Не е на добре да не може да вкарате гол на резервите на Аарау, но то пък все едно другите наши отбори са цъфнали и вързали, единствено при лудите има някаква светлина.
Пародията български футбол продължава в същата позната светлина, а заучените фрази с които дават интервюта едва ли дори и наивниците им се хващат.
Левски - Аарау (контролна среща)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Аарау (контролна среща)
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
- bilyaletdinov
- Контакти:
Ivo-Chernomoretz написа:White Fang написа:Какви са тия тежки тренировки бе? По баровете ли тренираха? Или по дискотеките? Тъпи оправдания стил Тройчо. Айде не!
Така ще са .......
Плажни , какви да са

ПП :Цацо , какво толкова дириш в тоя подфорум , досега трябваше да си направил тема за Волк хан

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
-
- Контакти:
BadBoy написа:Не е на добре да не може да вкарате гол на резервите на Аарау, но то пък все едно другите наши отбори са цъфнали и вързали, единствено при лудите има някаква светлина.
Пародията български футбол продължава в същата позната светлина, а заучените фрази с които дават интервюта едва ли дори и наивниците им се хващат.
Леко и ти с резервите .... кво му вярваш на оня ?
-
- Контакти:
bilyaletdinov написа:Ivo-Chernomoretz написа:White Fang написа:Какви са тия тежки тренировки бе? По баровете ли тренираха? Или по дискотеките? Тъпи оправдания стил Тройчо. Айде не!
Така ще са .......
Плажни , какви да са![]()
ПП :Цацо , какво толкова дириш в тоя подфорум , досега трябваше да си направил тема за Волк хан
Еее темата за Волк Хан я имаше , сега чакаме достоверността

- santiliana
фифи перото написа:santiliana написа:фифи перото написа:santiliana написа:сега остава и да ни бутнат стадиона, а после да се окаже,че нямат ресурс за нов...ЧовекО от ЖП-то може да надроби тая попара...Това е нашега, разбира се...Момци, ще си се борим за квота ЛЕ (2-ро/4-то място)...Дано да я вземем. Нямаме играчи за шампионски отбор, това е истината.Надежди в някакво необозримо бъдеще- може би, но към настоящия момент- нъцки...С набедени звезди като дедко Карвальо, измислени "голаджии" като Силва и т.н. нямаме шанс за титла...Вярно, Вуцата за туй го викна Тонев- да впрегне целия си арсенал от машинации, че да вземем пустата му титла, но лично мен тя не ми е фикс идея. Отбор няма, поне сега.Както и привлекателна игра.Някой ще каже: "Абе това е първа контрола...". И кво от това?-питам. За 90 минути да не може да се отбележи дори един-единствен гол на някакви си анонимници...Просто не живейте с големи надежди. Ако пък се получи нещо хубаво, тъкмо ще можем да му се израдваме. Иначе рискуваме да останем много разочаровани и с неоправдано големи очаквания...
Ти откога гледаш футбол?
За П. Александров чувал ли си?
А за машинациите...
Май си порозовял...
фифи, вярно- сигурно звуча крайно, но мисълта ми е, че не бива да се зареждаме със свръх очаквания за титла, купа и т.н. Аарау е един слаб швейцарски отбор, в който преди доста години е играл посочения от теб Александров. Нали не искаш да ми ги изкараш някакъв евро гранд?!Нека бъдем разумни, приятелю...
Виж, за много неща си прав, но не влизай в тона на пръжките, моля.
Кой твърди ,че имаме отбор?
а при швейцарците ,ще ти цитирам само три имена в миналото-Роберто ди Матео,Чириако Сфорца и Отмар Хицфелд....
но нека наистина да не говорим като "пръжките" за отбор, че бил силен преди "ем...найсе" години. Аарау в момента са втора швейцарска лига, нямат нищо общо с тима от преди 10-15 години. И на мен не ми е приятно да говоря остро по адрес на отбора ни, но когато чета интервюта на Борат, че нямаме нужда от нови играчи, че сме си имали достатъчно и тем подобни врели-некипели, ме вбесява...На всички ни е ясно, че нито Милиев е за Левски, нито от Силва ще излезе нещо читаво. А за крещящата нужда от два наистина добри градивни халфа знае дори всяко хлапе

Илиан Илиев не става за Левски - Скачай на експресния влак и към Стара Загора !!!
PFK_Levski написа:BadBoy написа:Не е на добре да не може да вкарате гол на резервите на Аарау, но то пък все едно другите наши отбори са цъфнали и вързали, единствено при лудите има някаква светлина.
Леко и ти с резервите .... кво му вярваш на оня ?
Това го каза пресаташето на Левски, на него ли да вярвам или на теб?
Аарау имат мач за купата срещу Сент Гален и са запазили голяма част от основните им играчи с цел да не се контузи някой.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
И.Илиев пак се оправдава,както се оправдаваше лятото-имало умора от тренировките,новите не са се адаптирали и всички останали клишета,ще чуем в следващите дни.Само тия наще хубостници не могат да намерят добри играчи,сигурно и милиард в евро да имат,пак ще докарат ботушари.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-
- Контакти:
balef написа:Илиан Илиев не става за Левски - Скачай на експресния влак и към Стара Загора !!!
Загубите започнаха и не го искате , еми започва се

- фифи перото
santiliana написа:но нека наистина да не говорим като "пръжките" за отбор, че бил силен преди "ем...найсе" години. Аарау в момента са втора швейцарска лига, нямат нищо общо с тима от преди 10-15 години. И на мен не ми е приятно да говоря остро по адрес на отбора ни, но когато чета интервюта на Борат, че нямаме нужда от нови играчи, че сме си имали достатъчно и тем подобни врели-некипели, ме вбесява...На всички ни е ясно, че нито Милиев е за Левски, нито от Силва ще излезе нещо читаво. А за крещящата нужда от два наистина добри градивни халфа знае дори всяко хлапе. Но Тонев, Донев и най-вече аЙдуката си вярват, че имаме "най-добрите играчи"...Боже опази...
Е то е ясно ,че и от ББ не става премиер,ама...
ПАРЕ нЕма!
Акъл-Ич!
Само ние се морИме .

Не ти ли е ясно,че ВСИЧКО в нашата Татковина е направено и се прави с..цел?;)
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]