Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Tommi » 26 яну 2013 12:04

Ами който не може да играе другаде го слагат бек :) Още при децата и юношите има такова правило. :)
Вместо да го гонят от отбора, нека да го ползват за заместник на Мюлдер.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 26 яну 2013 13:12

Стига сте писали глупости. Топчо като какъв започна кариерата си и като какъв я завърши?! :?:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 яну 2013 13:27

Tommi написа:Ами който не може да играе другаде го слагат бек :)

Айде сега ... Пеневи работи ще правим. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 яну 2013 13:32

amstel_beer написа:Стига сте писали глупости. Топчо като какъв започна кариерата си и като какъв я завърши?! :?:

Тук не става въпрос да осъдим и заклеймим преквалифицирането като тактически приом.

Става въпрос за това, че си имаме човек за алтернатива на титулярният десен бек, при това от школата ( нещо, което толкова левскари искаме - все по-често да играят момчета от школата ) ... Но вместо това, това момче ще бъде шитнато във вторазреден италиански отбор за смешни пари, а така нужната алтернатива ще е футболист, който не е първа младост и до тук в кариерата си е бил офанзивен халф.

Бро, ако не беше трагично, щеше да е смешно ... ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 26 яну 2013 14:15

THE G.A.M.E написа:
amstel_beer написа:Стига сте писали глупости. Топчо като какъв започна кариерата си и като какъв я завърши?! :?:

Тук не става въпрос да осъдим и заклеймим преквалифицирането като тактически приом.

Става въпрос за това, че си имаме човек за алтернатива на титулярният десен бек, при това от школата ( нещо, което толкова левскари искаме - все по-често да играят момчета от школата ) ... Но вместо това, това момче ще бъде шитнато във вторазреден италиански отбор за смешни пари, а така нужната алтернатива ще е футболист, който не е първа младост и до тук в кариерата си е бил офанзивен халф.

Бро, ако не беше трагично, щеше да е смешно ... ;)

А би ли ми казал, кой футболист ще предпочете да играе в БГ при положение ,че има възможност да играе в Италия, дори и в серия "Б"? Аз съм на мнение ,че всеки млад футболист, който може да избяга от смешната ни "А" група, не бива да бъде спиран! ;)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 яну 2013 14:24

kireto2 написа:А би ли ми казал, кой футболист ще предпочете да играе в БГ при положение ,че има възможност да играе в Италия, дори и в серия "Б"? Аз съм на мнение ,че всеки млад футболист, който може да избяга от смешната ни "А" група, не бива да бъде спиран! ;)

Добре, но поне от подобни трансфери да се прибираха прилични пари.
Както примерно правят сърбите ...

Така или иначе е тъпо да преквалифицираш офанзивен футболист в бек. ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

mitacheto94
Контакти:

Malko nahalno ot men ,no sry ako ima nsh i sam ubidil nqkogo

Мнениеот mitacheto94 » 26 яну 2013 14:56

Аз съм ученик в 12 клас в малък провинциален град . Желанието ми е след като завърща средното си образование е да следвам жураналистика ,а след това да специализирам със спортна журналистика .Мечтата ми е да работя за предаването на Дарик Радио-ГОНГ ,защото аз съм израснал слущайки тяхното предаване . Но стига за мене в следващите редове искам да изкажа своя коментар относно ситуацията около Левски и ако може да коментирате и кажете мнението си .
В края на есения полусезон Левски се намира на 1 точка след Лудогорец Разград.Това обуславя причината да се привлекат повече футболисти от нормалното за зимната пауза.До този момент обаче забелязваме нещо ново,нещо различно от предишните трансфери на отбора на народа.Този път се вижда ,че синьото ръководство залага на млади ,но в същото време и опитни футболисти в родната А група, на преспективни момчета и футболисти ,които знаят какво искат от футболната си кариера.На мен лично направената до момента селекцията ме удовлетворява ,тъй като всички превлечени футболисти знаят какво е Левски,ще се борят за своето титулярно място и за свой трансфер в отбор от Западна Европа.На младите сини надежди Михайл Иванов,Пламен Димов,Стефан Велев и Милен Василев,закупени съответно то Ботев Враца,Черномолец Бургас,Берое Стара Загора и бивщия играч на Миньор Перник,пожелавам само здраве и да се опазят от контузии те другото си го могат и аз лично вярвам в техния перфектен престой на Георги Аспарухов.Успех!!!
Да не забравяме обаче и важната роля на Тодор Батков,Иво Тонев и Илиян Илиев.През цялото време откогата на власт е Тодор Батков той не е спрял да показва ,че наистина обича Левски ! Неговият проблем преди беще ,че прекалено много се бърка в работата на другите.Това обаче спря,когато в Левски пристигна Иво Тонев ,който за кратко време успя да стабилизира отбора и отново Левски да се превърне в отбора с най-добра организация в родния шампион.Но с това доброто му влиянието му в положителен план в отбора не свършват.Другото което е мн важно за отбора са промените ,които предприе за най-важната институциа и институцията ,която в последно време спря да функционира за отбора на Левски ,а именно Детско-юношеската школа.Като започнем с назначаването на Ясен Петров за щеф на ДЮШ и завършим със започналото подобряване на базата.Да не забравяме факта и ,че именно Иво Тонев обеща и спази своята дума ,че отбора на Левски ще построй нов и модерен стадион.Това разбира се още не е завършило ,но започва добре според мен.Да не забравяме Илиян Илиев.Той е от малкото футболни хора,който каза ,че идва в Левски и го направи.Това показва ,че бившия син футболист обича отбора и е готов да се бори с него за шампионска титла.Неговият подход е забележителен , не обича да говори много.Но когато го прави го прави като шампион ,а не с думи ,а действия.
Но този коментар не искам да звучи като похвално слово ,а кото действителност заради това трябва да кажа и нещата ,който не ми харесват.Едно от нещата е ,че днес е първата контрола на Левски в Кипър ,а така и селекциата не е завършила.Моето мнение е ,че колкото по-рано се привлекат всички желани футболисти,толкова по-добре.За да има повече време новите футболисти и особено чуждестранните футболисти да се приспособят към начина на игра на отбора,българския климат и манталитет ,както във футболен ,така и в общочовешки план.Но това на този етап не е възможно и има нужа от ъпгреитване казано на геймарски език.Другото нещо ,което не ми харесва са затварянето на някой тренировки за фенове и журналисти.
За заключение ще кажа ,че през пролетния полусезон очаквам честна конкуренция между отборите в България и нека по-добрия победи .Като аз съм сигурен ,че отборът на сините ще спре сухия си период със спечелването на дъбъл.Късмет момчета !!!
Синя България е зад вас,вярви Ви и ще Ви подкрепя докрай

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 яну 2013 15:58

milen.hristov написа:
Бравос, поредното "умно" решение. Взехме халф, национал, млад и перспективен и сега Илиян и компания ще го съсипят с тва постоянно местене.

Илиан май се опитва да копира Гонзовите глупости с това преквалифициране, което ме навежда на мисълта, че не съм бил прав. Проблемът не е в треньорите независимо дали се казва Илиев или Иванов а тези над тях, т.е. Тодореее, Тодореее.[/quote]

Ъъъ...кои гонзови глупости, човек. Че единствен той се сети да направи нещо, което го правят всички големи отбори като беше инструктирал Райков и Калво да си сменят местата? Или, че пускаше Гаджев напред и той за десетина мачове имаше 4 гола? Между другото Илиан и той се опитва нещо такова да прави, но не му се отдава, защото Гаджев имаше зад гърба си играч като Грийн, а сега е Пелето. Що се отнася до халфове и нападатели Гонзо не обърка нищо - защитата му изяде главата. Беше длъжен да се договори с мароканците и да не ги гони, както и да намери подходящи алтернативи.

А иначе това за Прохазка... Първо го слагаше като крило, въпреки че е дефанзивен халф. Разбра, че няма да стане неговата. Сега десен бек. Що направо не го освободи човека. Илиан имам чувството, че не е много в час с футболистите си. Домъкна Пелето, който вече е бледо копие на себе си и е пълен дроб. Домъкна някакъв Опоку дето беше крило, слага го в средата. Домъкна Марсиньо, който е играл дефанзивен халф, сложи го разиграващ. Има двама централни нападатели, но си няма и понятие как да ги нареди да си партнират - единият подвижен, техничен, другият типичен таран, играещ добре с глава, но не особено техничен. Доведе от немай си къде Йорданов заменяйки Райков. Мхуу, ма засега Йорданов не е показал с какво е по-добър от Симо. А Райков беше тенденциозно закован на пейката въпреки че показа добра форма, която разбира се спадна.
И въобще не раазбирам въобще илиановите акробатики.

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Malko nahalno ot men ,no sry ako ima nsh i sam ubidil nqkogo

Мнениеот фифи перото » 26 яну 2013 19:16

mitacheto94 написа:Аз съм ученик в 12 клас в малък провинциален град . Желанието ми е след като завърща средното си образование е да следвам жураналистика ,а след това да специализирам със спортна журналистика .Мечтата ми е да работя за предаването на Дарик Радио-ГОНГ ,защото аз съм израснал слущайки тяхното предаване . Но стига за мене в следващите редове искам да изкажа своя коментар относно ситуацията около Левски и ако може да коментирате и кажете мнението си .
В края на есения полусезон Левски се намира на 1 точка след Лудогорец Разград.Това обуславя причината да се привлекат повече футболисти от нормалното за зимната пауза.До този момент обаче забелязваме нещо ново,нещо различно от предишните трансфери на отбора на народа.Този път се вижда ,че синьото ръководство залага на млади ,но в същото време и опитни футболисти в родната А група, на преспективни момчета и футболисти ,които знаят какво искат от футболната си кариера.На мен лично направената до момента селекцията ме удовлетворява ,тъй като всички превлечени футболисти знаят какво е Левски,ще се борят за своето титулярно място и за свой трансфер в отбор от Западна Европа.На младите сини надежди Михайл Иванов,Пламен Димов,Стефан Велев и Милен Василев,закупени съответно то Ботев Враца,Черномолец Бургас,Берое Стара Загора и бивщия играч на Миньор Перник,пожелавам само здраве и да се опазят от контузии те другото си го могат и аз лично вярвам в техния перфектен престой на Георги Аспарухов.Успех!!!
Да не забравяме обаче и важната роля на Тодор Батков,Иво Тонев и Илиян Илиев.През цялото време откогата на власт е Тодор Батков той не е спрял да показва ,че наистина обича Левски ! Неговият проблем преди беще ,че прекалено много се бърка в работата на другите.Това обаче спря,когато в Левски пристигна Иво Тонев ,който за кратко време успя да стабилизира отбора и отново Левски да се превърне в отбора с най-добра организация в родния шампион.Но с това доброто му влиянието му в положителен план в отбора не свършват.Другото което е мн важно за отбора са промените ,които предприе за най-важната институциа и институцията ,която в последно време спря да функционира за отбора на Левски ,а именно Детско-юношеската школа.Като започнем с назначаването на Ясен Петров за щеф на ДЮШ и завършим със започналото подобряване на базата.Да не забравяме факта и ,че именно Иво Тонев обеща и спази своята дума ,че отбора на Левски ще построй нов и модерен стадион.Това разбира се още не е завършило ,но започва добре според мен.Да не забравяме Илиян Илиев.Той е от малкото футболни хора,който каза ,че идва в Левски и го направи.Това показва ,че бившия син футболист обича отбора и е готов да се бори с него за шампионска титла.Неговият подход е забележителен , не обича да говори много.Но когато го прави го прави като шампион ,а не с думи ,а действия.
Но този коментар не искам да звучи като похвално слово ,а кото действителност заради това трябва да кажа и нещата ,който не ми харесват.Едно от нещата е ,че днес е първата контрола на Левски в Кипър ,а така и селекциата не е завършила.Моето мнение е ,че колкото по-рано се привлекат всички желани футболисти,толкова по-добре.За да има повече време новите футболисти и особено чуждестранните футболисти да се приспособят към начина на игра на отбора,българския климат и манталитет ,както във футболен ,така и в общочовешки план.Но това на този етап не е възможно и има нужа от ъпгреитване казано на геймарски език.Другото нещо ,което не ми харесва са затварянето на някой тренировки за фенове и журналисти.
За заключение ще кажа ,че през пролетния полусезон очаквам честна конкуренция между отборите в България и нека по-добрия победи .Като аз съм сигурен ,че отборът на сините ще спре сухия си период със спечелването на дъбъл.Късмет момчета !!!
Синя България е зад вас,вярви Ви и ще Ви подкрепя докрай

Ставаш за спортен журналист, момко!
Объркан словоред, хаотични мисли ,....За правописа -или добро или нищо :lol:

Дерзай!
Томислав вече трепери за мястото си! :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 яну 2013 20:08

metodito написа:Ъъъ...кои гонзови глупости, човек. Че единствен той се сети да направи нещо, което го правят всички големи отбори като беше инструктирал Райков и Калво да си сменят местата? Или, че пускаше Гаджев напред и той за десетина мачове имаше 4 гола? Между другото Илиан и той се опитва нещо такова да прави, но не му се отдава, защото Гаджев имаше зад гърба си играч като Грийн, а сега е Пелето. Що се отнася до халфове и нападатели Гонзо не обърка нищо - защитата му изяде главата. Беше длъжен да се договори с мароканците и да не ги гони, както и да намери подходящи алтернативи.

Само защитата да е ...
Аз по-хаотична игра от при "Гонзо" никога не бях виждал.
А гледам Левски от около 25 години.

Хората си ни цакаха с най-елементарна тактика тип - "Затваряме крилата и им гледаме сеира".
По вяла и недалновидна игра в офанзивен план по-негово време нямаше как да има.
И скоро едвали ( дано ) ... Ще видим.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Върни се в “Левски”