Любо Пенев: Ще се борим за първото място с Рома

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Любо Пенев: Ще се борим за първото място с Рома

Мнениеот danko_sot » 15 сеп 2009 09:57

И аз така мисля, Рома ще се борят с нас за първото място
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Re: Любо Пенев: Ще се борим за първото място с Рома

Мнениеот Deluxx » 15 сеп 2009 10:00

е значи с любо пенев сме на едно мнение :) трябва да се борим за 1 и 2 място независимо какви отбори имаме в групите.любо е един велик трениор и е голям тактик така че съм сигурен че ще излезем от групите

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 15 сеп 2009 10:22

стига сме се измятали.да играем мач з амач, пък ще видим какво ще стане.да не се окаже се борим за трето и четвърто :lol: :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
alex_ceco
Контакти:

Мнениеот alex_ceco » 15 сеп 2009 10:24

Дано !!!оптимизма е хубаво нещо,аз ще съм доволен да се борим и за второто с Фулъм !!!

Realen
Контакти:

Мнениеот Realen » 15 сеп 2009 10:55

Дано !!!оптимизма е хубаво нещо,аз ще съм доволен да се борим и за второто с Фулъм !!!

Някъде четох,че Фулъм нямало да се натискат за тази купа(мисля,че треньорът им го беше казал)

novnik
Контакти:

Мнениеот novnik » 15 сеп 2009 11:24

От гледна точка на това, че Базел бе най-слабият отбор във втора урна, а сега е седми в Швейцарската първа лига, а пък Фулъм дори си признаха, че ще пускат само резерви в Лига Европа, то ЦСКА има сериозни шансове за второто място. Определено случиха на група червените, докато за Левски положението е по-сериозно и по-трудно ще се измъкнат точки. :cry:

Потребителски аватар
nedev30
Контакти:

Мнениеот nedev30 » 15 сеп 2009 11:59

novnik написа:От гледна точка на това, че Базел бе най-слабият отбор във втора урна, а сега е седми в Швейцарската първа лига, а пък Фулъм дори си признаха, че ще пускат само резерви в Лига Европа, то ЦСКА има сериозни шансове за второто място. Определено случиха на група червените, докато за Левски положението е по-сериозно и по-трудно ще се измъкнат точки. :cry:

Опитваш да омаловажиш един евентуален успех на ЦСКА ли ?????? с отбори като Рома, Фулъм и Базел ?? Няма да стане!!
ВЕРНИ ДО ГРОБ !!!!

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 15 сеп 2009 12:40

POPCORN написа:стига сме се измятали.да играем мач з амач, пък ще видим какво ще стане.да не се окаже се борим за трето и четвърто :lol: :lol: :lol:

Най-точно казано ! Стига сме мечтали някакви небивалици. Това ми прилича на, ако бием Италия Кипър и Грузия сме на световното, ако .... ако, то взе много да намирисва от това ако. По-добре нямайте никакви очаквания от отбора, да не стане да паднем от Локото и някой помияр да пее "Любо к**р*о" . Първо всички отбори са класи над нас, ако излезнем и играем на максимум от възможностите си имаме шанс да направим нещо запомнящо се. Дори и да завършим 4 не е болка за умиране имаме догодина пак шанс и пак догодина. Човека мисля, че за това малко време показа че работи сериозно ! Просто трябва му дадем време и спокойствие !
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 15 сеп 2009 12:41

Все пак "Рома" бе на 20-а позиция в Италия. Прави са част от феновете на други отбори - провал за ЦСКА, ако не бие и в двата мача последният в "Калчото". :lol: :lol:

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 15 сеп 2009 12:43

Много голяма грешка. Мисля че ВСИЧКИ се лъжем. За целта треа да победим Фулъм а за Базел мога да кажа че са много пред нас.
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Върни се в “ЦСКА”