alexveselinov написа:А като се махне Батков кой ще дойде ??????Или искме някой Томов да управлява Левски?
да дойде някоя мощна фирма която да е готова да влага в отбора ,а не да чака веднага резултати без почти никаква селекция
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
alexveselinov написа:А като се махне Батков кой ще дойде ??????Или искме някой Томов да управлява Левски?
blue_zara написа:Аз съм "ЗА" кредит на доверие към Гонзо и Ратко. Нека им дадем шанс! И то не до Нова година, а до края на сезона.
blue_zara написа:Аз съм "ЗА" кредит на доверие към Гонзо и Ратко. Нека им дадем шанс! И то не до Нова година, а до края на сезона. Мотивите ми за това мнение са:
1. Не можем да съдим за работата на един или няколко човека след 6-7 изиграни мача. При това при заварен отбор, при свършена от друг селекция, при проведена подготовка/за качеството на гореизброените - без коментар/
2. Гонзо е човек, който може да въведе ред и дисциплина. Не се крие и не мрънка като предшественика си. Всички казват, че Ратко е специалист, но ако не го оставим да поработи на спокойствие - как ще разберем качествата му?
3. На няколко пъти Гонзо подчерта, че приоритет ще бъде школата - но, не безмислените трофеи, а качеството на играчите, които ще подхранят първия отбор. Смятам, че първите резултати от това са налице вече.
4. Откакто Гонзо става шеф, Батков все по-рядко се меси в спортно-техническото ръководство, а до голяма степен ключа към успеха се крие в това.
tprodanov написа:kolovati написа:Да не сте даскали по български та следите за правописни грешки. Тва е форум не е университет. Само академици ли могат да си дават мнението.
Да. Българския език е основна българска ценност, и спазването й е неизменно и задължително. Други въпроси?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта