Левски - Аарау (контролна среща)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Левски - Аарау (контролна среща)

Мнениеот ralka_levskarka » 26 яну 2013 13:08

Ето съставите за двете полувремена.

Левски (първо полувреме):
Михаил Иванов, Дъстли Мюлдер, Йордан Милиев, Пламен Димов, Нуно Пинто, Станислав Ангелов, Даниел Димов, Борислав Цонев, Милен Василев, Антонио Вутов, Базил де Карвальо

Левски (второ полувреме):
Пламен Илиев, Роман Прохазка, Димитър Везалов, Ромен Ели, Орлин Старокин, Стефан Велев, Радослав Цонев, Пламен Илиев, Илиян Йорданов, Владимир Гаджев, Жоао Силва

Резерви: Александър Любенов, Мики Орачев, Доменик Аврамов, Христо Попадийн, Христо Йовов, Шюрд Арш
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 26 яну 2013 13:11

ultrasblue написа:
ehh написа:Разгеле! Дойде време и ние най-накрая да играем контрола. Лятото беше същата история. Другите отбори бяха вече играли по един-два мача, докато ние изиграем първия си.

Всички тези отбори, които и лятото и сега изиграха няколко контроли преди ние да започнем, са зад нас в класирането. Сам можеш да прецениш кой метод е по-успешен. Иска ми се да видя 4-4-2 и Арш в игра. Прогноза 2-0

Но забравяш, че изглеждахме като мърди срещу Сараево. Аз въобще не взимам отборите от А група като мерило.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 26 яну 2013 13:11

Левски (първо полувреме):
Михаил Иванов, Дъстли Мюлдер, Йордан Милиев, Пламен Димов, Нуно Пинто, Станислав Ангелов, Даниел Димов, Борислав Цонев, Милен Василев, Антонио Вутов, Базил де Карвальо

Левски (второ полувреме):

Пламен Илиев, Роман Прохазка, Димитър Везалов, Ромен Ели, Орлин Старокин, Стефан Велев, Радослав Цонев, Пламен Илиев, Илиян Йорданов, Владимир Гаджев, Жоао Силва

Резерви: Александър Любенов, Мики Орачев, Доменик Аврамов, Христо Попадийн, Христо Йовов, Шюрд Арш

grsg
Контакти:

Мнениеот grsg » 26 яну 2013 13:28

Защо мъчат Прохазка десен бек при наличието на Попадийн

ultrasblue
Контакти:

Мнениеот ultrasblue » 26 яну 2013 13:46

ehh написа:
ultrasblue написа:
ehh написа:Разгеле! Дойде време и ние най-накрая да играем контрола. Лятото беше същата история. Другите отбори бяха вече играли по един-два мача, докато ние изиграем първия си.

Всички тези отбори, които и лятото и сега изиграха няколко контроли преди ние да започнем, са зад нас в класирането. Сам можеш да прецениш кой метод е по-успешен. Иска ми се да видя 4-4-2 и Арш в игра. Прогноза 2-0

Но забравяш, че изглеждахме като мърди срещу Сараево. Аз въобще не взимам отборите от А група като мерило.

Нека Илиан сам си прецени как да си проведе тренировката. Аз се притеснявам, че май няма да гледаме мача...

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 26 яну 2013 14:16

Като гледам Илиян е разбъркал 2-та състава , като и в двата има и титуляри и резерви ( че и юноши ) , Попадийн може и да не играе тъй като ще ходи в Киево , а Арс незнам , може и да влезне , но нали не го иска Илиян - явно ще му се търси отбор .

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 26 яну 2013 15:15

Много ми е интересно, кога ще видим Прохазка най-накрая като офанзивен халф, като какъвто всъщност е играл преди да дойде в Левски. Той един мач не е изиграл на обичайната си позиция, ама иначе побързахме да го обявим за некадърен. И това е при положение, че конкурент за поста му беше най-голямото недоразумение в селекцията Марсиньо. Да припомням ли как се разви кариерата на Дарко Тасевски в Левски? Мисля не е нужно и повечето тук знаем как.
Също така много е тъпо при положение, че няма оферти за Арш и така или иначе е футболист на Левски, да не му дадеш равен шанс за изява с останалите футболисти в отбора. Той така или иначе е доказан голмайстор, па макар и от типа гюмеджия, но така или иначе има нюх за пласиране пред гола и това също не е малко. При една по-сериозна контузия на Де Карвальо в началото на сезона ние загиваме в атака, особено ако и Силва не покаже добри игри и започне да ни къса нервите, което според мен е много вероятно. 2-3 гола срещу опашкари не могат да бъдат мерило за класата му и като нищо Арш може да се окаже по-добрата алтернатива.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 26 яну 2013 15:25

Близо 100 запалянковци подкрепят Левски по време на първата контрола на тима през 2013 г. "Сините" играят срещу швейцарския втородивизионен Аарау. Агитката е сформирана от живеещи в Кипър българи, които всяка година подкрепят своите любимци в зимните контроли на тима.

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 26 яну 2013 15:29

Мисля че единствени в Кипър са от Спортал, обаче им забраняват да снимат тренировките с топка, ако забелязвате кадрите са само на тичания и упражнения. Та като нищо да не им позволят да дават контролата....нищо не трябва да ни учудва вече в Левски.

Върни се в “Архив”