Референдум...ще гласувате ли?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Re: Референдум...ще гласувате ли?

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 27 яну 2013 09:48

ros написа:Правото на глас различава роба от свободния човек. Близо 500 години българите са нямали това право. После - гласът им е бил без алтернатива... И сега, когато все пак има няяяякаква надежда, че от вота на всеки един от нас може да зависи някакво съдбоносно за страната решение, ние се превръщаме в роби! Не желаем да гласуваме, крием се, страх ни е от отговорността. Плюем всеки ден онези, които ни управляват, защото така е най-удобно, но не искаме да поемем реалната власт, колкото и странна да изглежда тя под формата на референдум. Няма значение ЗА или ПРОТИВ! Гласът на всеки е реално съществуваща демокрация. И е тъпо с лекота да ставаме роби на страховете ни от това НИЕ ДА РЕШАВАМЕ.

Вече гласувах, защото не искам да съм от робите.

МОЖЕ ДА СЪМ ПРОСТО ЧАСТ ОТ СТАТИСТИКАТА, НО НЕ СЪМ БЕЗГЛАСЕН!!!

Много си прав евала ! :!:

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 27 яну 2013 09:49

защо написа:

Ааа, у грешка си, вапросо не е за или против строителството на АЕЦ Белене, вапросо е за или против строителството сас строителни матреали, та я питам на кво... Бате Бойко не знае и дирим некой друг да ми каже кво ме е питал...

Като не можеш да разбереш въпроса , вместо ДА или НЕ напиши Изображение и готово , ще изразиш една добра позиция .
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 27 яну 2013 09:49

Естественно ,че не
Референдум , който има давност 5-6 години не може да ме накара да си дигна задника в тази снежна буря да гласувам с НЕ .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 27 яну 2013 09:50

rocknrolla написа:
защо написа:

Ааа, у грешка си, вапросо не е за или против строителството на АЕЦ Белене, вапросо е за или против строителството сас строителни матреали, та я питам на кво... Бате Бойко не знае и дирим некой друг да ми каже кво ме е питал...

Като не можеш да разбереш въпроса , вместо ДА или НЕ напиши Изображение и готово , ще изразиш една добра позиция .

Отивам :twisted:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 27 яну 2013 09:57

Цък !
Референдума е: избери между Русия и Америка + Западна Европа и техните преки представители в България ГЕРБ и БСП. Белене е изключително стратегически проект и в него се преплитат много интереси. Тук въпроса е - дали управляващите могат да носят отговорност и да вземат национално отговорно решение. Отговора е: НЕ, немогат. Нито ГЕРБ, нито БСП. Самия Орешарски сам си каза, че не са построили Белене, защото не са успели да се преборят с Европа. Така че идването на власт на БСП в никакъв случай не гарантира довършването на централата !!! Т.е. централата ще стане, когато на власт са тези, които повече полягват на Русия и УСПЕЯТ да се преборят с влиянието на Европа + Америка. ГЕРБ отказват да се борят, а БСП не могат (иначе досега щаха да са я направили).

Парите дадени за референдума са грешни и е безкрайно глупаво да не се дадат за много по сериозно социални проблеми в страната ни. Гласът народен, ще бъде използван от политиците, в зависимост какво им е удобно на тях. Дори и при твърдо НЕ, пак ще се намери врата този проект да се случи и обратното.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 27 яну 2013 10:01

Комунистите , русофили и антибългари не разбраха ли, че във въпроса НИКЪДЕ не се споменава думата Белене :lol:

Гласувате , не гласувате, Белене, БКП и СССР ще ги гледате през крив макарон :mrgreen:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 27 яну 2013 10:02

Трябва да се гласува , независимо как , за пръв път през този век на народа е дадена възможност да изрази мнение по толкова важен за развитието на страната въпрос и ще бъде много тъпо само 20 процента от населението да отидат да гласуват .
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 27 яну 2013 10:05

ros написа:Правото на глас различава роба от свободния човек. Близо 500 години българите са нямали това право. После - гласът им е бил без алтернатива... И сега, когато все пак има няяяякаква надежда, че от вота на всеки един от нас може да зависи някакво съдбоносно за страната решение, ние се превръщаме в роби! Не желаем да гласуваме, крием се, страх ни е от отговорността. Плюем всеки ден онези, които ни управляват, защото така е най-удобно, но не искаме да поемем реалната власт, колкото и странна да изглежда тя под формата на референдум. Няма значение ЗА или ПРОТИВ! Гласът на всеки е реално съществуваща демокрация. И е тъпо с лекота да ставаме роби на страховете ни от това НИЕ ДА РЕШАВАМЕ.

Роска, всеки има право на избор и мнение. Ето на ти си решил, че трябва да си дадеш гласа. Аз обаче няма да си дам своя глас.Защо никой не излезе да каже какво, ще спечели България от цялата работа. От няколко дни слушам само как едните са откраднали еди колко си пари....другите как сегашното правителство работело против волята на Българина....

Защо мама му стара не се направи референдум за и против ненормално високите сметки на парното на тока на водата на данъците.......
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 27 яну 2013 10:09

rocknrolla написа:Трябва да се гласува , независимо как , за пръв път през този век на народа е дадена възможност да изрази мнение по толкова важен за развитието на страната въпрос и ще бъде много тъпо само 20 процента от населението да отидат да гласуват .

Кое му е важното на въпроса за развитието ни,а и ти какво се сещаш от ядрена енергетика,че да те питат ;) Да не говорим,че въпросът,по който трябва да се гласува е неправилно зададен и е некоректен и това,не е несъзнателно,а напротив,умишлено е.Така че пак ставаме маша в ръцете на политици и нечии интереси.Аз в този филм не участвам :!:
Последна промяна от CTAHKO на 27 яну 2013 10:12, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 27 яну 2013 10:11

modor написа:

Роска, всеки има право на избор и мнение. Ето на ти си решил, че трябва да си дадеш гласа. Аз обаче няма да си дам своя глас.Защо никой не излезе да каже какво, ще спечели България от цялата работа. От няколко дни слушам само как едните са откраднали еди колко си пари....другите как сегашното правителство работело против волята на Българина....

Защо мама му стара не се направи референдум за и против ненормално високите сметки на парното на тока на водата на данъците.......

Защо ли, Тоше?... Защото просто отново ние сме по-тихи от водата и ни е страх да поемем инициатива за подписка!!! Всички видяхме как стана този. Кой е инициирал референдума няма значение! Ако има такъв и за сметките също ще гласувам! Показването на позиция не е губене на време!!!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “Свободна зона”