james написа:Що наричат дерби мач който винаги се е решавал в ЦК на БКП а не на терена.
И как ЦК на БКП е решавал мача.Разкажи.Ти сигурно си свидетел?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
james написа:Що наричат дерби мач който винаги се е решавал в ЦК на БКП а не на терена.
peterx написа:Аз бих се радвал ПФК Левски АД да се търгува на борсата, както казва @Blue Man.
Веднага бих вложил малко лични пари в акции на клуба.
За съжаление не е такава ситуацията с отборите в България - просто бизнесмените, които ги управляват, желаят да си въртят далаверите на спокойствие. Всеки акционер има законово право на информация за състоянието и развитието на дружеството, а това не им отърва.
Иначе ПФК Левски АД издава облигации, но не съм съвсем запознат с реда на закупуването им.
blue_zara написа:love_hurts написа:Пич, ако ти вярваш на всичко което пише в *** значи си на кафево. Това където го описваш си е съвсем нормално, погледни отношенията на Тотнъм Манчестър Юн(трансферна политика) Така, че какво ревеш. Всички знаем, че тия играчи са дошли в ЦСКА за трансферна сума плюс огромен процент от следващ договор. Ние какво сме виновни, че техническият ви директор не струва и не подържа топли отношения с другите клубове ... Пък вземете се държете малко по културно и образовано в тоя отбор, като нямате уважение към противника нормално е нещата да станат така. Докато са били футболисти в ЦСКА, Лечков и Балъков сигурно са се наслушали на епитети от сорта гадни чорбари, прасета и т.н. Е сега какво очакваш да се случи. Ти ми кажи някой тебе, ако те обижда и след това имаш нещо, от което той има нужда ще му го дадеш ли евтино. Аз не ! Ако не знаеш между хората има универсална валута и тя се нарича уважение !!!
Пич, понеже си навътре с фирмено-търговските взаимоотношения - подари ми една кола и апартамент в Манастирски ливади, примерно, а пък аз ще те уважавам. Плюс това ще се хваля с новите придобивки, и ще разчиташ някой да дойде да ти купи нещо, а? На сметка ли си? Това с играчите без пари, а срещу бъдещ трансфер е същото като апартамента под наем, в който живее Станишев- и еднот, и другото не са верни. А между другото, споменатите трансфери бяха отразени подобаващо и в редица уважавани от вас медии - sportal, sport1 и др.
И би ли ми припомнил, ей така, с уважение, колко точно време изкара Балъков във вашия отбор?
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
tprodanov написа:Ти пич, дано не работиш нещо в търговията, че с тия разбирания, не те виждам. Аз пък ше ти кажа, че гледам да работя с хора, които ми носят пари. Иначе мое и да се псуваме и да се бием - дреме ми. Работата си е работа. Уважението си е съвсем различно нещо - ако го има - ОК, ако го няма - пак става. Та в тоя смисъл - договор с голям процент при следваща продажба можеше и с Левски да се сключи. Да ми кажеш, че цената е паднала 4 пъти, щото се уважавали, означава да поразтеглим смисъла да думата уважение. По-скоро трябва да се замислиш как така става, и не е ли нередна тая сделка, която освен, че е нереално неизгодна за Плешивецо, на практика не е и платена. А тия неща с уважението са приказки за балъци.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 2 госта