Australian Open 2013
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Australian Open 2013
Отсъствието на Рафа се отрази тежко върху качеството на финалната фаза... (полуфинали и финал) 

- shotgun blues
- Контакти:
Жал ми е за МЪРИ,симпатиага е и би било хубаво малко разнообразие,но Джокович си е N1

runnersa написа:Отсъствието на Рафа се отрази тежко върху качеството на финалната фаза... (полуфинали и финал)
Тежко е доста силно казано. Мъри и Федерер направиха стойностен мач, финалът също беше интересен и равностоен, просто физически проблем на Мъри му попречи да се бори докрай. На мен лично изобщо не ми липсва Надал.

"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
Напълно заслужен триумф на Джокович. Честито на него и всички негови фенове 

"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
Едва ли полуфинала между Давид Ферер и Джокович е спечелил нови фенове за играта... Оттам на Джоко му стана по - лесно и за финала... при един полуфинал срещу Надал едва ли титлата му щеше да дойде толкова лесно 
Ако питате самия Джокович коя от 3те титли му е най - сладка съм сигурен че ще отговори тази от 2012

Ако питате самия Джокович коя от 3те титли му е най - сладка съм сигурен че ще отговори тази от 2012

Без Надал, няма достатъчно голяма интрига и зрелище. Федекс не е онази машина за печелене на трофеи, а Мъри няма нужния късмет и психика. Предстоят години на доминация на Ноле.
Рафа идвай си
Рафа идвай си

- Бисер Шматков
- Контакти:
Честито на Джокович, много добре проведен мач и успя да вземе своето в точните моменти! Личи си, че много уважава съперника си! Три поредни титли си е фамозно постижение.
Мъри също се справи отлично и още дълго време ще е в играта - доста е заякнал, а е позаздравил и психиката, както се видя в мача срещу Федерер. И аз искам Надал да се върне и да няма повече контузии, дано и Ферер и Цонга да продължат да прогресират.
Мъри също се справи отлично и още дълго време ще е в играта - доста е заякнал, а е позаздравил и психиката, както се видя в мача срещу Федерер. И аз искам Надал да се върне и да няма повече контузии, дано и Ферер и Цонга да продължат да прогресират.