Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Поредната агония в синьо

Мнениеот ЕМИЛ » 15 сеп 2009 11:13

alexveselinov написа:А като се махне Батков кой ще дойде ??????Или искме някой Томов да управлява Левски?

да дойде някоя мощна фирма която да е готова да влага в отбора ,а не да чака веднага резултати без почти никаква селекция

kolovati
Контакти:

Re: Кредит на доверие или промяна

Мнениеот kolovati » 15 сеп 2009 11:13

blue_zara написа:Аз съм "ЗА" кредит на доверие към Гонзо и Ратко. Нека им дадем шанс! И то не до Нова година, а до края на сезона.

Един полусезон е достатачен да разберем Ратко става или не става. Ако не става още зимата новиа тренйор трябва да почне да готви отбора за догодина за евротурнирите не после да стана като Кокъла да го гонят по никое време и новиа тренйор пак не си направил селекциата и подготовката. Освен това аз сам да земеме Херо ако Ратко не става а той може да не ни чака до слеващото лято и да почне некъде тренйор.

Потребителски аватар
JVELIR4O
Контакти:

Мнениеот JVELIR4O » 15 сеп 2009 11:14

batkov OTIVAJ SI PO SKORO

blue_zara
Контакти:

Re: Гонзо долу ръцете от Жо и Зе.Те са бъдещето.

Мнениеот blue_zara » 15 сеп 2009 11:15

А, бе хора, къде видяхте и чухте, че Гонзо ще гони ЖО, Зе и Дарко?? Няколко пъти му слушах и гледах интервюто и такова нещо не видях! Вярно, че някои "медии" и журналисти му интерпретираха думите по такъв начин, но все пак знаете, как е в нашата журналистика - някой пр***л на Герена и Г.А., Н.А., С.Д. го изкарват, че се е на****л! Хайде, стига!!
Гонзо каза нещо, което виждаме всички и за което се притеснявахме преди началото на сезона - че отбора играе 4-3-3 /4-4-1-1/ от години, а играчи дори и за тази постройка няма. Да не говорим за промяна!
Вчера чух и изказването на Велев - без коментар! В момента в Левски има еднотипни играчи за един пост по 5-6, а за друг и то изключително важен пост /деф.халф/ - 1! Нали именно Кокала настояваше за връщането на Бардон, искаше да дава шанс на Огнянов, да оставя Дарко и да вземе Кривия?! Е, ако може някой да построи отбора с горе споменатите, плюс Жо, Зе, един нападател, вратар и 4 защитници - евала! Че те на първо четене станаха 12, и то без деф.халф! :)

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 15 сеп 2009 11:15

blue_zara написа:Аз съм "ЗА" кредит на доверие към Гонзо и Ратко. Нека им дадем шанс! И то не до Нова година, а до края на сезона. Мотивите ми за това мнение са:
1. Не можем да съдим за работата на един или няколко човека след 6-7 изиграни мача. При това при заварен отбор, при свършена от друг селекция, при проведена подготовка/за качеството на гореизброените - без коментар/
2. Гонзо е човек, който може да въведе ред и дисциплина. Не се крие и не мрънка като предшественика си. Всички казват, че Ратко е специалист, но ако не го оставим да поработи на спокойствие - как ще разберем качествата му?
3. На няколко пъти Гонзо подчерта, че приоритет ще бъде школата - но, не безмислените трофеи, а качеството на играчите, които ще подхранят първия отбор. Смятам, че първите резултати от това са налице вече.
4. Откакто Гонзо става шеф, Батков все по-рядко се меси в спортно-техническото ръководство, а до голяма степен ключа към успеха се крие в това.

Поне според мен никой няма да ги остави до края на сезона...такъв голям кредит на доверие в клуб като Левски трудно се получава. А за селекцията не е точно така...имаха близо месец за селекция...месец, в който можеше да вземем нужните играчи. И ако Батков не е искал да дава пари за селекция беше задължително някой от клуба да излезе и да каже...пари за селекция няма, с тези играчи ще се борим, а не да ми обещават ШЛ и други фантасмагории!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Re: кой да е треньор на левски

Мнениеот alexveselinov » 15 сеп 2009 11:16

Мъри го изгониха , Херо го изгониха със стари КУРВИ нов бардак не се прави
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 15 сеп 2009 11:18

ако се гледа реално за момента просто няма кой да купи Левски
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 15 сеп 2009 11:18

alexveselinov написа:А като се махне Батков кой ще дойде ??????Или искме някой Томов да управлява Левски?

А що си мислиш, че в момента не ни управлява един мустакат Томов. И докато оня го направи от раз, тоя ни убива постепенно. Както каза Проданов, това че краде от клуба и не влага пари за трансфери са най- малките проблеми. Тоя ни заличава като клуб. Погледни само публиката от преди 10ина години и днес. Сам можеш да си правиш изводи.

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 сеп 2009 11:19

Определено трябва кредит на доверие......стига с тези смени по никое време. Та Достанич е треньор на Левски от 2 месеца.....какво искаме....Да играем като Барса ли ?
Ами при завареното положение, няма как да стане ! Вижда се, че отборът играе на приливи и отливи.....все още няма яснота върху титулярният състав....въртят се играчи и схеми.....ясно е, че Радко се опитва да оправи нещата в движение, няма и как да е иначе, след като не той е провеждал лятаната подготовка и селекция. Нека ги оставим на мира.....поне до края на това първенство, и да видим през зимната пауза, каква подготовка ще проведе сърбинът, и какви играчи ще пожелае да се доведът. И да сме живи и здрави догодина долу горе по това време, вече ще можем да оценим работата на екипа Радко - Гонзо.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

novnik
Контакти:

Мнениеот novnik » 15 сеп 2009 11:19

tprodanov написа:
kolovati написа:Да не сте даскали по български та следите за правописни грешки. Тва е форум не е университет. Само академици ли могат да си дават мнението.

Да. Българския език е основна българска ценност, и спазването й е неизменно и задължително. Други въпроси?

Хайде ти се върни в четвърти клас да понаучиш членуването. Държите сметка на други хора за правописа, а самите вие сте не по-зле с него. :roll:

По темата: Не виждам засега алтернатива спрямо Батков, такива като Гриша Ганчев например рядко се срещат. Сигурен съм, че при добра оферта Батков ще продаде отбора, но явно не е попаднал все още на такава. Докато това се случи, ще трябва да търпим байганьовщината му. :|
Последна промяна от novnik на 15 сеп 2009 11:19, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”