Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: ЦСКА - Левски е 39-о по сила дерби в света

Мнениеот ЕМИЛ » 15 сеп 2009 15:40

james написа:Що наричат дерби мач който винаги се е решавал в ЦК на БКП а не на терена.

И как ЦК на БКП е решавал мача.Разкажи.Ти сигурно си свидетел?

tprodanov
Контакти:

Re: Поредната агония в синьо

Мнениеот tprodanov » 15 сеп 2009 15:48

peterx написа:Аз бих се радвал ПФК Левски АД да се търгува на борсата, както казва @Blue Man.
Веднага бих вложил малко лични пари в акции на клуба.
За съжаление не е такава ситуацията с отборите в България - просто бизнесмените, които ги управляват, желаят да си въртят далаверите на спокойствие. Всеки акционер има законово право на информация за състоянието и развитието на дружеството, а това не им отърва.
Иначе ПФК Левски АД издава облигации, но не съм съвсем запознат с реда на закупуването им.

1. ПФК Левски АД, макар и така да е официалното име на клуба не е оригиналното, а в Левски се държи на традициите, като емблема, име и тн. Има ФК Левски София.
2. ПФК Левски АД не издава нищо - всичките акции са издадени и си имат собственик. Листване на борсата няма, както и няма начин да отидеш и да си купиш от който и да било.

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 15 сеп 2009 15:49

Ами решават кой ще победи и с колко и им казват на капитаните и треньорите. сега може да е малко по различно, но едва ли е голяма разликата само наименованието вместо ЦК е някакъв холдинг или друга неразбираема за нормалните хора дума .

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 15 сеп 2009 15:51

Ако си чувал за онзи мач от 1985 год в спомените за него на някой участници много точно е описана процедурата

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 15 сеп 2009 15:55

Мога да ти кажа ,че уреден мач между Левски и ЦСКА няма.А тогава ,през комунизма абсурд.

Потребителски аватар
love_hurts

Re: Кредит на доверие или промяна

Мнениеот love_hurts » 15 сеп 2009 15:56

blue_zara написа:
love_hurts написа:Пич, ако ти вярваш на всичко което пише в *** значи си на кафево. Това където го описваш си е съвсем нормално, погледни отношенията на Тотнъм Манчестър Юн(трансферна политика) Така, че какво ревеш. Всички знаем, че тия играчи са дошли в ЦСКА за трансферна сума плюс огромен процент от следващ договор. Ние какво сме виновни, че техническият ви директор не струва и не подържа топли отношения с другите клубове ... Пък вземете се държете малко по културно и образовано в тоя отбор, като нямате уважение към противника нормално е нещата да станат така. Докато са били футболисти в ЦСКА, Лечков и Балъков сигурно са се наслушали на епитети от сорта гадни чорбари, прасета и т.н. Е сега какво очакваш да се случи. Ти ми кажи някой тебе, ако те обижда и след това имаш нещо, от което той има нужда ще му го дадеш ли евтино. Аз не ! Ако не знаеш между хората има универсална валута и тя се нарича уважение !!!

Пич, понеже си навътре с фирмено-търговските взаимоотношения - подари ми една кола и апартамент в Манастирски ливади, примерно, а пък аз ще те уважавам. Плюс това ще се хваля с новите придобивки, и ще разчиташ някой да дойде да ти купи нещо, а? На сметка ли си? Това с играчите без пари, а срещу бъдещ трансфер е същото като апартамента под наем, в който живее Станишев- и еднот, и другото не са верни. А между другото, споменатите трансфери бяха отразени подобаващо и в редица уважавани от вас медии - sportal, sport1 и др.
И би ли ми припомнил, ей така, с уважение, колко точно време изкара Балъков във вашия отбор?

Първо излезна информацията за Платини вземи се информирай и тогава кажи, че е без пари. Частна собственост мога си е "подарявам" на когото ми е кеф. Тъй като ти не ме кефиш нищо няма да поучиш от мене. А сравнението ти е идиотско ... с апартаментите и колата.
Последна промяна от love_hurts на 15 сеп 2009 16:00, променено общо 1 път.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 15 сеп 2009 15:59

tprodanov написа:Ти пич, дано не работиш нещо в търговията, че с тия разбирания, не те виждам. Аз пък ше ти кажа, че гледам да работя с хора, които ми носят пари. Иначе мое и да се псуваме и да се бием - дреме ми. Работата си е работа. Уважението си е съвсем различно нещо - ако го има - ОК, ако го няма - пак става. Та в тоя смисъл - договор с голям процент при следваща продажба можеше и с Левски да се сключи. Да ми кажеш, че цената е паднала 4 пъти, щото се уважавали, означава да поразтеглим смисъла да думата уважение. По-скоро трябва да се замислиш как така става, и не е ли нередна тая сделка, която освен, че е нереално неизгодна за Плешивецо, на практика не е и платена. А тия неща с уважението са приказки за балъци.

С Левски трудно ще го сключи отдалече се вижда, че там няма среда за развитие ... Един от най-талантливите нападатели в А група дойде и сега и за Монтана не става !
Договорите са изпипани не бой се тези хора няма да се прецакат нищо даром не се дава... въпроса е че не си запознат и говорите на килограм !
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Мнениеот peterx » 15 сеп 2009 16:00

1. Оригиналното име на клуба е Футболен клуб "Левски - 1914", наследник на който се води ПФК Левски АД. Така че донякъде си прав.
2. ПФК Левски АД не се листва на борсата - пак си прав. Но можеш да си купиш акции, ако някой от настоящите собственици се съгласи да ти даде. В случая правиш справка в Централния депозитар, после се свързваш с човека (може и Т. Батков да е :) ), който естествено ще те отсвири, така че пак си прав ;).
3. "ПФК Левски АД не издава нищо" - тук грешиш. ПФК Левски АД издава облигации, които могат да бъдат с номинал до 100 млн. лв. Облигациите се издават чрез определена банка, така че всеки може да внесе сума по сметката и да стане собственик на облигации на дружеството. Тъй като по същество облигациите представляват вид заем, то УС трябва да вземе решение за финансиране на ПФК Левски АД чрез облигации. За да се случи това обаче клубът трябва да е в затруднено финансово положение или да има нужда от свежи пари за голям инвестиционен проект, например. Нито едно от двете неща не се наблюдава в момента. Иначе облигационерите имат сходни права с акционерите, като дори са привилегировани в определени отношения.
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 15 сеп 2009 16:01

А защо Достанич не пусне схема на игра която той иска със наличните футболисти?Така и така играем ужасно,така и така тая схема не му харесва.Какъв му е проблема?Естествено че тия хора щом са там (Достанич и Гонзо) много повече разбират от мен и щом не променят схемата значи имат нещо в предвид,но каква е разликата от досегашната схема и 4-4-2?Атакуващия халф се изнася по на пред като 2-ри нападател и ето ти схема 4-4-2.Е естествено че трябва други инструкции на играчите и отделните линии,но нали за това е треньора.А и той (Достанич) нали като дойде каза че се запознал добре с играчите и играта на Левски преди да дойде.Че е гледал много мачове и т.н и че е оптимист....са излиза че на кокала на е му е било лесно...От къде да знаем че на Кокала не са му били различни разбиранията...ама играеше с това което имаше,без да реве.И друго ми прави впечатление... гонзо дава повече оказания по време на мач от колкото треньора.Мисля че Гонзо малко повече се вживява в ролята на директор но това си е просто мнение.Единственото хубаво нещо което виждам е това че преди няколко години когато тръгнахме на горе след мача с Публикум в София ( 3-0) твърдях че по слаб отбор в историята на Левски едва ли е имало....сега си мисля че сме още по слаби .....
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Blue Man
Контакти:

Мнениеот Blue Man » 15 сеп 2009 16:02

Друг аспект от управлението на Левски, която странно защо никой не подхваща или не пита или може би е избистрен за всичко освен за мен, е свързана с т.нар. изпълнителни директори.

Разглеждайки сайта на клуба попаднах на образа на Боримиров - малко забравен, дори с известно негативно последно присъствие, а иначе дал толкова много на терена за отбора..
Гонзо - май и той е обречен на неуспех на текущия си пост, а всичко знаем кой е Гонзо ....

Та как така г-н Батков поставя все футболисти, играли активно до преди дни, на поста изпълнителен директор ПФК Левски?! Не е ли това идеалния начин да се хвърли пепел в очите на феновете с поставянето на неопитни и с недоказани качества на управници професионални футболисти, които цял живот са се занимавали само и единствено с прфесионалните си задължения на ФУТБОЛИСТИ. Уважавам страшно много всички които са си оставяли "душата" на терена заради Левски, но защо г-н Батков избираш точно тях за иначе толкова отговорен пост? Та какво разбират те от мениджърство, управление на хора, мотивиране и организация..... След Гонзо кой следва - може би Йовов, или Топузака..
На запад на доказан и верен футболист се предлага място като треньор на младешки гарнитури, скаут (със езиковите си и футболни умения), помощник-треньор за натрупване на опит, треньор на нискоразряден отбор пак за опит, и едва след това се връща и поема любимия отбор или друг отбор от същаъа черга...
Но от терена да сваляш бутонките и да обличаш костюма на изпълнителен директор........

Върни се в “Архив”