Ботев взима Гара Дембеле
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев взима Гара Дембеле
В момента Дембелето не е играч за отбор от класата на "Ботев". И да го вземем, ще се наложи да го пратим временно при сестричките от Лаута, за да набере форма догодина в Б група.
А да те боли още жълтия гъз от дербито? Или ти си само от форумните мишки.
поредната смешка.............като Валери и като още много други силни думи. Не че е невъзможно, просто пак е лъжа. Медийна активност някаква....
- batmanlevski
- Контакти:
pankin написа:batmanlevski написа:след Гунди и Сираков Гара Дембеле е най-добрия футболист играл по нашите терени.В Левски след като доказаха ,че не си ценят добрите футболисти и ги гонят ( Цветков,Калво,Жуниор ) сега е нормално да изтърват и самопредложилият им се за поред път Гара Дембеле ,после ще ядат голове и от него !
На кои терени имаш в предвид, Подуенските ли??????
абе,на тия дето ви късаха мрежата
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
deladog написа:В момента Дембелето не е играч за отбор от класата на "Ботев". И да го вземем, ще се наложи да го пратим временно при сестричките от Лаута, за да набере форма догодина в Б група.
Е ти се оля!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
"Гара Дембеле със сигурност няма да играе в Ботев". Това обяви спортно - техническият директор на жълто - черните Александър Александров.''
Tоя Кривия прецака всичко
-
КРАСОТА ВЯРА БОРБА
- Контакти:
Взимаме и гара Буново.Смешни сте жалки журналисти.
-
BultraStyle
- Контакти:
Аз от кога твърдя ,че на това момченце трябва да му се забрани да пуска каквито и да било теми ?
след БОжинов, и Дембеле сега и Лионел Меси ще взимате 
Е сега ще има кой да прави компания на пийняците по пловдивските пейки
. Да му мисли РПУ-то
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН