RudeDude написа:Прогнозирам 0:3 и навлизаме в страшна серия!!! А реално смятам 1:2 с мъки
0:3, едва ли!
Не ми се вярва, че ще сме със суха мрежа!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
RudeDude написа:Прогнозирам 0:3 и навлизаме в страшна серия!!! А реално смятам 1:2 с мъки
Udoji90 написа:Пфффф, вместо да си решим всичко в първите 20-30 минути, когато защитата на Депортиво беше разграден двор, пак треперене до самия край.
Иначе и двата отбора доста бързо натрупаха картони и бях убеден, че някой от тях няма да завърши в пълен състав. За щастие това не бяхме ние и численото ни предимство явно оказа влияние. Тук си струва да отбележим отличнто съдийство на главния рефер - всичките картони бяха на място, не даваше лековати нарушения за артистични падания и изобщо направи много добро впечатление.
Напълно необяснимо за мен първата смяна беше Виера, който и в този мач с нищо не показа да има качества за Валенсия. Каналес трябваше да влезе по-рано - за 5 минути направи повече, отколкото Виера за 45. Отлично включване на Бернат - определено огромен потенциал има това момче. С него, Фегули, Каналес и Пиати имаме нужната острота по фланговете.
Валдес не успя да замести пълноценно Солдадо. Вкара гол, но изпусна поне още 2 чисти ситуации - Солдадо щеше поне едната да вкара.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта