ФА Къп | Манчестър Юнайтед - Фулъм

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Re: ФА Къп | Манчестър Юнайтед - Фулъм

Мнениеот fr3ak_boy » 27 яну 2013 00:17

smoothc написа:Какъв трябва да бъде подхода на сър Алекс,за първия мач срещу Реал Мадрид?
Нека малко по-подробно се опитаме да анализираме.

пп:13-2-2013

Признавам, че не съм гледал много мачовете им, за да им знам слабостите, но познавайки Моу ще разчитат на контри. :oops:
Много зависи и от това дали ще има някакво развитие около скандалите в съблекалнята им и дали още играчи няма да се включат в протеста на Касияс. Лесно се провокират и можем да се възползваме от това. Важно е да вакраме максимално много голове в първия мач и да допуснем максимално малко.
Ако трябва да избирам състав бих използвал това:
Де Хея
Рафаел - Видич - Евънс/Рио - Евра
Валенсия - Карик - Клевърли - Нани :?
Рууни
РВП
Макар че много зависи всичко и от формата, контузиите и ротационната схема на САФ целия състав, защото уикенда преди това играем с Евертън, а те не са за подценяване.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 27 яну 2013 00:22

Аз лично към този момент,съм гледал близо 10-15 техни мача и генералният извод,който мога да направя е,че:
1.Играта им зависи почти изцяло,от формата на Роналдо!
2.Крайните им защитници са доста колебливи.
3.Прекалено агресивни са и лесно се "палят",факт който трябва да се анализира доста добре!

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 27 яну 2013 00:29

smoothc написа:Аз лично към този момент,съм гледал близо 10-15 техни мача и генералният извод,който мога да направя е,че:
1.Играта им зависи почти изцяло,от формата на Роналдо!
2.Крайните им защитници са доста колебливи.
3.Прекалено агресивни са и лесно се "палят",факт който трябва да се анализира доста добре!

Ако се възползваме от 2 и 3, 1 ще е без значение поне според мен. Малко се колебая дали Скоулси няма да се справи най-добре с провокацията... Лошото е, че той е нервак и лесно може да бъде изгонен. :(
весел е и неговият вид,

На линия
Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 27 яну 2013 00:29

Както каза MuFc1878 Юнайтед е най-силен когато е мощен по крилата. Т.е дотогава Нани и Валенсия трябва да са влезли в отлична форма
Реал зависят донякъде от Роналдо и Касияс. Фактът, че втория няма да играе е огромен плюс за нас. Кайехон също може да ни създаде проблеми, така че и неговото опазване ще е зор. Двойката централни защитници е наполовина ясна - Видич ще е единия, а за другия лично аз бих заложил на Джоунс. Фърдинанд е прекалено бавен вече, а срещу бързината на играчите на Реал незнам дали ще се справи. Проблемът при тази двойка е друг - те не са обиграни. Колко мача от начлото на сезона те а започвали един до друг? Т.е. до мача ни с Реал ще трябва те двамата да играят по-често. Ако не, то Джони Евънс ще се справи :)
Нападатели разбира се са РвП и Рууни. Лично за мен до тогава те двамата ще са направили изключително нападение. В комбина с Нани и Валенсия атаката ни е готова.
Клъв и Карик ще играят като халфове и долу-горе за мен това ще ни е съставът :)
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

На линия
Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 27 яну 2013 00:30

smoothc написа:3.Прекалено агресивни са и лесно се "палят",факт който трябва да се анализира доста добре!

За това трябва да играе Йънг :lol: :lol:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 27 яну 2013 00:32

Представянето на Рафаел и Евра,ще бъде от ключово значение,много е важно да използваме тяхната интелигентност и сила при включването в атаките.
Насищането на халфовата линия,също трябва да бъде много внимателно организирано и в този ред на мисли,аз лично съм скептичен относно излизането ни с две ясно изявени крила в началото!
Рууни-Кагава-Клевърли-Карик-Валенсия----------Ван Перси
Трябва ни скорост в халфовата линия!

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 27 яну 2013 00:36

smoothc написа:Представянето на Рафаел и Евра,ще бъде от ключово значение,много е важно да използваме тяхната интелигентност и сила при включването в атаките.
Насищането на халфовата линия,също трябва да бъде много внимателно организирано и в този ред на мисли,аз лично съм скептичен относно излизането ни с две ясно изявени крила в началото!

Малко нямам доверие на Кагава за мач на такова ниво. Все още не го е заслужил... Все си мисля, че Скоулси ще се справи много добре, а след като резне една-две балтийки в краката им ще наскачат. :mrgreen:
весел е и неговият вид,

На линия
Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 27 яну 2013 00:38

smoothc написа:Представянето на Рафаел и Евра,ще бъде от ключово значение,много е важно да използваме тяхната интелигентност и сила при включването в атаките.

Според мен ако Рууни играе зад Ван перси няма да имаме проблеми. Не слудя Реал, но предполагам в халфовата линия ще излезат с нещо такова - Кедира, Алонсо, Йозил и Роналдо и Ди Мария по крилата. За мен цялата ни защита трябва да се представи на изключително ниво. Опазването на Бензема, Роналдо и Ди Мария, а и включванията на Йозил ще са от огромно значение за отбора на Реал. Трябва Клевърли и Карик да се включват по-често в защита

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 27 яну 2013 00:38

vasilnv написа:Както каза MuFc1878 Юнайтед е най-силен когато е мощен по крилата. Т.е дотогава Нани и Валенсия трябва да са влезли в отлична форма
Реал зависят донякъде от Роналдо и Касияс. Фактът, че втория няма да играе е огромен плюс за нас. Кайехон също може да ни създаде проблеми, така че и неговото опазване ще е зор. Двойката централни защитници е наполовина ясна - Видич ще е единия, а за другия лично аз бих заложил на Джоунс. Фърдинанд е прекалено бавен вече, а срещу бързината на играчите на Реал незнам дали ще се справи. Проблемът при тази двойка е друг - те не са обиграни. Колко мача от начлото на сезона те а започвали един до друг? Т.е. до мача ни с Реал ще трябва те двамата да играят по-често. Ако не, то Джони Евънс ще се справи :)
Нападатели разбира се са РвП и Рууни. Лично за мен до тогава те двамата ще са направили изключително нападение. В комбина с Нани и Валенсия атаката ни е готова.
Клъв и Карик ще играят като халфове и долу-горе за мен това ще ни е съставът :)

1.Опита на Рио ще бъде от съществено значение за мачовете с Реал!

пп:Едно друго нещо:Възползването ни от статични положения,защото Реал са особено уязвими в това отношение :oops:

На линия
Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 27 яну 2013 00:40

Техните бекове предполагам ще са Коентрао и Арбелоа. Нани срещу Арбелоа и Валенсия срещу Коентрао и ... перфектно :)

Върни се в “Манчестър Ю”