Технологиите на съвремието ни:"Чипирането"на хората започна.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Технологиите на съвремието ни:"Чипирането"на хората започна.

Мнениеот CTAHKO » 28 яну 2013 14:16

Phoenix_ написа:А бе пичове, вас кой ви накара да ползвате фейсбук и направиха рептила Зукъбърг милиардер? Или той не е Рептил. Е като не е ... как е милиардер... баси странната работа... А бе кой ви накара да ползвате Уиндоус...за да е милиардер рептила Бил Гейтс.. или той не е рептил...е как тогава е милиардер?

Знаеш ли колко години преди "случайната"поява на фейсбук,се говори как всички абсолютно доброволно ще си дават сами данните ;) Зукърбърг е само върха на айсберга(дори "айсберг" звучи като еврейско име).Той е просто едно лице за пред масите.Знаеш ли кои са другите акционери?А това е само един от инструментите.Има още стотици начини и методи за да се случва това.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

urkoto

Мнениеот urkoto » 28 яну 2013 14:17

Как защо не хвана дикиш империализма, много просто бе синко. Технологиите ги имат сега и в момента след като предателския плъх Айзенхауер ни продаде за 30 сребърника на Сивите. От тука насетне спасение няма, но блажени са невежите като тебе :idea:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

urkoto

Мнениеот urkoto » 28 яну 2013 14:19

В тоя ред на мисли Фейсбук е най-голямата измама в съвременния свят. Да си дадеш данните съвсем доброволно при това е висша проява на малоумщина. Питай който си искаш в разузнавателната общност, неслучайно вече шпионите са ненужни (тип ония пичове с шлиферите дето слухтяха около къщата ти). Просто защото няма смисъл вече от тях. Всичко се прави с електроника, сателити и анализатори - такива на полето са ненужни. А защо са ти и сателити и електроники когато хората сами си дават данните чрез илюминатската разработка Фейсбук??? Същото като гласовата поща - да си дадеш гласовите данни ей така в свободното дигитално пространство???

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 28 яну 2013 14:21

Дамм... средното IQ на футболния фен е 25, факт!... Интересно, е че масата хора, които са разконспирирали рептилите и световната конспирация.. са футболни фенове, метачи, ученици, продавачи в макдоналдс, шофьори на рейсове, хамали, общаци и тем подобни... Пичове,,, сами сте си виновни за положението..не обвинявайте някой друг.. Аре оставям ви .. позабавлявах се.. стига ми толкова..

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 яну 2013 14:22

Phoenix_ написа:Дамм... средното IQ на футболния фен е 25, факт!... Интересно, е че масата хора, които са разконспирирали рептилите и световната конспирация.. са футболни фенове, метачи, ученици, продавачи в макдоналдс, шофьори на рейсове, хамали, общаци и тем подобни... Пичове,,, сами сте си виновни за положението..не обвинявайте някой друг.. Аре оставям ви .. позабавлявах се.. стига ми толкова..

Ти не си футболен фен ли :? :? :?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

tirion
Контакти:

Мнениеот tirion » 28 яну 2013 14:23

Phoenix_ написа:
tirion написа:Бил Гейтс иска да унищожава милиарди! С ваксини и здравна политика!

http://vbox7.com/play:b426c7bfa5

Божее, колко прости хора има по тоя свят?!?! Защо живея в БГ, защо?!?!? А да рептилите не ми дават да замина за друга държава..

За какви рептили ми говориш бре,пускам ти видео в което самия Гейтс казва какво трябва да се направи за да се съкрати населението, ти ми бълнуваш тука,поне да беше го видял за какво става въпрос или важното е да спориш но без да даваш някакви аргументи и всеки който не е на твоето мнение е малоумник,луд или не знам какво,живей си в измисления си свят.
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата

Потребителски аватар
efc27
Контакти:

Мнениеот efc27 » 28 яну 2013 14:25

Новата Инквизиция с поредният си план :!:
[center][wrapimg=][/wrapimg][wrapimg=]http://e3.img.v4.skyrock.net/2691/33822691/pics/3027901328_1_3_JptXDjxw.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 28 яну 2013 14:25

Ще ги чипирам аз тях през главата с др'вото.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 28 яну 2013 14:27

Phoenix_ написа:Алекс, нещата за които говориш не се обсъждат в спортен форум, където някви типове ти обясняват за рептили... Другото разбира се е важно и си струва да се обсъжда, но то не е конспиративно.. това са икономически теории, иделогии и човешка алчност. Но няма нищо скрито покрито, всичко може да се обясни. Спора е много сериозен и не може да се води от всеки. Няма как леля Пенка от пощата да спори за икономически теории, или хулигана от София запад... затова не е тук мястото...Иначе си прав, че има много важни неща които се неглижират.

