Кой филм ви е карал да се разплачете?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Кой филм ви е карал да се разплачете?

Мнениеот Madridist » 26 яну 2013 14:31

smoothc написа:Най-лошото е,че в последните няколко години,творчестово на Холивуд леко избледня,което най-ясно се потвърждава и от номинациите и особено,победителите при Оскарите...
След Беднякът милионер,всичко тръгна рязко надолу,а на фона на "Няма място за старите кучета"....този филм изглеждаше направо като аматьорски :oops:

Напълно съм съгласен с теб. Последните години, киноиндустрията в Холивуд представя доста слаба продукция. Само като сравним филмите носители на Оскар през 90-те - Мълчанието на агнетата , Усещане за жена, Списъкът на Шиндлер , Гладиатор, Смело сърце, Форест Гъмп с тези, които спечелиха последните години Оскар е достатъчно показателно. Да не говорим, колко още велики филми през 90-те не успяха да спечелят награди (най-фрапиращия за мен си остава "Изкуплението Шоушенк") ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 26 яну 2013 14:33

Madridist написа:
smoothc написа:Най-лошото е,че в последните няколко години,творчестово на Холивуд леко избледня,което най-ясно се потвърждава и от номинациите и особено,победителите при Оскарите...
След Беднякът милионер,всичко тръгна рязко надолу,а на фона на "Няма място за старите кучета"....този филм изглеждаше направо като аматьорски :oops:

Напълно съм съгласен с теб. Последните години, киноиндустрията в Холивуд представя доста слаба продукция. Само като сравним филмите носители на Оскар през 90-те - Мълчанието на агнетата , Усещане за жена, Списъкът на Шиндлер , Гладиатор, Смело сърце, Форест Гъмп с тези, които спечелиха последните години Оскар е достатъчно показателно. Да не говорим, колко още велики филми през 90-те не успяха да спечелят награди (най-фрапиращия за мен си остава "Изкуплението Шоушенк") ;)

Напълно съм съгласен с вас :)
Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 яну 2013 14:49

СТАНКО,понеже имаш претенции,че разбираш от кино,позволи ми да те попитам няколко въпроса.

1.За кой филм,Морган Фрийман казва:"Най-трудната роля,която някога съм правил и едва ли има човек на света,който би я изиграл по-добре от мен"?
2.За кой филм с участието на Джони Деп,Куентин Тарантино в интервю казва:"Недооценен шедьовър"?
3.Кой филм бе моралният победител на Оскарите през 1998г,филм който ще остане завинаги в историята на киното?(за разлика от победителя)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 яну 2013 15:09

Madridist написа:

За съжаление това е истината...

Бих добавил и още 2 случая-единия през 1998 и другия,който е свързан с наградата за най-добър актьор(в главна роля)1991 и гаврата с Жерар Депардийо :oops:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 яну 2013 15:26

smoothc написа:3.Кой филм бе моралният победител на Оскарите през 1998г,филм който ще остане завинаги в историята на киното?(за разлика от победителя)

"Добрият Уил Хънтинг" :!:

"Влюбеният Шекспир" - (победителя) е баси бозата...

8-) 8-) 8-)

smoothc написа:1.За кой филм,Морган Фрийман казва:"Най-трудната роля,която някога съм правил и едва ли има човек на света,който би я изиграл по-добре от мен"?

"Invictus" - където изигра Нелсън Мандела, филма посветен на апартейда в ЮАР. ;)

Относно вторият ти въпрос не знам отговора.

П.П. Станко, пък ептен няма да може да ти отговори. :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 яну 2013 15:38

megan fox написа:
smoothc написа:3.Кой филм бе моралният победител на Оскарите през 1998г,филм който ще остане завинаги в историята на киното?(за разлика от победителя)

"Добрият Уил Хънтинг" :!:

"Влюбеният Шекспир" - (победителя) е баси бозата...

8-) 8-) 8-)

smoothc написа:1.За кой филм,Морган Фрийман казва:"Най-трудната роля,която някога съм правил и едва ли има човек на света,който би я изиграл по-добре от мен"?

"Invictus" - където изигра Нелсън Мандела, филма посветен на апартейда в ЮАР. ;)

Относно вторият ти въпрос не знам отговора.

П.П. Станко, пък ептен няма да може да ти отговори. :mrgreen:

Не,със сигурност не е боза,но и със сигурност не заслужава Оскар за най-добър филм...просто на фона на останалите номинирани,този избор е аморален и неетичен!

Не е,Добрия Уил Хънтинг...,а нещо много по-мащабно и велико ;)

"Invictus" - където изигра Нелсън Мандела, филма посветен на апартейда в ЮАР.

Абсолютно!
Поздравления за добрия нюх.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 яну 2013 15:44

Относно втория въпрос...просто трябва за миг,да си представиш тънката мисъл и гений на Тарантино :)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 яну 2013 15:45

smoothc написа:[

Честно казано не мога да помня кои филми точно бяха през 1998-а, все пак минаха 15 години от тогава. ;) А и вече това кой заслужава оскар и кой не малко или много си е субективно. Примерно ако зависеше от мен оскар за най-добър филм на 2012-а трябва да вземе... "The Expendables 2"! Ясно, че 95% от хората няма да се съгласят с мен, но спрямо моят вкус и това, което харесвам и търся в един филм това за мен е най-добрият филм за миналата година. :)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 яну 2013 15:49

megan fox написа:
smoothc написа:[

Честно казано не мога да помня кои филми точно бяха през 1998-а все пак минаха 15 години от тогава. ;) А и вече това кой заслужава оскар и кой не малко или много си е субективно. Примерно ако зависеше от мен оскар за най-добър филм на 2012-а трябва да вземе... "The Expendables 2"! Ясно, че 95% от хората няма да се съгласят с мен, но спрямо моят вкус и това, което харесвам и търся в един филм това за мен е най-добрият филм за миналата година. :)

Elizabeth
Life Is Beautiful
Saving Private Ryan
The Thin Red Line

Номинациите за 1998...Ти си наред ;)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 яну 2013 15:50

smoothc написа:Относно втория въпрос...просто трябва за миг,да си представиш тънката мисъл и гений на Тарантино :)

Има един мааааааааааааалък проблем: никак, ама никак не харесвам Джони Деп като актьор, за мен той е пълен мишок и ако не броим Карибските пирати филми с участието на Деп аз не гледам! Съответно не съм запознат много обстойно с неговото творчство.

Освен пиратите, филмите с участието на Деп, които съм гледал са: "Дони Браско", "Имало едно време в Мексико" и "Суини Тод", който бях принуден да гледам от една бивша и бях отегчен до смърт!

Върни се в “Свободна зона”