Кой филм ви е карал да се разплачете?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Кой филм ви е карал да се разплачете?

Мнениеот Viktor4o_Rs » 26 яну 2013 02:37

smoothc написа:
Viktor4o_Rs написа:
smoothc написа:Викторчо,кой ти е любимия актьор/филм?

Прекалено дълъг е списъка :)

Ок,очаквано.. :)
Понеже спомена Лео Ди Каприо,кои 3 филма можеш да отличиш,които са ти направили впечатление и в частност неговата роля?

"Blood Diamond", "Catch me if you can", "Shutter Island", "Body of lies", "The Departed" - тези са. А иначе има и немалко филми с него, които не съм гледал - "Джей Едгар Хувър", "Баскетболните дневици", "Авиаторът", "Плажът", но ще ги изгледам и тях скоро :)
Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 яну 2013 02:53

Ти явно си падаш по Екшън/Трилъри,но знаеш ли...за мен лично Лео ди Каприо(без да броим Титаник) и неговото израстване и промяна,започнаха след филма
Бандите на Ню Йорк! Мартин Скорсезе,успя да тласне Ди Каприо към съвършенството на драматичния актьор и близо 10години след това,Лео направи най-добрата си роля в киното-във филма Дж. Едгър....филм в който той извлича и представя най-доброто от себе си и най-забележителлното е,че всичко това бе под режисурата на "Последния Мохикан" на Холивуд- Клинт Истууд ;)

пп:Най-добрите филми на Лео Ди Каприо до Бандите на Ню Йорк:This boy's life,What's Eating Gilbert Grape,The Beach.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 яну 2013 03:17

Най-лошото е,че в последните няколко години,творчестово на Холивуд леко избледня,което най-ясно се потвърждава и от номинациите и особено,победителите при Оскарите...
След Беднякът милионер,всичко тръгна рязко надолу,а на фона на "Няма място за старите кучета"....този филм изглеждаше направо като аматьорски :oops:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 яну 2013 03:52

Viktor4o_Rs написа:[offtopic]Мегъне, останах шокиран като видях, че учиш по същия предмет, по който и аз :lol: :lol: :lol: Това е отвратително гадна материя и на мен лично ми е адски безинтересна, друго си е наказателното и криминалистиката 8-)[/offtopic]

Иначе, аз също не харесвам "Титаник" - прекалено много блудкава любовна история. Харесвам много Лео ди Каприо като актьор, единственото изключение е тук. По същата причина не харесвам и "Пърл Харбър" - прекалено много ми дойде любовния триъгълник там.

Явно тия дето учим криво ( :mrgreen: ) и ни допада Наказателното криво не си падаме по блудкави филмчета като Потъник, независимо колко оскари имат. ;)
Криминалистиката вече я взех. В кой курс си и дека учиш? ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 яну 2013 03:55

Viktor4o_Rs написа:
smoothc написа:
Viktor4o_Rs написа:
smoothc написа:Викторчо,кой ти е любимия актьор/филм?

Прекалено дълъг е списъка :)

Ок,очаквано.. :)
Понеже спомена Лео Ди Каприо,кои 3 филма можеш да отличиш,които са ти направили впечатление и в частност неговата роля?

"Blood Diamond", "Catch me if you can", "Shutter Island", "Body of lies", "The Departed" - тези са. А иначе има и немалко филми с него, които не съм гледал - "Джей Едгар Хувър", "Баскетболните дневици", "Авиаторът", "Плажът", но ще ги изгледам и тях скоро :)

"Плажът" НЕДЕЙ да го гледаш! Първо бях чел книгата и после като гледах филма и какво са направили с истинската история бях меко казано ужасен и неприятно изненадан.

Тоя - актьорчето никак, ама никак не ми допада, просто ми се повдига от него! Единственият филм с негово участие, който да ми харесва е "Blood Diamond", всичките му останали роли са под всякаква критика! Единственото хубаво на тоя е, че често умира във филмите си!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 яну 2013 10:44

Hair :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 яну 2013 10:53

smoothc написа:Ти явно си падаш по Екшън/Трилъри,но знаеш ли...за мен лично Лео ди Каприо(без да броим Титаник) и неговото израстване и промяна,започнаха след филма
Бандите на Ню Йорк! Мартин Скорсезе,успя да тласне Ди Каприо към съвършенството на драматичния актьор и близо 10години след това,Лео направи най-добрата си роля в киното-във филма Дж. Едгър....филм в който той извлича и представя най-доброто от себе си и най-забележителлното е,че всичко това бе под режисурата на "Последния Мохикан" на Холивуд- Клинт Истууд ;)

пп:Най-добрите филми на Лео Ди Каприо до Бандите на Ню Йорк:This boy's life,What's Eating Gilbert Grape,The Beach.

Опааааа 8-) Смучко,да твърдиш,че Дж.Едгар е най-добрата роля на Ди Каприо,значи със закон трябва да ти забранят да се доближаваш до киносалони или торенти ;) Уважавам Скорсезе.Ди Каприо не ми е от любимите актьори,но съм съгласен с теб,че има голямо израстване като актьор или по-точно в избора си на роли,но това,което е направил Клинт Истууд си е пълен смях,а това,което прави Ди Каприо във филма,още по-голям 8-)

П.П. За мен най-добрия филм на Ди Каприо е Body of Lies.Да не забравяме и последния на Тарантино "Джанго без окови".Също голяма роля с голямо присъствие.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 яну 2013 14:07

Опааааа Смучко,да твърдиш,че Дж.Едгар е най-добрата роля на Ди Каприо,значи със закон трябва да ти забранят да се доближаваш до киносалони или торенти Уважавам Скорсезе.Ди Каприо не ми е от любимите актьори,но съм съгласен с теб,че има голямо израстване като актьор или по-точно в избора си на роли,но това,което е направил Клинт Истууд си е пълен смях,а това,което прави Ди Каприо във филма,още по-голям

П.П. За мен най-добрия филм на Ди Каприо е Body of Lies.Да не забравяме и последния на Тарантино "Джанго без окови".Също голяма роля с голямо присъствие.

Всеки има право на собствено мнение нали така ;)
Да,абсолютно заставам зад мнението си,че най-добрата роля на Ди Каприо(до този момент) е точно във филма на Клинт Истууд-Дж.Едгар... и никой и нищо,не биха могли да променят мнението ми,което се базира на доста факти и най-вече детайлите...които са толкова много,почти като пъзел,който обаче не е за аматьори!

пп:Едно е голяма роля,друго си е самото присъствие,нали се сещаш...

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 26 яну 2013 14:17

The Grave Of The Fireflies (Анимация) и на един Южнокорейски филм но не помни как се казваше.

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 26 яну 2013 14:23

Гледах го този Хачико, не е лош филма :) Бих го препоръчал на хора, които харесват животните. Вие тук си го обърнахте на спор, кой крив, кой прав - няма значение :) Всеки човек е с различен вкус, за мен лично Ди Каприо не е от големите актьори. Има хубави филми, може би Кървав Диамант ми допада най-много :)
Изображение

Върни се в “Свободна зона”