Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот фифи перото » 26 яну 2013 20:57

THE G.A.M.E написа:
metodito написа:Ъъъ...кои гонзови глупости, човек. Че единствен той се сети да направи нещо, което го правят всички големи отбори като беше инструктирал Райков и Калво да си сменят местата? Или, че пускаше Гаджев напред и той за десетина мачове имаше 4 гола? Между другото Илиан и той се опитва нещо такова да прави, но не му се отдава, защото Гаджев имаше зад гърба си играч като Грийн, а сега е Пелето. Що се отнася до халфове и нападатели Гонзо не обърка нищо - защитата му изяде главата. Беше длъжен да се договори с мароканците и да не ги гони, както и да намери подходящи алтернативи.

Само защитата да е ...
Аз по-хаотична игра от при "Гонзо" никога не бях виждал.
А гледам Левски от около 25 години.

Хората си ни цакаха с най-елементарна тактика тип - "Затваряме крилата и им гледаме сеира".
По вяла и недалновидна игра в офанзивен план по-негово време нямаше как да има.
И скоро едвали ( дано ) ... Ще видим.

Е това ,което видях е наистина...унизително!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 яну 2013 22:42

THE G.A.M.E написа:
metodito написа:Ъъъ...кои гонзови глупости, човек. Че единствен той се сети да направи нещо, което го правят всички големи отбори като беше инструктирал Райков и Калво да си сменят местата? Или, че пускаше Гаджев напред и той за десетина мачове имаше 4 гола? Между другото Илиан и той се опитва нещо такова да прави, но не му се отдава, защото Гаджев имаше зад гърба си играч като Грийн, а сега е Пелето. Що се отнася до халфове и нападатели Гонзо не обърка нищо - защитата му изяде главата. Беше длъжен да се договори с мароканците и да не ги гони, както и да намери подходящи алтернативи.

Само защитата да е ...

Хората си ни цакаха с най-елементарна тактика тип - "Затваряме крилата и им гледаме сеира".

Идеята не ми беше да кажа нещо срещу Гонзо, точно обратното, явно не само той допуска подобни грешки и не съм бил справедлив спрямо него
Още от тогава твърдя, че няма по голяма глупост от това да се преквалифицират играчи, като не си намерил подходящ или не можеш да си го позволиш поглеждаш към школата и налагаш момче от там, вместо да вземеш някой само заради визитката му.

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 26 яну 2013 23:11

milen.hristov написа:
THE G.A.M.E написа:

Само защитата да е ...

Идеята не ми беше да кажа нещо срещу Гонзо, точно обратното, явно не само той допуска подобни грешки и не съм бил справедлив спрямо него
Още от тогава твърдя, че няма по голяма глупост от това да се преквалифицират играчи, като не си намерил подходящ или не можеш да си го позволиш поглеждаш към школата и налагаш момче от там, вместо да вземеш някой само заради визитката му.

Въпроса е, че в Левски това стана принцип от времето на Вуцов още, когато Гонзо играеше опорен халф ?!?! При Велев май нямаше такива изцепки и от там нататък ... мамата си джаса с тъпотии, явно е въпрос и на пари, ама и на акъл

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 яну 2013 00:39

Вижте сега. Това, което ви написах на предната страница е малко на шега, ама си има и истина в него. Бекът си е най-дърводелската работа, така че не е невъзможно Прохазка да се справи. Ние не играем с халф-бекове, за да да търсим кусури и да умуваме как ще играе в двете фази. Ако се наложи да замества Мюлдер в някой мач, неговата работа ще е, като му падне топка да я рита в езерото Ариана. :lol:
По-лошото е примерно да изкарат някой ботушар от защитата да играе плеймейкър или нападател. :) Макар че се сещам и за такива горе-долу успешни примери в родния и европейския футбол.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 яну 2013 11:50

+100! И аз мисля, че е супер глупотевина. И то лошото е, че е тенденция. Да запушиш дупка в някой мач - ок, ма да пращаш човека на позиция, на която не може да играе... и после ма той не ставал, ми няма да става, като не му е там мястото.

Това с крилата си прав, но много случаи имаше, когато топката се движеше Гаджев-Арш, но принципно беше -да - Гаджев-Калво/Райков-Арш. Един между Гаджев и Арш и един между Владо и крилото и дотам. Ми не знам, на мен ми харесваше агресията на "Левски" при Гонзо, но не и липсата на каквато и да е стратегия на отбора за игра в защита. Изпуснеха ли си Владо и Грийн хората и ставаше страшно... Просто отзад бяхме като първолаци.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 27 яну 2013 11:56

Ръководството на Левски договори съперник и за последната си контрола на кипърска земя от втория предварителен лагер на, 17-и февруари. Това ще бъде руският елитен тим на Ростов, който започна колебливо първенството, но с добри игри и няколко победи в края на миналата есен излезе от зоната на изпадащите и зимува на 11-о място в Премиер Лигата. Бившият тим на Чавдар Янков е изразил желание да играе с 26-кратния първенец на България, който избираше между още четири съперника с кой да завърши лагера си на острова на Афродита. Вариантите бяха още един руски тим, един полски състав, както по един отбор от Молдова и Армения.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 27 яну 2013 12:02

Иван Вуцов, който е съветник на председателя на Управителния съвет на "Левски" Иво Тонев, е против изграждането на модерен стадион в момента. Вуцов е на мнение, че на този етап клубът няма потребност от този ход, а и освен това не разполага с необходимите финансови средства. Само изграждането на нови сектор "А" и "Б" ще глътне 20 милиона лева.

Строежът на новата централна трибуна трябва да започне в близките дни, а на сектор "Б" през лятото. Те трябва да бъдат завършени до май 2014 година, когато клубът чества своята 100-годишнина.

Идеята за "новия дом" на "сините" е на самия Тонев. "Да направиш нещо хубаво, красиво... По вече изготвения проект това е наистина много красиво, но се искат и пари. Не само пари, а много пари. Добре, ще направим хубав стадион. И къде ще играем? Какво ще правим без отбор? Или с отбор от това ниво, от тази класа? Какво ще правим с този красавец (б.р. - визира новия стадион) - ще го ядем ли, ще му се радваме ли, ще го галим ли, за да стане по-хубав?", заяви Вуцов, цитиран от "Тема Спорт".

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 27 яну 2013 12:33

http://www.futbol24.com/team/Switzerland/SC-Kriens/.Това го поствам за един с ник лошо момче,да Аарау имат мач за купата на Швейцария ,но той е на дата 03.02.2013год.мислиш ли че тренера им няма да използва мча с Левски за генерална репетиция.Не съм чул какво е говорил пресаташето на Левски,но като знам що за човек ми е пределно ясно какви ги е дрънкал.Имам състава на Аарау от миналата година т.е. преди месец-няма да ти го поствам намери си го ти си умен човек.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 27 яну 2013 16:14

Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев имаше разговор на четири очи с наставника Илиан Илиев след поражението с 0:2 от Аарау вчера в първата зимна контрола. По време на мача водещата фигура в "синия" клуб остана доста разочарован от видяното на терена, особено преди почивката, а също така и от резултата, предвид факта, че противникът е от Втора дивизия. Именно затова двамата се срещнаха след мача и коментираха моментното състояние на отбора и евентуално привличане на ново попълнение.

Самият Илиев заяви пред Sportal.bg, че клубът търси добър халф, който да вдигне класата на тима. Варненецът също така сподели, че тимът се нуждае от подсилване не само в центъра на терена. Трансферният прозорец за българските клубове не затваря на 31 януари, но колкото по-бързо дойде въпросният играч, толкова повече време ще има той за адаптация.

Днес Тонев и Илиан, в компанията на Дончо Донев и Николай Митов, отидоха да наблюдават на живо срещата от кипърското първенство Неа Саламина- АЕЛ (Лимасол).

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 27 яну 2013 17:58

zlatan написа:http://www.futbol24.com/team/Switzerland/SC-Kriens/.Това го поствам за един с ник лошо момче,да Аарау имат мач за купата на Швейцария ,но той е на дата 03.02.2013год.мислиш ли че тренера им няма да използва мча с Левски за генерална репетиция.Не съм чул какво е говорил пресаташето на Левски,но като знам що за човек ми е пределно ясно какви ги е дрънкал.Имам състава на Аарау от миналата година т.е. преди месец-няма да ти го поствам намери си го ти си умен човек.

Видял съм го вече това и от състава вчера и състава от последният им отсъстват 4 човека, а това си 1/3 от отбора.
Какъв е пресаташето на Левски не зная, но нямам право да не му вярвам
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Левски”