ФА Къп | Манчестър Юнайтед - Фулъм

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: ФА Къп | Манчестър Юнайтед - Фулъм

Мнениеот smoothc » 26 яну 2013 22:27

Честита победа!
Очаквах много повече от Фулъм и като игра,и като мотивация...да си призная не се сещам скоро,отбор да е идвал на Олд Трафорд и да бъде толкова безцелен и апатичен :oops:
Разбира се най-важното е,че победихме,но съм разочарован от играта на Фулъм и поведението на Мартин Йол,който така и не предприе абсолютно нищо,стоеше като на театър...но за домакинството във Висшата лига,съм сигурен че Фулъм ще бъдат коренно различен отбор,и в този ред на мисли заслужават да ги разбием с едно 3-0,за да разберат че във всеки мач трябва да излизаш с нужната мотивация и желание за победа!!
Много са ми неприятни такива двуличници...абсолютни мишоци(като Йол),но сър Алекс знае как да ги наказва ;)
Радвам се за Чичарито,който за пореден път показа страхотно желание и рутинно си отбеляза 2 гола,Гигси демонстрира висша класа,Нани можеше да бъде и малко по-концентриран,а и Рууни показва,че навлиза в добра форма..."Светците" ще го усетят другата седмица,още повече и че Ван Перси ще бъде титуляр :P

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 26 яну 2013 22:29

ILovePussyJuice написа:
ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:
ILovePussyJuice написа:Не можах да гледам мача,следях го от лайвскора на телефона.Като гледам резултата явно лесно сме ги били.Рууни добре ли игра? :roll:

Според мен игра доста добре и неслучайно излезе на 4,5 положения...вкара два гола,но единия му го отмениха.Нямаше ги недодяланите грешки в спирането и подаването от предните мачове.

Това с пропуските е нормално,тия леки контузии му накъсаха играта отвсякъде.От сега нататък трябва да ги гледаме заедно с РВП в атака.

Аз искам Рууни да си върне желанието за игра...другото е ясно ;)
Изображение

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 26 яну 2013 22:34

smoothc написа:Честита победа!
Очаквах много повече от Фулъм и като игра,и като мотивация...да си призная не се сещам скоро,отбор да е идвал на Олд Трафорд и да бъде толкова безцелен и апатичен :oops:
Разбира се най-важното е,че победихме,но съм разочарован от играта на Фулъм и поведението на Мартин Йол,който така и не предприе абсолютно нищо,стоеше като на театър...но за домакинството във Висшата лига,съм сигурен че Фулъм ще бъдат коренно различен отбор,и в този ред на мисли заслужават да ги разбием с едно 3-0,за да разберат че във всеки мач трябва да излизаш с нужната мотивация и желание за победа!!
Много са ми неприятни такива двуличници...абсолютни мишоци(като Йол),но сър Алекс знае как да ги наказва ;)
Радвам се за Чичарито,който за пореден път показа страхотно желание и рутинно си отбеляза 2 гола,Гигси демонстрира висша класа,Нани можеше да бъде и малко по-концентриран,а и Рууни показва,че навлиза в добра форма..."Светците" ще го усетят другата седмица,още повече и че Ван Перси ще бъде титуляр :P

Йол какво можеше да предприеме, след като Фулъм толкова си могат. А иначе ако изпаднат, ще обявя Бербо за идиот номер 1 в България. Това да предпочетеш да отидеш в изпадащ клуб вместо шампиона на Италия или друг приличен италиански тим, за да изпаднеш с лондонски отбор и да цъкаш в Чемпиъншип... Върховна идиотщина. :lol: :lol: :lol:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 яну 2013 22:42

Йол какво можеше да предприеме, след като Фулъм толкова си могат. А иначе ако изпаднат, ще обявя Бербо за идиот номер 1 в България. Това да предпочетеш да отидеш в изпадащ клуб вместо шампиона на Италия или друг приличен италиански тим, за да изпаднеш с лондонски отбор и да цъкаш в Чемпиъншип... Върховна идиотщина.

Виж,аз лично дълбоко се съмнявам,че това е максимума на който Фулъм са способни ;) ....и още повече,че и както пределно знаеш-за всеки отбор е специален момент,да гостува на Олд Трафорд,независимо дали е във Висшата лига или ФА къп,така че и от тази гледна точка,Фулъм трябваше доста повече да се постараят,а и най-вече заради феновете,които са дошли да ги подкрепят!
Едва ли точно Фулъм ще отпаднат,на този етап има поне 4 отбора,които са в доста по неизгодна позиция..а относно избора на Бербатов-щом така е сметнал за добре,нека уважим правото му на избор...

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 26 яну 2013 22:48

smoothc написа:
Йол какво можеше да предприеме, след като Фулъм толкова си могат. А иначе ако изпаднат, ще обявя Бербо за идиот номер 1 в България. Това да предпочетеш да отидеш в изпадащ клуб вместо шампиона на Италия или друг приличен италиански тим, за да изпаднеш с лондонски отбор и да цъкаш в Чемпиъншип... Върховна идиотщина.

Виж,аз лично дълбоко се съмнявам,че това е максимума на който Фулъм са способни ;) ....и още повече,че и както пределно знаеш-за всеки отбор е специален момент,да гостува на Олд Трафорд,независимо дали е във Висшата лига или ФА къп,така че и от тази гледна точка,Фулъм трябваше доста повече да се постараят,най-малко заради феновете,които са дошли да ги подкрепят!
Едва ли точно Фулъм ще отпаднат,на този етап има поне 4 отбора,които са в доста по неизгодна позиция..а относно избора на Бербатов-щом така е сметнал за добре,нека уважим правото му на избор...

Какъв потенциал? :shock:
Айде за нападението съм съгласен горе-долу, ама отзад са като разграден двор и няма кой да им помогне. Халфовете и те са трагикомик до трагикомик. Лъч надежда идва от Карагунис, ама това все пак не Скоулс да ти измъкне целия полусезон. По крилата само Качаниклич може да разкрие някакъв скрит потенциал. Всички останали играчи са далеч от отбор, който има по-големи претенции от борба за оцеляване. И макар и да има 4 отбора в по-неизгодна позиция, при тях поне има моментни проблясъци и правят нещо значимо, а Фулъм не. ;)
весел е и неговият вид,

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 яну 2013 23:00

Пич,искаш да кажеш,че Фулъм са издънката на сезона ли?
Да,защитата е доста колеблива,но забележи че са на 9-то място по отбелязани голове и имат най-добрата защита от 6-те отбора след тях ;)
Вече се хванахме един път на бас(за Дани Уелбек),ако искаш да се хванем на бас и за Фулъм! Какво ще кажеш?!

пп:Ако си говорим за издънки,то няма по-голяма издънка от Нюкасъл този сезон!

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 26 яну 2013 23:16

smoothc написа:Пич,искаш да кажеш,че Фулъм са издънката на сезона ли?
Да,защитата е доста колеблива,но забележи че са на 9-то място по отбелязани голове и имат най-добрата защита от 6-те отбора след тях ;)
Вече се хванахме един път на бас(за Дани Уелбек),ако искаш да се хванем на бас и за Фулъм! Какво ще кажеш?!

За Нюкасъл не отричам, че са издънка, ама това е защото много завишиха очакванията с представянето си предния сезон, което за мен и до днес си остава необяснимо предвид играчите им, класата им и особено защитата. :?
Иначе знаеш, че аз не бягам от такива неща и дръжа на мнението си, така че казвай за какво искаш да се хващаме на бас. :lol: :lol:
весел е и неговият вид,

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 яну 2013 23:25

fr3ak_boy написа:

За Нюкасъл не отричам, че са издънка, ама това е защото много завишиха очакванията с представянето си предния сезон, което за мен и до днес си остава необяснимо предвид играчите им, класата им и особено защитата. :?
Иначе знаеш, че аз не бягам от такива неща и дръжа на мнението си, така че казвай за какво искаш да се хващаме на бас. :lol: :lol:

За всяко нещо си има обяснение,но конкретно при Нюкасъл лично за мен е,че прекалената им самоувереност им изигра много лоша шега,а и не на последно място-прагматичността на Алън Пардю,който трябваше да бъде доста по-активен през лятото и да направи нужните промени,купувайки качествени играчи,чрез които да надгради започнатото!

пп:Ти твърдиш,че Фулъм ще изпаднат,а аз обратното....и в този ред на мисли,ако си толкова уверен,нека се обзаложим ;)

Навярно,не си забравил облогът ни относно Дани Уелбек?!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 26 яну 2013 23:36

Гледам има тук някакъв спорт дали Фулъм ще изпаднат или не.
Моето мнение е, че няма да изпаднат, но не защото са кой знае какво, а защото има отбори, които са по-зле от тях.

Но наистина защитата на Фулъм е смешна.
Добре, че имат що годе добър вратар, който да ги спасява от разгроми. Ясно е, че не разполагат с кой знае какви средства. И Йол не е от големите имена във футбола, че да очакваме някакви чудеса от него. Типичен треньор за отбор средняк, който е като асансьор в класирането.

Бях изумен, когато гледах УБА - Фулъм на 1 януари.
Баща ми тогава каза нещо много точно. УБА изглеждат като Барселона, когато играят срещу Фулъм.
То не бяха подавания, атаки, удари, хубави разигравания и т.н, но победа тогава напълно нелогично отиде при Бербо, който тогава им беше най-добрият играч на терена.
И след това тръгнаха надолу, записаха равенства у дома и загуби като гости.
Но си личеше срещу УБА, че играчите не можеха да издържат физически, стояха и гледаха как преминат покрай тях и не можеха да се противопоставят.
След последния съдийски сигнал помня, че Хангеланд веднага легна на земята от умора, все едно е участвал в някоя война.

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 26 яну 2013 23:37

smoothc написа:
fr3ak_boy написа:

За всяко нещо си има обяснение,но конкретно при Нюкасъл лично за мен е,че прекалената им самоувереност им изигра много лоша шега,а и не на последно място-прагматичността на Алън Пардю,който трябваше да бъде доста по-активен през лятото и да направи нужните промени,купувайки качествени играчи,чрез които да надгради започнатото!

пп:Ти твърдиш,че Фулъм ще изпаднат,а аз обратното....и в този ред на мисли,ако си толкова уверен,нека се обзаложим ;)

Навярно,не си забравил облогът ни относно Дани Уелбек?!

Няма проблеми. Обзалагам се с теб. Иначе не съм забравил и за Уелбек. Само кажи какъв да е залогът. ;)
весел е и неговият вид,

Върни се в “Манчестър Ю”