Кой филм ви е карал да се разплачете?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Кой филм ви е карал да се разплачете?

Мнениеот megan fox » 26 яну 2013 15:53

smoothc написа:
Elizabeth
Life Is Beautiful
Saving Private Ryan
The Thin Red Line

Номинациите за 1998...Ти си наред ;)

От тези филми, лично според мен, спрямо моят кръвожаден вкус то избора е само един - "The Thin Red Line" ;)

За теб стана ясно, че е "Life is beautiful", но това е въпрос на вкус, както казах. :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 яну 2013 16:02

megan fox написа:
smoothc написа:
Elizabeth
Life Is Beautiful
Saving Private Ryan
The Thin Red Line

От тези филми, лично според мен, спрямо моят кръвожаден вкус то избора е само един - "The Thin Red Line" ;)

За теб стана ясно, че е "Life is beautiful", но това е въпрос на вкус, както казах. :)

The Thin Red Line със сигурност е страхотен филм,но Животът е прекрасен...е емблематичен за киноиндустрията!
Едва ли има филм,който да представя комедията и трагедията по толкова деликатен начин,съчетани в драматизма на времето.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 яну 2013 16:11

smoothc написа:The Thin Red Line със сигурност е страхотен филм,но Животът е прекрасен...е емблематичен за киноиндустрията!
Едва ли има филм,който да представя комедията и трагедията по толкова деликатен начин,съчетани в драматизма на времето.

Ами зависи кой какво търси в един филм. Вече съм казвал не един и два пъти какви филми харесвам, как мислиш, дали с моят вкус ми дреме за комедията или трагедията?

Да се хванем да спорим по този въпрос е напълно безмислено. Това е все едно да спорим кой десерт е по-вкусен - крем карамел или мляко с ориз. Еми всеки с вкуса си. :)

След като ти казвам, че лично за мен най-добрият филм за 2012-а е "The Expendables 2"..., как очакваш да ме впечатлиш с "Животът е прекрасен"?

Прегледай тази тема: gong/viewtopic.php?p=4219157#p4219157 виж за какъв тип филми само съм дал трейлъри и чакам с нетърпение... за мен почти всичко (с много малко изключения) различно от този тип филми е боза!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 яну 2013 16:13

Мегън,тъй като по всичко изглежда,че си почитател на екшъните,не мога да не те попитам...
Кой според теб е по-добрият актьор-Шварценегер или Сталоун?

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 26 яну 2013 16:14

smoothc написа:
megan fox написа:
smoothc написа:
Elizabeth
Life Is Beautiful
Saving Private Ryan
The Thin Red Line

The Thin Red Line със сигурност е страхотен филм,но Животът е прекрасен...е емблематичен за киноиндустрията!

Като споменахте "комедия и трагедия" се сетих за един филм с Джим Кери - Човек на луната / Man on the Moon. Харесва се на малко хора, но за мен е една от силните роли на канадеца :)

Също така препоръчвам филма - Мъже на честта / Men of Honor :) Много завладяваш филм! :!:
Последна промяна от LevskiZavinagi на 26 яну 2013 16:24, променено общо 3 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 яну 2013 16:18

smoothc написа:Мегън,тъй като по всички изглежда че си почитател на екшъните,нека те попитам...
Кой според теб е по-добрият актьор-Шварценегер или Сталоун?

Лично за мен бате Шварци. ;) Слай колкото и да ме кефи в Рамбо и Катерачът и още няколко патаклами никога няма да направи филми като Терминатор, Хищника, Командо, Конан и тн! Чисто като екшън герой Шварци > Слай. Най-малкото заради по-голямата мускулна маса, както и заради култовите "I'LL BE BACK & HASTA LA VISTA BABY" ;) 8-)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 яну 2013 16:22

Като споменахте "комедия и трагедия" се сетих за един филм с Джим Кери - Човек на луната / Man of the Moon. Харесва се на малко хора, но за мен е една от силните роли на канадеца

Джим Кери е явление във филмовото изкуство(за последните 20години)! Да бъдеш комедиен актьор е може би едно от най-трудните неща,но същевременно с това той перфектно умее да го съчетава с драматичните роли и реално погледнато,лично за мен-Кери и Робин Уилямс са майсторите на Холивуд в това отношение ;)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 яну 2013 16:29

smoothc написа:
Като споменахте "комедия и трагедия" се сетих за един филм с Джим Кери - Човек на луната / Man of the Moon. Харесва се на малко хора, но за мен е една от силните роли на канадеца

Джим Кери е явление във филмовото изкуство(за последните 20години)! Да бъдеш комедиен актьор е може би едно от най-трудните неща,но същевременно с това той перфектно умее да го съчетава с драматичните роли и реално погледнато,лично за мен-Кери и Робин Уилямс са майсторите на Холивуд в това отношение ;)

Еди Мърфи? - един от малкото комедианти, които да харесвам! "Ченгето от Бевърли хилс" - просто класика. ;) 8-)

[center][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=mOc7gL7Le9E[/youtube][/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 яну 2013 16:37

Лично за мен бате Шварци. Слай колкото и да ме кефи в Рамбо и Катерачът и още няколко патаклами никога няма да направи филми като Терминатор, Хищника, Командо, Конан и тн! Чисто като екшън герой Шварци > Слай. Най-малкото заради по-голямата мускулна маса, както и заради култовите "I'LL BE BACK & HASTA LA VISTA BABY"

Да,уважавам мнението и донякъде си прав,че Арнолд е една идея подходящ за екшън герой,но истината е,че Силвестър Сталоун е по-завършеният актьор от двамата и за това свидетелства само един шедьовър....Роки ;)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 яну 2013 16:44

Best Picture
„Amour”
„Argo”
„Beasts Of The Southern Wild”
„Django Unchained”
„Les Miserables”
„Life Of Pi”
„Lincoln”
„Silver Linings Playbook”
„Zero Dark Thirty”

Номинациите за 2013 в категория Най-добър филм.
В сравнение с последните няколко години,тази година се очертава да бъде доста по-оспорвана,а и някои от тези филми наистина си заслужават.

Върни се в “Свободна зона”