Вместо да го гонят от отбора, нека да го ползват за заместник на Мюлдер.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Tommi написа:Ами който не може да играе другаде го слагат бек![]()
amstel_beer написа:Стига сте писали глупости. Топчо като какъв започна кариерата си и като какъв я завърши?!
THE G.A.M.E написа:amstel_beer написа:Стига сте писали глупости. Топчо като какъв започна кариерата си и като какъв я завърши?!
Тук не става въпрос да осъдим и заклеймим преквалифицирането като тактически приом.
Става въпрос за това, че си имаме човек за алтернатива на титулярният десен бек, при това от школата ( нещо, което толкова левскари искаме - все по-често да играят момчета от школата ) ... Но вместо това, това момче ще бъде шитнато във вторазреден италиански отбор за смешни пари, а така нужната алтернатива ще е футболист, който не е първа младост и до тук в кариерата си е бил офанзивен халф.
Бро, ако не беше трагично, щеше да е смешно ...
kireto2 написа:А би ли ми казал, кой футболист ще предпочете да играе в БГ при положение ,че има възможност да играе в Италия, дори и в серия "Б"? Аз съм на мнение ,че всеки млад футболист, който може да избяга от смешната ни "А" група, не бива да бъде спиран!
milen.hristov написа:
Бравос, поредното "умно" решение. Взехме халф, национал, млад и перспективен и сега Илиян и компания ще го съсипят с тва постоянно местене.
mitacheto94 написа:Аз съм ученик в 12 клас в малък провинциален град . Желанието ми е след като завърща средното си образование е да следвам жураналистика ,а след това да специализирам със спортна журналистика .Мечтата ми е да работя за предаването на Дарик Радио-ГОНГ ,защото аз съм израснал слущайки тяхното предаване . Но стига за мене в следващите редове искам да изкажа своя коментар относно ситуацията около Левски и ако може да коментирате и кажете мнението си .
В края на есения полусезон Левски се намира на 1 точка след Лудогорец Разград.Това обуславя причината да се привлекат повече футболисти от нормалното за зимната пауза.До този момент обаче забелязваме нещо ново,нещо различно от предишните трансфери на отбора на народа.Този път се вижда ,че синьото ръководство залага на млади ,но в същото време и опитни футболисти в родната А група, на преспективни момчета и футболисти ,които знаят какво искат от футболната си кариера.На мен лично направената до момента селекцията ме удовлетворява ,тъй като всички превлечени футболисти знаят какво е Левски,ще се борят за своето титулярно място и за свой трансфер в отбор от Западна Европа.На младите сини надежди Михайл Иванов,Пламен Димов,Стефан Велев и Милен Василев,закупени съответно то Ботев Враца,Черномолец Бургас,Берое Стара Загора и бивщия играч на Миньор Перник,пожелавам само здраве и да се опазят от контузии те другото си го могат и аз лично вярвам в техния перфектен престой на Георги Аспарухов.Успех!!!
Да не забравяме обаче и важната роля на Тодор Батков,Иво Тонев и Илиян Илиев.През цялото време откогата на власт е Тодор Батков той не е спрял да показва ,че наистина обича Левски ! Неговият проблем преди беще ,че прекалено много се бърка в работата на другите.Това обаче спря,когато в Левски пристигна Иво Тонев ,който за кратко време успя да стабилизира отбора и отново Левски да се превърне в отбора с най-добра организация в родния шампион.Но с това доброто му влиянието му в положителен план в отбора не свършват.Другото което е мн важно за отбора са промените ,които предприе за най-важната институциа и институцията ,която в последно време спря да функционира за отбора на Левски ,а именно Детско-юношеската школа.Като започнем с назначаването на Ясен Петров за щеф на ДЮШ и завършим със започналото подобряване на базата.Да не забравяме факта и ,че именно Иво Тонев обеща и спази своята дума ,че отбора на Левски ще построй нов и модерен стадион.Това разбира се още не е завършило ,но започва добре според мен.Да не забравяме Илиян Илиев.Той е от малкото футболни хора,който каза ,че идва в Левски и го направи.Това показва ,че бившия син футболист обича отбора и е готов да се бори с него за шампионска титла.Неговият подход е забележителен , не обича да говори много.Но когато го прави го прави като шампион ,а не с думи ,а действия.
Но този коментар не искам да звучи като похвално слово ,а кото действителност заради това трябва да кажа и нещата ,който не ми харесват.Едно от нещата е ,че днес е първата контрола на Левски в Кипър ,а така и селекциата не е завършила.Моето мнение е ,че колкото по-рано се привлекат всички желани футболисти,толкова по-добре.За да има повече време новите футболисти и особено чуждестранните футболисти да се приспособят към начина на игра на отбора,българския климат и манталитет ,както във футболен ,така и в общочовешки план.Но това на този етап не е възможно и има нужа от ъпгреитване казано на геймарски език.Другото нещо ,което не ми харесва са затварянето на някой тренировки за фенове и журналисти.
За заключение ще кажа ,че през пролетния полусезон очаквам честна конкуренция между отборите в България и нека по-добрия победи .Като аз съм сигурен ,че отборът на сините ще спре сухия си период със спечелването на дъбъл.Късмет момчета !!!
Синя България е зад вас,вярви Ви и ще Ви подкрепя докрай
metodito написа:Ъъъ...кои гонзови глупости, човек. Че единствен той се сети да направи нещо, което го правят всички големи отбори като беше инструктирал Райков и Калво да си сменят местата? Или, че пускаше Гаджев напред и той за десетина мачове имаше 4 гола? Между другото Илиан и той се опитва нещо такова да прави, но не му се отдава, защото Гаджев имаше зад гърба си играч като Грийн, а сега е Пелето. Що се отнася до халфове и нападатели Гонзо не обърка нищо - защитата му изяде главата. Беше длъжен да се договори с мароканците и да не ги гони, както и да намери подходящи алтернативи.
Потребители, разглеждащи този форум: AgePeeBG, Bet_Expert, bubka, Halo, kubik, obi4am_pirin, ugly bug, Vesko85, W84me и 30 госта