Референдум...ще гласувате ли?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Референдум...ще гласувате ли?

Мнениеот MORSKI » 28 яну 2013 00:58

GOLEADOR написа:
JimBeam написа:И къде е провала тука след като цифрата даже е по-голяма от тази на подписките?

770 000 са дали подписа си за референдума,а накрая след всичката тази агресивна агитация на БСП ,броя им се увеличава с 64 000 ( гласове от Атака,ВМРО и други ).Това е провал,заради който Станишев трябва да подаде оставка.

:lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 яну 2013 01:21

W84me написа:
CTAHKO написа:
W84me написа:ЕДИН МИЛИОН БЪЛГАРИ ГЛАСУВАХА С "ДА"! Няколко форумни плъха няма как да ни убедят, че бил незаконен.

По-скоро един милион овце са гласували за нещо,което е незаконно и изобщо не е трябвало да се състои :!: И ти си една от тях :lol: Излиза че подписите са събирани за едно,а референдума е за друго.За този въпрос няма събрани 500 000 подписа,което прави референдума незаконен ;) Мисли малко с тази глава 8-)

Въпроса го промени твоя любимец БОКО! Него съди за тази глупост. Иначе хората си знаеха за какво гласуват! И избора на ГЕРБ на предишните избори беше незаконен.

Боко не ми е никакъв любимец,а и няма никакво значение,кой е променил въпроса.Важното е че е незаконно 8-) Що се отнася до това,че хората знаели за какво гласуват...бъди сигурен,че никой не е наясно за какво точно е гласувал.Ще ми отговориш ли на въпроса: С какъв обем ще бъде хранилището за ядрени отпадъци и къде ще се намира :?:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 яну 2013 01:26

CTAHKO написа:Боко не ми е никакъв любимец,а и няма никакво значение,кой е променил въпроса.Важното е че е незаконно 8-) Що се отнася до това,че хората знаели за какво гласуват...бъди сигурен,че никой не е наясно за какво точно е гласувал.Ще ми отговориш ли на въпроса: С какъв обем ще бъде хранилището за ядрени отпадъци и къде ще се намира :?:

Въпросът е ЗА ИЛИ ПРОТИВ развитие на ядрена енергетика, това е! Никой не те пита какъв тип да бъдат реакторите, какъв тип да бъде хранилището за ядрени отпадъци, с какъв обем ще бъде и къде ще се намира.За тези въпроси си има експерти. Впрочем знаеш ли колко е обема на ядрените отпадъци, които едно петчленно семейство "произвежда" за 50 години употреба на електроенергия от ядрен енергоизточник?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 яну 2013 01:34

W84me написа:
CTAHKO написа:Боко не ми е никакъв любимец,а и няма никакво значение,кой е променил въпроса.Важното е че е незаконно 8-) Що се отнася до това,че хората знаели за какво гласуват...бъди сигурен,че никой не е наясно за какво точно е гласувал.Ще ми отговориш ли на въпроса: С какъв обем ще бъде хранилището за ядрени отпадъци и къде ще се намира :?:

Въпросът е ЗА ИЛИ ПРОТИВ развитие на ядрена енергетика, това е! Никой не те пита какъв тип да бъдат реакторите, какъв тип да бъде хранилището за ядрени отпадъци, с какъв обем ще бъде и къде ще се намира.За тези въпроси си има експерти. Впрочем знаеш ли колко е обема на ядрените отпадъци, които едно петчленно семейство "произвежда" за 50 години употреба на електроенергия от ядрен енергоизточник?

Напротив,този въпрос включва всички тези изброени от теб ;) Ако ти не си наясно с тези неща,за какво всъщност гласуваш :? Ама иначе пък хората били знаели за какво гласуват :lol: Аз не съм наясно с тези неща,чувствам се дилетант в областта на ядрената енергетика и за това съм решил за себе си,че с моята некомпетентност по въпроса,нямам право да дам своя глас и да решавам съдбата на милиони хора :!:Който иска да се прави на разбирач ;)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 яну 2013 01:39

CTAHKO написа:Напротив,този въпрос включва всички тези изброени от теб ;) Ако ти не си наясно с тези неща,за какво всъщност гласуваш :? Ама иначе пък хората били знаели за какво гласуват :lol: Аз не съм наясно с тези неща,чувствам се дилетант в областта на ядрената енергетика и за това съм решил за себе си,че с моята некомпетентност по въпроса,нямам право да дам своя глас и да решавам съдбата на милиони хора :!:Който иска да се прави на разбирач ;)

За разлика от теб аз съм се информирал на тази тема! Само да споделя, че въпросното количество ядрени отпадъци, за което говорех е с обем от 200 кубични милиметра, от които само 2% радиокативни! Това са ядрените отпадъци на едно петчленно семейство за срок от 50 години, при положение, че използва енергия само от ядрени енергоизточници. Тази пропаганда с ядрените отпадъци изглежда е доста популярна сред незапознатите хора...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 яну 2013 01:44

W84me написа:
CTAHKO написа:Напротив,този въпрос включва всички тези изброени от теб ;) Ако ти не си наясно с тези неща,за какво всъщност гласуваш :? Ама иначе пък хората били знаели за какво гласуват :lol: Аз не съм наясно с тези неща,чувствам се дилетант в областта на ядрената енергетика и за това съм решил за себе си,че с моята некомпетентност по въпроса,нямам право да дам своя глас и да решавам съдбата на милиони хора :!:Който иска да се прави на разбирач ;)

За разлика от теб аз съм се информирал на тази тема! Само да споделя, че въпросното количество ядрени отпадъци, за което говорех е с обем от 200 кубични милиметра, от които само 2% радиокативни! Това са ядрените отпадъци на едно петчленно семейство за срок от 50 години, при положение, че използва енергия само от ядрени енергоизточници. Тази пропаганда с ядрените отпадъци изглежда е доста популярна сред незапознатите хора...

Ами да ги заравят на дворчето на всяко домакинство ;)За какво са им хранилища. Кой,колкото си е използувал да си го трови,а 8-)Не,благодаря!
Последна промяна от CTAHKO на 28 яну 2013 01:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 яну 2013 01:45

CTAHKO написа:Ами да ги заравят на дворчето на всяко домакинство ;)За какво са им хранилища. Кой,колкото си е използувал да си го трови,а 8-)

Хранилище при всички положения ще има, но няма да е тази атомна бомба, която си представят 40% от хората! :mrgreen:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 28 яну 2013 01:46

Чудя се,ако наистина Белене струва 4 милиарда евро,защо никой западен инвеститор не иска да го построи с негови средства.Даже тук данъците са ниски и няма да се лута като Депардийо ,немил-недраг между Русия и Черна гора в търсене на данъчни облекчения.Дори не е нужно да продава тока в България,а направо да го изнася за Италия примерно,които купуват ток 5 пъти по-скъп от българския.Така вместо а 20,АЕЦ Белене ще се изплати за 4 години.Явно цената е друга и сметките отказват всеки инвеститор.Иначе до сега Белене да беше построена.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 яну 2013 11:55

W84me написа:

Много ти разбира главата и на теб, ама карай.

Най-опасни сте такива, които нищо не разбирате, ама си мислите, че много знаете. Ето такива гласувахте вчера, кукли на конци.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 яну 2013 12:02

1982 написа:
Много ти разбира главата и на теб, ама карай.

Най-опасни сте такива, които нищо не разбирате, ама си мислите, че много знаете. Ето такива гласувахте вчера, кукли на конци.

Достатъчно ми разбира главата! Вчера гласуваха активните граждани, а такива като теб бездушници си стояха по къщите.

Върни се в “Свободна зона”