОНЕВ е отишъл
в КИПЪР да търси прави макарони защото тук има само криви и той неможе да види през тях шампионската
ви титла.

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- tzvetan_tee
- Контакти:
Иска ми се да обърнете внимание на интервюто в спортал.бг, което даде Илиян Илиев! Цитирам го: "трябват ни нови попълнения и то не само на 1 пост".
?????? МОЛЯ ????
Да не би аз или някой друг от форума да е правил селекцията на Левски? Какво значи трябват ни хора? Ти си треньор на Левски, не на някое малко отборче, което обира изхвърлените футболистчета от село. Нямаш право да се оплакваш след като сам си правил селекцията!!! Сега цитирам Иво Тонев: "със селекцията изцяло и единствено се занимават Дончо Донев и Илиян Илиев". ??? Т.е.? Илиян Илиев прави 2-ра селекция вече и още не е сформирал отбор? Колко време ще му трябва? Едно е обиграване, съвсем друго е търсене на точните хора. Нали бяха "набелязали" новите още преди края на полусезона, какво стана? Как може Херо всеки трансферен прозорец да намира футболисти, които се доказват за има-няма 5,6 кръга и си налагат заслужено цена от по 600-700 хил., а ние трябва да чакаме по 2 години? Нашите "скаути" слепи ли са? Цялата ми идея е, че Ил.Илиев няма право да се оплаква!!! Трябва да си върши работата както трябва. Не говоря, на базата на загубата в тази контролна среща, а само на база думите на треньора, те са проблема.
?????? МОЛЯ ????
Да не би аз или някой друг от форума да е правил селекцията на Левски? Какво значи трябват ни хора? Ти си треньор на Левски, не на някое малко отборче, което обира изхвърлените футболистчета от село. Нямаш право да се оплакваш след като сам си правил селекцията!!! Сега цитирам Иво Тонев: "със селекцията изцяло и единствено се занимават Дончо Донев и Илиян Илиев". ??? Т.е.? Илиян Илиев прави 2-ра селекция вече и още не е сформирал отбор? Колко време ще му трябва? Едно е обиграване, съвсем друго е търсене на точните хора. Нали бяха "набелязали" новите още преди края на полусезона, какво стана? Как може Херо всеки трансферен прозорец да намира футболисти, които се доказват за има-няма 5,6 кръга и си налагат заслужено цена от по 600-700 хил., а ние трябва да чакаме по 2 години? Нашите "скаути" слепи ли са? Цялата ми идея е, че Ил.Илиев няма право да се оплаква!!! Трябва да си върши работата както трябва. Не говоря, на базата на загубата в тази контролна среща, а само на база думите на треньора, те са проблема.
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....
Ти пък сега не го злепоставяй 

Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
-
- Контакти:
Kroif написа:гражданин от село написа:Какви бяха коефициентите в Азия?Още няколко контроли и ще съберете пари за нов стадион.
ви титла.
Лошото на този израз за "Кривия макарон" е че не е верен - научно доказано е че може да се види през крив макарон , а ти току що се изложи . Лек ден

Не отива на отбор с името на Левски и подпомогнат от мощни спонсори да има такъв състав .Мюлдер и Пинто са добри в нападение в защита малко издишат.Централните защитници са добри само на белот.Без пари селекция може да направи само Херо и то за една година и после пак разпродажба и наново.Да пращат Дончо в Уругвай да пазарува там има и доста момчета с български произход плюс това уругвайците са царете на защитната игра.
amoros написа:Не отива на отбор с името на Левски и подпомогнат от мощни спонсори да има такъв състав .Мюлдер и Пинто са добри в нападение в защита малко издишат.Централните защитници са добри само на белот.Без пари селекция може да направи само Херо и то за една година и после пак разпродажба и наново.Да пращат Дончо в Уругвай да пазарува там има и доста момчета с български произход плюс това уругвайците са царете на защитната игра.
Какви централни защиници, amoros? Гледай пак репортажа. Димов още не знае, че е в Левски и го няма никакъв по терена. Колкото до най- слабия защитник в близо 100- годишната история на клуба (има всички предпоставки и в бъдеще да е така) бездарника Йордан "тополата" Милиев...не искам да коментирам. Това е централен... не знам какво. Трябва да си по- некадърен от него за да му дадеш син екип и да му се довериш отново. Кой се опитва да реновира това доказано недоразумение не ми е ясно. Знам само, че с тези хора борбата за ЛЕ ще е много тежка. За титла дори СТР не говори.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
Единственото хубаво нещо на Милиев е , че договорът му е до лятото.
- Ghost Rider
- Контакти:
^
Това ли трябва да ме успокоява?
Това ли трябва да ме успокоява?