kingofpop написа:Абе тоя ******* Рамос нали беше наказан за 5 мача бе![]()
Ти за т'ва ли не го пусна ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
kingofpop написа:Абе тоя ******* Рамос нали беше наказан за 5 мача бе![]()
THE G.A.M.E написа:kingofpop написа:Абе тоя ******* Рамос нали беше наказан за 5 мача бе![]()
Ти за т'ва ли не го пусна ?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

THE G.A.M.E написа:Интересното е, че щеше да махне един от головете ти ...![]()
Не че щеше да има някакъв ефект след голеадата на ботовете де ... Дали 5, дали 6.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:Хаха Джак за къв чеп са тия голове на Кавани и Хамшик....ти така или иначе вкарваш максимално много....целта е колко съм допуснал
Сега падам 2-1, а ако си бях оставил Рамос биех 2-0....щото щях да съм допуснал само 1 гол на Макси Перейра, дето Принца го отбива....
Не е истина как се прецаках, от категорична победа до загуба![]()
![]()
Този мач е поредното доказателство, че ботовете и 20 гола да вкарат, нищо не значи...от мен се искаше само а си бях оставил Рамос, за чий пуснах тая маймуна Жуан...ама някой ми беше казал, че е наказан за 5 мача мамка му![]()

JackPackage написа:kingofpop написа:Хаха Джак за къв чеп са тия голове на Кавани и Хамшик....ти така или иначе вкарваш максимално много....целта е колко съм допуснал
Сега падам 2-1, а ако си бях оставил Рамос биех 2-0....щото щях да съм допуснал само 1 гол на Макси Перейра, дето Принца го отбива....
Не е истина как се прецаках, от категорична победа до загуба![]()
![]()
Този мач е поредното доказателство, че ботовете и 20 гола да вкарат, нищо не значи...от мен се искаше само а си бях оставил Рамос, за чий пуснах тая маймуна Жуан...ама някой ми беше казал, че е наказан за 5 мача мамка му![]()
това беше като допълнение към коментара на Жорката за головете...пък и откъде да знаеш че днес Жил Висенте няма да вкарат 7-8 гола на Порто на До Драгао
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта