Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот megan fox » 26 яну 2013 18:58

vaskonti написа:
megan fox написа:
GOLEADOR написа:Всички анкети показват,че ГЕРБ са първи в тези избори и ако загубят това ясно ще покаже кой купува гласове.

Или кой манипулира анкетите и проучаванията с цел хвърлянето на прах в очите на хората! Видите ли "масовката ни смята за най-добрите, така че подкрепите ни и вие, за да не се цепите от нея"...

Е прост пример, наскоро си правихме такава анкета в университета (потока ни е 112 човека, учим право). При нас на първо място бе БСП, на второ място бе Атака, ГЕРБ бяха едва трети! ;) Но какво да се прави, ние като юристи и хора разбиращи от закони и право виждаме колко са некадърни герберите, но масовката от народа нищичко не разбира и се връзва на безкрайните пиар кампании на ББ. То бива-бива популизъм и лъгане и мазане с голямата баданара, ама ББ няма граници!

Нямам думи за това изказване... Понеже вие разбирате и виждате за какво става въпрос, затова ще върнете комунистите на власт, в комплект с първите им дружки - турците! :shock:
Ами тоя народ очевидно си заслужава съдбата... :|

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ама "разбира се", как не се бях сетил, че ще върнем комунистите! Поредният, който не прави разлика м/у комунизъм и социализъм. В момента ББ и ГЕРБ се държат много повече като БКП и бай Тошо, отколкото която и да е било друга партия в така наречената ни демокрация...

Как да е, това очевидно е един безкраен спор, но заслепеността ви и насадената ви омраза към комунистите ви пречи да виждате по-далеч от носа си! Вярвайте си, че ББ е месията, спасителя и да видим още колко ще му сърбаме попарата, за да осъзнаето колко грешите!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 26 яну 2013 18:58

Blagoy написа:
dunavfc написа:Меган,тук вече се изложи много...ГЕРБ категорично е първа политическа партия в абсолютно всички нормални и реални статистики и анкети.Да,твърдиш,че подобни анкети като тази в форума е манипулирана е просто нелепо.Това,че 100 и колко прависти имате симпатии към БСП,а на второ място е абсурдната АТАКА изобщо не е повод за хвалба,но това си е ваш проблем..Млад човек,не може да бъде комунист/социалист не и под формата с която се представя в България.Спрете да правите глупави сравнения между социализмът в България и този в Скандинавия,Франция,Aвстрия или Германия,двете нямат нищо общо !

Да знаеш- ГЕРБерастите не са комунисти! Ама изобщо!
Я ми посочи успехите на ГЕРБ, освен сравнителното доброто усвояване на средствата от европейските структурни и кохезионни фондове. Вярно е, че при тройната коалиция и това не се случваше, но поне имаше някакъв икономически растеж. Сега нещата са трагични. Твоите любимци направиха най-пагубното за държавата- съсипаха и продължават да съсипват малкия бизнес, който е движеща сила на икономиката ни. Неслучайно емигрантската вълна отново се наддигна и нивата на българите напускащи родината неимоверно много се увеличиха.

Ооо пич,изобщо няма да си правя труда по 200 пъти да пиша едно и също.Омръзнало ми е да изтъквам какво според мен е положителното от както ГЕРБ са на власт...ГЕРБ са толкова големи комунисти,че чак са членове на Европейската Народна Партия,бах аз тия европейски будали ! А още повече ми е омръзнало да повтарям,защо според мен в момента бизнесът е в тежко състояние..

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 яну 2013 19:00

dunavfc написа:Щом правистите имат такова малоумно мислене,за каква нация говорим...Надявам се,че тези прависти не са от софийският университет,където за мен са единствените читави специалисти от тази сфера.

То е видно кой е с малоумното мислене! Единственият ви довод е "БСП са комунисти", "долу комунистите"! Нямате друг и само това повтаряте като развалени грамофони до безкрай... Реално не знаете какво е комунизъм и се оставяте да ви водят за носа с популистки лозунги, точно както навремето е правила... БКП! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 26 яну 2013 19:03

Или кой манипулира анкетите и проучаванията с цел хвърлянето на прах в очите на хората! Видите ли "масовката ни смята за най-добрите, така че подкрепите ни и вие, за да не се цепите от нея"...

Е прост пример, наскоро си правихме такава анкета в университета (потока ни е 112 човека, учим право). При нас на първо място бе БСП, на второ място бе Атака, ГЕРБ бяха едва трети! ;) Но какво да се прави, ние като юристи и хора разбиращи от закони и право виждаме колко са некадърни герберите, но масовката от народа нищичко не разбира и се връзва на безкрайните пиар кампании на ББ. То бива-бива популизъм и лъгане и мазане с голямата баданара, ама ББ няма граници!

+ 1

И според мен за ГЕРБ и като цяло за десните партии гласуват хората, които са по-лесни за манипулиране и по-нискоинтелигентни лица. Плюс това в криза цяла Европа завива към социализъм - Франция избраха президент социалист, днес Чехия избират президент социалист, така че съвсем нормално е БСП да спечели изборите тази година.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 яну 2013 19:04

dunavfc написа:Ооо пич,изобщо няма да си правя труда по 200 пъти да пиша едно и също.Омръзнало ми е да изтъквам какво според мен е положителното от както ГЕРБ са на власт...ГЕРБ са толкова големи комунисти,че чак са членове на Европейската Народна Партия,бах аз тия европейски будали ! А още повече ми е омръзнало да повтарям,защо според мен в момента бизнесът е в тежко състояние..

Всъщност ти не вкарваш нито една твоя мисъл, само повтаряш глупостите и заучените клиширани фрази на ББ. За всичко е виновен Станишев, а ББ е месията, която ще ни управи! Дано се усетиш все някой ден колко смешно и нелепо звучиш!

Аре, аз ви оставям да си вярвате във вашите химери, само не забравяйте, че вятърните мелници не са великани, Дулсинея е циганка, а вие сте точно толкова рицари на печалният образ, колкото и Дон Кихот!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 26 яну 2013 19:06

megan fox написа:
vaskonti написа:
megan fox написа:
GOLEADOR написа:Всички анкети показват,че ГЕРБ са първи в тези избори и ако загубят това ясно ще покаже кой купува гласове.

Нямам думи за това изказване... Понеже вие разбирате и виждате за какво става въпрос, затова ще върнете комунистите на власт, в комплект с първите им дружки - турците! :shock:
Ами тоя народ очевидно си заслужава съдбата... :|

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ама "разбира се", как не се бях сетил, че ще върнем комунистите! Поредният, който не прави разлика м/у комунизъм и социализъм. В момента ББ и ГЕРБ се държат много повече като БКП и бай Тошо, отколкото която и да е било друга партия в така наречената ни демокрация...

Как да е, това очевидно е един безкраен спор, но заслепеността ви и насадената ви омраза към комунистите ви пречи да виждате по-далеч от носа си! Вярвайте си, че ББ е месията, спасителя и да видим още колко ще му сърбаме попарата, за да осъзнаето колко грешите!

Меган,искаш да ми кажеш,че социализмът на БСП е сходен на този в Германия,Франция,Скандинавия,Австрия,така ли ? Искаш да ми кажеш,че сегашните ръководители,които са потомци на отявлени комунисти,празнуваха наскоро 120 год. от основаването на БКП ( уж не са наследници на БКП ) изведнъж след 90 год. са си променили манталитета и принципите и от комунисти са се превърнали в праведни социалисти ?

На човек му е нужно да прочете само тази информация за бащата на Станишев и логично ще стигне до прозрението,че Станишев едва ли е научил да обича и ценни нещо друго,освен типичният български комунизъм !

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 яну 2013 19:07

Botevist_1912 написа:

+ 1

И според мен за ГЕРБ и като цяло за десните партии гласуват хората, които са по-лесни за манипулиране и по-нискоинтелигентни лица. Плюс това в криза цяла Европа завива към социализъм - Франция избраха президент социалист, днес Чехия избират президент социалист, така че съвсем нормално е БСП да спечели изборите тази година.

Нормално е за нормална страна с МИСЛЕЩИ трезво хора, имащи самосъзнание и собствено мнение, а не с промити мозъчета, които ги оставят да бъдат манипулирани като марионетки на конци и да ги водят за носа със слепи лозунги и фалшиви популистки изказвания и обещания и не на последно място с ен на брой лъжи! С такъв прост народ определено си заслужаваме случващото се и настоящите ни "прекрасни" управници!

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 26 яну 2013 19:09

dunavfc написа:
Ооо пич,изобщо няма да си правя труда по 200 пъти да пиша едно и също.Омръзнало ми е да изтъквам какво според мен е положителното от както ГЕРБ са на власт...ГЕРБ са толкова големи комунисти,че чак са членове на Европейската Народна Партия,бах аз тия европейски будали ! А още повече ми е омръзнало да повтарям,защо според мен в момента бизнесът е в тежко състояние..

Добре, напиши защо според теб е в тежко състояние, после и аз ще напиша моето мнение.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
rakiQ
Контакти:

Мнениеот rakiQ » 26 яну 2013 19:10

megan fox написа:
В момента ББ и ГЕРБ се държат много повече като БКП и бай Тошо, отколкото която и да е било друга партия в така наречената ни демокрация...

Най-точното мнение!
[center][wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lwxglaROpf1qj376xo43_r2_250.gif[/wrapimg] [wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lwxglaROpf1qj376xo28_r2_250.gif[/wrapimg][/center]

[offtopic][wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/5728899e3085b03122f6a92e8e972007/tumblr_mlof1wN65K1rfq7ggo7_r2_250.gif[/wrapimg] [wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/28b3eebc8db7b694408456165a83d111/tumblr_mlof1wN65K1rfq7ggo1_r1_250.gif[/wrapimg] [wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/da3d53cf63ade0d395a55d4ad2978422/tumblr_mlof1wN65K1rfq7ggo5_r1_250.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://i.minus.com/ino7gJku4KVEn.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/dbec46e82ae9364d9bef8b81ce75b054/tumblr_mertdrcpPC1rdsy2io1_250.gif[/wrapimg] [wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/47337b8fc600b6d45a7c7943f6d9b1b4/tumblr_mertdrcpPC1rdsy2io2_250.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 яну 2013 19:10

dunavfc написа:Меган,искаш да ми кажеш,че социализмът на БСП е сходен на този в Германия,Франция,Скандинавия,Австрия,така ли ? Искаш да ми кажеш,че сегашните ръководители,които са потомци на отявлени комунисти,празнуваха наскоро 120 год. от основаването на БКП ( уж не са наследници на БКП ) изведнъж след 90 год. са си променили манталитета и принципите и от комунисти са се превърнали в праведни социалисти ?

На човек му е нужно да прочете само тази информация за бащата на Станишев и логично ще стигне до прозрението,че Станишев едва ли е научил да обича и ценни нещо друго,освен типичният български комунизъм !

Айде обясни ми ако има съществена разлика м/у нашият и техният социализъм защо социалистите от партията на Европейските социалисти (най-голямата социалистическа партия в Европа, към която членуват всичките социалистичски партии в Европа) избраха за партиен президент и лидер... Сергей Станишев?!! Да, нашият много "лош" и "слаб" Станишев е лидера на всичките европейски социалисти! Сега какво искаш да ми кажеш, че ти и отаналите дето си умирате да плюете по БСП, защото видите ли били комунисти, че разбирате повече от социализъм от хората в Германия, Франция, Скандинавия, Австрия и тн, че те си избраха за лидер точно Станишев!!!! Това ли искаш да ми кажеш? Дооооооооообре! :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Архив”