Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Мнениеот zlatan » 27 яну 2013 17:08

може ли някой да ми даде един кратък анализ за мача на Левски с тези швейцарци.
Ако го е гледал да спомене неговите отзиви или ако го е слушал по радиото кво са говорили ония от Гонг.
От това което чета сме играли слабо-особено първото полувреме.Отново се е пропукала защитата в центъра.
Слаб мач на основни играчи.Мен ме интересува играта на новите макар и да е първи мач.
Благодаря предварително.Даже репортаж не мога да изгледам щото нета ми ужас :evil: :evil: :evil: :evil:
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 27 яну 2013 17:32

Parmalat написа:- Ясно е, че не успяхме да взривим стадиона на 25 януари, но документацията е много и процесът е сложен. Това не става ей така, но продължаваме да работим, уреждаме нещата. Мисля, че на 10 февруари ще се случи каквото трябва. Работим в тази насока и към тази дата - завърши Батков.
По този цитат става ясно, че това са журналистически измислици и Батков не е давал никакво интервю
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

levski magic

Мнениеот levski magic » 28 яну 2013 10:46

Сега пък щяли да разменят Арс за някакъв от кипърски отбор. Ако ще е като Марсиньо ,мерси! Егати тъпотията,пак взимат цървули от Кипър и българи без пари. Шампиони,ама друг път. Пак сме гола вода!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 28 яну 2013 11:26

в момента сме в позиция шах с пешката.
Няма дори набелязан футболист,щото са били сигурни че ще се вземе Кевин Бру.
Интересно ми е било вчера като са гледали мача на онези кипърци какво ли са си говорили.
Сигурно скаута Дончо е имал последната дума. :) :) :) :) :) .Не е късно да станеш за резил.
Пак сагата от лятото е на дневен ред.Илиан иска,Тонев не дава,а Донев наблюдава.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 28 яну 2013 12:36

Колкото и да ми е неприятно да го призная, ама има много истина в думите на един червен съфорумец: Ако ще и 100 спонсора да дойдат, като в ръководството са идиоти файда нулева!" Как дори Гонзо, без разните му други шефове и шефчета успяваше да намери що годе кадърни футболисти, особено чужденци, а сегашното "скаутско" звено не може да докара ни един свестен футболист! Д.Донев кой гледа, кога го гледа, къде го гледа и закво въобще е на Герена? Тонев твърди, че за селекцията отговаря Ил.Илиев, а онзи па реве че иска още футболисти на няколко поста? Ами джанъм, кой по-дяволите прави лятната селекция, та сега ми ревеш за още една камара футболисти? Кой обеща, че няма да взима никой от Берое и взе двама, а за третия не му се отвори парашута, че видиш ли, искали пари хората. За лятната селекция нали всички са били "първи избор" и кво стана...90% от тях пълен провал, а взетите на пожар Везалов и Йорданов се представиха перфектно. Е закво въобще имаме някво скаутско звено и кво гледа то? Илианчо ми маха Милиев поради некадърност и в първия мач от подготовката хоп Данчо титуляр. Лятната подготовка не взима за първия лагер близнаците Цоневи, след тва па те попадат най-често в групата, а след това и записаха и някоя минута... абе въобще никва мисъл и последователност няма в тоя треньор и ръководен състав.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 яну 2013 12:43

За мен освобождаването на Арш е голяма грешка. Той се доказа като голаджия за важните мачове! Освен, че КПД-то му бе добро - гол на два мача (може би Илиан иска всеки мач да вкарва хеттрик), той доказа в мачове като със Спартак и Локо Пд (в който спаси главата на Костов), че е голаджия за важните мачове. Карвальо и Силва засега не са доказали, че са такива.

Забелязвате ли как Илиев фъчка футболисти привлечени от Гонзо - Симо, Арш, точи ножа на Пламен, само Дъстли дето не е подпукал... В големите отбори на заппад подобно нещо е недопустимо. Идва нов треньор и добавя към състава! А не да руши. Арш, ако не бе ходил в Китай и си бе запазил формата постоянна, щеше да е голаджията на "Левски". Това за Калво доста ме съмнява как той бил искал да се маха. Стоя няколко години в Арис, а тук се пръждоса за нула време... Надграждане, а не рушене, това му е майката! С какво разполагахме преди година и половина - един обигран отбор с нелоши футболисти - Дарко, Рамос, Калво, Арш, Гаджев, Дъстли, Райков. Това, което беше нужно е да се добави една централна защитна двойка - качествени чужденци+резерва на Арш, Дъстли, Рамос и Райков - българи, можеше и от школата. Дано Велев успее да запуши дупката оставена от Тасевски. Взимането на Милен Василев...надявам се, че и то е успешен ход - ще видим, но в защита проблемът ще остане. Двама качествени защитници. Това може да реши проблемите на "Левски" за години напред. Били много скъпи... Скъпи, скъпи, колко да са скъпи. Ако се оформи една яка защита и се махне Старокин - с футболисти на по 26-27 години - опитни играчи - ще си опечем питката за години напред.

Не съм сигурен, но досега за последните три години за защитници са дадени около два милиона сигурно - само че на парчета - ако бяха дали за двама класни защитници - по 700 000 щяха да спестят пари, докато сега на следващия трансферен прозорец пак ще взимат защитници. Та той Илиев не е започвал три мача подред с една и съща защитна двойка. Експериментира - ок, ма то сезона ще свърши... Но тук обвинявам Тонев - защото той НЕ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ!!! - ЕВТИНОТО Е СКЪПО!!! Навремето Мъри взе едни скъпи футболисти в лицето на Дарко, Рабех и Жо. Резултатът - никой не им е търсил заместник толкова години. Те са си избили парите отдавна с всяка точка в евротурнирите, за която се дават пари, а те не бяха малко - при Ратко и при Ясен са спечелени сигурно толкова, колкото са дадени за тях.
Не вярвам просто как Илиан е отишъл при Тонев и му е казал: "Искам евтини футболисти, които никога не са играли на високо ниво. Дай да вземем футболисти от Ботев Враца, Берое и Перник", нали?

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 28 яну 2013 13:56

terata написа:Колкото и да ми е неприятно да го призная, ама има много истина в думите на един червен съфорумец: Ако ще и 100 спонсора да дойдат, като в ръководството са идиоти файда нулева!" Как дори Гонзо, без разните му други шефове и шефчета успяваше да намери що годе кадърни футболисти, особено чужденци, а сегашното "скаутско" звено не може да докара ни един свестен футболист! Д.Донев кой гледа, кога го гледа, къде го гледа и закво въобще е на Герена? Тонев твърди, че за селекцията отговаря Ил.Илиев, а онзи па реве че иска още футболисти на няколко поста? Ами джанъм, кой по-дяволите прави лятната селекция, та сега ми ревеш за още една камара футболисти? Кой обеща, че няма да взима никой от Берое и взе двама, а за третия не му се отвори парашута, че видиш ли, искали пари хората. За лятната селекция нали всички са били "първи избор" и кво стана...90% от тях пълен провал, а взетите на пожар Везалов и Йорданов се представиха перфектно. Е закво въобще имаме някво скаутско звено и кво гледа то? Илианчо ми маха Милиев поради некадърност и в първия мач от подготовката хоп Данчо титуляр. Лятната подготовка не взима за първия лагер близнаците Цоневи, след тва па те попадат най-често в групата, а след това и записаха и някоя минута... абе въобще никва мисъл и последователност няма в тоя треньор и ръководен състав.

Къде на шега къде на истина Левски да помоли Лудогорец да скъсат една страничка от тефтерчето им на скаутите съдържаща имената на централен нападател и атакуващ полузащитник и да им я дадат.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 28 яну 2013 14:28

След първата контрола веднага почнахте тези не стават за какво са ги взели.Изчакайте малко някой знае ли колко километра са избягали за тези 25 дни футболистите,какви са били натоварванията?Отделно всеки знае че в начален етап на подготовка тренировките за физическа подготовка преобладават пред тези с топка.Колкото до размяна на Арш с някой анонимник от Кипър е пълна глупост.Факт е обаче че задължително трябва да вземем офанзивен-халф.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Зимна подготовка-опит за коментар .... ако може съвети

Мнениеот milen.hristov » 28 яну 2013 14:31

mitacheto94 написа:
Neftochimic1892 написа:Братле , пак ще ти заключат темата ... Има си тема за подготовката на Левски ..

samo zaradi towa Lii

ПРАВИЛА НА ФОРУМА!
levski/viewtopic.php?f=1&t=9677

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Зимна подготовка-опит за коментар .... ако може съвети

Мнениеот milen.hristov » 28 яну 2013 14:44

mitacheto94 написа:
milen.hristov написа:
mitacheto94 написа:
Neftochimic1892 написа:Братле , пак ще ти заключат темата ... Има си тема за подготовката на Левски ..

samo zaradi towa Lii

ПРАВИЛА НА ФОРУМА!
levski/viewtopic.php?f=1&t=9677

ami ako go napisha w tazi tema moq opit za komentar :?

вече ти го има коментара в темата, пиши на кирилица

Върни се в “Архив”