Такова нещо като теория на конспирациите нЕма. Има определени конспиративни действия и факти за тези действия. Понятие като "теория на конспирацията" за мен е смехотворно и чрез него искат да сложат под един огромен насмешлив похлупак тези, които подозират за съществуването на определени действия под масата. Няма да видиш говорител по масмедиите, който да каже на глас "теория на конспирацията" без да сложи кавички и да се подсмихне отработено пред камерата, точно толкова дълго, колкото е необходимо подсъзнанието на зрителя, който нагъва чипс да го регистрира.

И тук не става дума за масони,извънземни,евреи тайни сбирки и прочие. Става дума за това,че живеем в една система стегнала хората до такава степен, че те наистина вярват, че света се развива на свободен принцип и има свобода на избора ,а истината е,че в тези система определени хора(бизнесмени, олигарси, корпорации,аристократи и т.н.) са на върха на пирамидата и от там си правят бизнеса както им е кеф.Това е монопол. Така е било през феодализма,класическото робство и т.н.. Ето на война в средновековието отива народа и множеството. Армията завземайки чужди ресурси, ЕЛИТА се възползва от тях,а не множеството.

Както и да е! Мога да дам доста примери с ФЕД,МВФ,СБ,Банковата система, политическата система, войните и т.н.. Но на прост език е това. Всичко останало са допълнения.

urkoto

Мнениеот urkoto » 28 яну 2013 14:37

Phoenix_ написа:Дамм... средното IQ на футболния фен е 25, факт!... Интересно, е че масата хора, които са разконспирирали рептилите и световната конспирация.. са футболни фенове, метачи, ученици, продавачи в макдоналдс, шофьори на рейсове, хамали, общаци и тем подобни... Пичове,,, сами сте си виновни за положението..не обвинявайте някой друг.. Аре оставям ви .. позабавлявах се.. стига ми толкова..

Всъщност аз съм балакавър по икономика с един доста добър успех записан под дипломата, но нека да не ти развалям рахатлъка и смехотворното чувство за превъзходство което изпитваш на неизвестно каква база :roll:

Ти му говориш, че за теб (т.е. за мен, който вече се определих като хуманист и човеколюбивец по душа) човекът е най-висшата ценност (така трябва да е през 21-ви век, нали) и че реално съществува технологията, ресурсите и възможностите за премахване на глада в световен мащаб, то ти лае насреща с някви макдоналдси и хамали.
Ти му говориш, че щом съществуват технологията, ресурсите и възможностите, а резултатите липсват, значи го няма желанието в определен кръг с огромно политическо, финансово и социално влияние, то ти лае насреща и се подсмихва под девствения си мустак за "световни конспирации" и "рептили"

Да синко, това са ФАКТИ. Има ли ги възможностите - има ги. Става ли света едно все по-нестабилно място за живеене - става. Що така, замислял ли си се? Щото ти ако не си, доста хора сме се замисляли и на база на фактите сме стигнали до определените изводи. И ако приемем, че не всеки е склонен да повярва в съглашението рептили-илюминати, за последните сред привържениците на тази теза (а те както видяхме в този форум не са малко) предполагам няма спор. Също така предполагам, че въпросните господа не са нито ученици, нито общаци, нито хамали. Виж за тебе не съм сигурен

Едит: И само като подкрепа на теорията ми за премахване на глада, дори имбецил като теб може да провери в гугъл колко процента от храната си Хамериканците изхвърлят на година като непотребна. Ще ти помогна, достатъчно за да се нахрани цяла Африка :idea: :idea: :idea:

Върни се в “Свободна зона”