Copa del Rey (Купата на Краля)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Re: Copa del Rey (Купата на Краля)

Мнениеот enguerino » 26 яну 2013 19:33

Ако трябва да съм сериозен, според мен Реал имат повече за губене :arrow: значи ще излезнат по-мотивирани. Но пък имат доста контузени и наказани...
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 26 яну 2013 19:35

enguerino написа:Ако трябва да съм сериозен, според мен Реал имат повече за губене :arrow: значи ще излезнат по-мотивирани. Но пък имат доста контузени и наказани...

Ако не загубят в Мадрид имат шансове, ама с този отбор за първия мач...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 26 яну 2013 19:39

JackPackage написа:
enguerino написа:Ако трябва да съм сериозен, според мен Реал имат повече за губене :arrow: значи ще излезнат по-мотивирани. Но пък имат доста контузени и наказани...

Ако не загубят в Мадрид имат шансове, ама с този отбор за първия мач...

Трудно ще пуснат гол, Меси ще се изгуби в триъгълникът Лопес, Варан и Албиол :roll:
FIFA 100

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 26 яну 2013 19:45

Той Меси ще се панира, само на Касияс е свикнал да вкарва :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 26 яну 2013 19:49

Ако Моу е пич и си пусне Адан ще е каквото той и Пинто решат :mrgreen:
FIFA 100

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 яну 2013 19:49

megan fox написа:
THE G.A.M.E написа:Когато отбор от 4-та Дивизия на Испания стигне финал за вътрешна купа, тогава ще можем да сравняваме Испания с Англия.

Когато в Англия се появят толкова силни и доминиращи отбори като Барса и Реал да видим колко често ще има отбори от по-долните дивизии на финала! :twisted: :twisted: :twisted: Със слаби отбори във ВЛ защо да няма изненади и разни отборчета от долните дивизии до пробиват до финала?!

А и това се случи веднъж, на шано, не е всяка година отборченце от 4-та дивизия да е на финал...

Проблема в Испания са реваншите ...
Ако и в Англия имаше реванши, можеби изненадите също щяха да са малко.

А че Реал и Барса не са толкова силни, колкото си мислиш, мисля се доказа наскоро ...
Истината е, че отборчета от 4-та Див. на Англия са като класа за 2-ра Дивизия на Испания. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 яну 2013 23:48

THE G.A.M.E написа:Проблема в Испания са реваншите ...

А че Реал и Барса не са толкова силни, колкото си мислиш, мисля се доказа наскоро ...
Истината е, че отборчета от 4-та Див. на Англия са като класа за 2-ра Дивизия на Испания. ;)

Едва ли се налага да ти казвам колко не съм съгласен с твърдението ти за отборчетата в 4-та глуха на Англия...

За реваншите си прав, но реално погледнато когато отбор от топ ешалона хване отборче от някоя долна дивизия трябва да го опуква, независимо къде се играе мача! Но за това нещо се изисква класа и сила, нещо, което масово не недостига на тимчетата във ВЛ... ;) Ще дойде някакъв измислен отбор от 4-та глуха и ще опука 3 елитни отбора..., знаеш ли пък кога ще стане това, ако "елитните" отбори наистина бяха елитни и силни? ;) Но какво се учудваме, шампиона на ВЛ не може да излезе от групите на ШЛ, нищо чудно, че разни отборчета от долните дивизии бият елитните английски тимове!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 27 яну 2013 12:00

THE G.A.M.E написа:
megan fox написа:
THE G.A.M.E написа:Когато отбор от 4-та Дивизия на Испания стигне финал за вътрешна купа, тогава ще можем да сравняваме Испания с Англия.

Когато в Англия се появят толкова силни и доминиращи отбори като Барса и Реал да видим колко често ще има отбори от по-долните дивизии на финала! :twisted: :twisted: :twisted: Със слаби отбори във ВЛ защо да няма изненади и разни отборчета от долните дивизии до пробиват до финала?!

А и това се случи веднъж, на шано, не е всяка година отборченце от 4-та дивизия да е на финал...

Проблема в Испания са реваншите ...

Не си прав в 2-ра Дивизия на Испания има силни отбор и че бият повечето отбори във ВЛ без проблеми да се радват Английските отбори че не играят с отбори от долните дивизии на Испания. Това че падат от Барселона и Реал не означава че са слаби играят хубав футбол миналата година отбора на Мирандес стигна до 1/2 финал след като победиха 3 отбора от Примера с много хубав футбол, а не разчитат само на фалове и на ъглови удари както отборите от долните дивизии на Англия.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 27 яну 2013 12:02

megan fox написа:

Когато Ливърпул,Нотингам и Астън Вила доминираха в Европа също ставаха много повече изненади колкото сега. ;)

Потребителски аватар
Cortezz
Контакти:

Мнениеот Cortezz » 29 яну 2013 23:59

megan fox написа:
Cortezz написа:
Ся, че Пинто и Валдес са зле спор няма. Впрочем лично за мен Пинто е по-добър от Валдес, но това е друга тема на разговор. Но конкретно Адан НЕ е по-добър нито от Пинто, нито от Валдес! Че едно куче да сложа под рамката на вратата ще пази по-добре от Адан!

Не ме карай да се смея на глас,рано сутрин.. Да кажеш че Пинто е по-добър от Валдес,е все едно че Санчез е по-добър от Меси...

Интересно..., чудя се колко мача на Барса гледаш на сезон и какво изобщо знаеш за изявите на двамата ни вратари, най-вече на Пинто? Нищо?

Елееееееееееее.... пич ти да не си ТИТО ВИЛАНОВА БЕ ?

Гледам всеки мач на Барселона,освен ако наистина не мога да гледам.. но те да играят и аз да съм свободен.. пред ТВ-то съм.И още ли твърдиш че Пинто е по-добър от Виктор ?
Гуардиола към отбора: "Вие сте много добри футболисти, но без своя съотборник сте Никои."

Върни се в “Футбол - Свят”