Референдум...ще гласувате ли?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- obi4am_pirin
- Контакти:
Референдум...ще гласувате ли?
сля да отделя 10 минути и да си дам гласът!Това е едно от малкото права които са ми дадени и мисля да се възползвам!Важно е човек да има позиция и да я покаже!За мен обаче Референдума е не За или Против Белене, а За или Против ГЕРБ...това е! 

damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
- modor
- Контакти:
Re: Референдум...ще гласувате ли?
Точно за това няма да гласувам. Защото го обърнаха на БСП и ГЕРБ 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Па моа ли ми кажеш кво ме питат, се пак, та да знам къ да одговора?
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
- modor
- Контакти:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Алтернативата са перките и тецовете.
Твърдо не,досега да бяха хвърляли по 300-400м на година щяха да я направят,не само да крадът и да си го мерят по телевизията
HASTA DE LA VICTORIA
Ааа, у грешка си, вапросо не е за или против строителството на АЕЦ Белене, вапросо е за или против строителството сас строителни матреали, та я питам на кво... Бате Бойко не знае и дирим некой друг да ми каже кво ме е питал...
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
-
- Контакти:
Сега се връщам , Бургас е целият в сняг ! Приятен ден 

Няма да гласувам 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Правото на глас различава роба от свободния човек. Близо 500 години българите са нямали това право. После - гласът им е бил без алтернатива... И сега, когато все пак има няяяякаква надежда, че от вота на всеки един от нас може да зависи някакво съдбоносно за страната решение, ние се превръщаме в роби! Не желаем да гласуваме, крием се, страх ни е от отговорността. Плюем всеки ден онези, които ни управляват, защото така е най-удобно, но не искаме да поемем реалната власт, колкото и странна да изглежда тя под формата на референдум. Няма значение ЗА или ПРОТИВ! Гласът на всеки е реално съществуваща демокрация. И е тъпо с лекота да ставаме роби на страховете ни от това НИЕ ДА РЕШАВАМЕ.
Вече гласувах, защото не искам да съм от робите.
МОЖЕ ДА СЪМ ПРОСТО ЧАСТ ОТ СТАТИСТИКАТА, НО НЕ СЪМ БЕЗГЛАСЕН!!!
Вече гласувах, защото не искам да съм от робите.
МОЖЕ ДА СЪМ ПРОСТО ЧАСТ ОТ СТАТИСТИКАТА, НО НЕ СЪМ БЕЗГЛАСЕН!!!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН