megan fox написа:Контузия?
Червен картон в реванша срещу Валенсия.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
megan fox написа:Контузия?
Leooo написа:Купата на Испания може би е една от най-безинтересните Купи от водещите първенства![]()
Roger_Federer написа:
И кой е последният мач за la Copda del Rey ,който си гледал?Много разбирачи се появиха!Защото аз гледах примерно преди два дни Барса-Сеута 5:1 и мога да ти кажа,че изобщо не беше безинтересно.На практика победителят от повечето мачове между втородивизионни и елитни тимове е ясен,но с малката разлика,че в Английската ФА Къп примерно,се ритат като говеда,а тук вкарват голове.
KMFDM написа:Абсолютно си прав и подкрепям.Повечето говорят наизуст без да са гледали нито един мач.В повечето случаи се получават страхотни мачове защото всички знаем ,че малките искат да се докажат на големите и играят мн. по-открит футбол от колкото в англия.
THE G.A.M.E написа:Когато отбор от 4-та Дивизия на Испания стигне финал за вътрешна купа, тогава ще можем да сравняваме Испания с Англия.
enguerino написа:Финал Атлети - Реал
Cortezz написа:Ся, че Пинто и Валдес са зле спор няма. Впрочем лично за мен Пинто е по-добър от Валдес, но това е друга тема на разговор. Но конкретно Адан НЕ е по-добър нито от Пинто, нито от Валдес! Че едно куче да сложа под рамката на вратата ще пази по-добре от Адан!
Не ме карай да се смея на глас,рано сутрин.. Да кажеш че Пинто е по-добър от Валдес,е все едно че Санчез е по-добър от Меси...
megan fox написа:enguerino написа:Финал Атлети - Реал
Значи Барса - Севиля![]()
Реално очаквам да е Барса - Атлети, но защо пък Севиля да не изненадат всички?
enguerino написа:Финал Атлети - Реал
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:enguerino написа:Финал Атлети - Реал
Познал си единия финалист минимум
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост