И да не го вземат все тая. Факт е, че в Ботев правят неща които никъде другаде не правят и който им се смее е от злоба. Аз лично смятам, че и ние трябваше отдавна да поемем по техния път през чистилището. Майните си строят база и нов стадион за десетки милиони, а ние се бъзикаме с това, че можело да вземат Дембеле. Ако искат и петима гари ще си вземат, като гледам какво правят но не искат. Явно искат да насочат пари в нещо, което ще остане и браво! По коледа видях докъде е стигнала базата им като бях в Пловдив и ми става още по жал за хора които ги подиграват.
И на Лудогорци се смеем, ама и те работят здраво с разликата, че при тях каквото и да правят ще си е на ниско ниво и временно предвид мащабите на града и фенската им маса.
Жалкото е това, което се случва със софииските грандове. Запознат съм и с проекта за новият стадион на Левски тъй като познавам хората изготвили проекта и към момента от синия клуб имат пари само за взривяването. Надеждата е да бутнат стадиона и държавата или Газпром да помага после, но с колко и как никой не знае още.
На армията нещата са ясни...