сега като чета пресата ми идва на ум едно нещо ,дали в Левски не изчакват ситуацията с Домо.
В смисъл ако не се получи оферта от чужбина да избере Левски примерно с един краткосрочен договор за една година.
Валери може да го ползваме на няколко позиции.
Да видим кво ще стане и с Арш-днес Тонев пътува за Кипър.
Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013
LEVSKI_FOREVER
zlatan написа:сега като чета пресата ми идва на ум едно нещо ,дали в Левски не изчакват ситуацията с Домо.
В смисъл ако не се получи оферта от чужбина да избере Левски примерно с един краткосрочен договор за една година.
Валери може да го ползваме на няколко позиции.
Да видим кво ще стане и с Арш-днес Тонев пътува за Кипър.
Абе нещо много умряло тия дни в нашия подфорум. Да не са ги изпобанили всички

terata,прав си човече,но ако видя Домо с жълто-черен екип ще ми стане гадно.
Друг е въпроса че на Левски му трябва друг тип футболист,но след една година ако Валери си върне формата може да излезе пак навън.
Той вече е позната фигура.
Друг е въпроса че на Левски му трябва друг тип футболист,но след една година ако Валери си върне формата може да излезе пак навън.
LEVSKI_FOREVER
zlatan написа:terata,прав си човече,но ако видя Домо с жълто-черен екип ще ми стане гадно.
Е, той Домо щом изчаква за трансфер в чужбина, едва ли ще се навие за Ботев, или по-скоро се надявам да не отиде там. Вярно е, че ни трябва друг тип играч, но си мисля че Домовчийски спокойно може да играе зад Карвальо или Силва.
Главният скаут на Левски Дончо Донев разкри, че в момента на „Герена" водят разговори с няколко играчи. Треньорът Илиан Илиев продължава да има желание да привлече нов халф.
„Имаме набелязани няколко варианта. Следим ги, водим разговори с тях. На този етап обаче няма нищо ясно и сигурно. Направихме селекция с млади и перспективни играчи. Вярваме им и се надяваме да се наложат и всичко да бъде наред с тях.Направихме селекция с млади и перспективни играчи. Вярваме им и се надяваме да се наложат и всичко да бъде наред с тях. Нека обаче няма грешни тълкувания. Никой не е казвал, че ще вземем нов халф. Казахме, че се оглеждаме за футболист, който може да свърши работа. Няма да вземем някой само за бройка обаче ", обяви пред „Меридиан Мач" Дончо Донев.
„Имаме набелязани няколко варианта. Следим ги, водим разговори с тях. На този етап обаче няма нищо ясно и сигурно. Направихме селекция с млади и перспективни играчи. Вярваме им и се надяваме да се наложат и всичко да бъде наред с тях.Направихме селекция с млади и перспективни играчи. Вярваме им и се надяваме да се наложат и всичко да бъде наред с тях. Нека обаче няма грешни тълкувания. Никой не е казвал, че ще вземем нов халф. Казахме, че се оглеждаме за футболист, който може да свърши работа. Няма да вземем някой само за бройка обаче ", обяви пред „Меридиан Мач" Дончо Донев.
защо всички повтарят едно и също нещо няма да взимаме само за бройка,ами вземете класа бре хора.
Какво ми повтаряте по-медиите едно и също нещо-няма да бързаме,няма да взимаме бройка,няма това ,няма онова.
Ако няма кинти излизаш и казваш това е селекцията предвид стадиона бла бла селекцията приключи.
Всяко интервю се повтаря само едно.
А ако Дончо и Илиан си мислят че не им е нужен нов класе халф-ок.
Лятото идва бързо тогава ще си проличи всичко.
До тогава дерзайте-тренери и ръководители.
Какво ми повтаряте по-медиите едно и също нещо-няма да бързаме,няма да взимаме бройка,няма това ,няма онова.
Ако няма кинти излизаш и казваш това е селекцията предвид стадиона бла бла селекцията приключи.
Всяко интервю се повтаря само едно.
А ако Дончо и Илиан си мислят че не им е нужен нов класе халф-ок.
Лятото идва бързо тогава ще си проличи всичко.
До тогава дерзайте-тренери и ръководители.
LEVSKI_FOREVER
В Германия: Подарете Домовчийски на Левски!
Малко странен коментар за Валери Домовчийски публикува германското издание liga-zwei.de. Сайтът, който пише за Втора Бундеслига, призовава ръководството на Дуисбург да подари българския си нападател на Левски, за да облекчи своя бюджет.
"Откакто е дошъл от Херта, никога не е бил убедителен, а често е флегматичен. Българският нападател има договор за още 6 месеца, но е добре да напусне, за да облекчи бюджета на клуба - дори ако трябва без пари. Интерес към него има от Левски", отправя съвет изведието към шефовете на зебрите.
Малко странен коментар за Валери Домовчийски публикува германското издание liga-zwei.de. Сайтът, който пише за Втора Бундеслига, призовава ръководството на Дуисбург да подари българския си нападател на Левски, за да облекчи своя бюджет.
"Откакто е дошъл от Херта, никога не е бил убедителен, а често е флегматичен. Българският нападател има договор за още 6 месеца, но е добре да напусне, за да облекчи бюджета на клуба - дори ако трябва без пари. Интерес към него има от Левски", отправя съвет изведието към шефовете на зебрите.
Който и да вземете, то е много вероятно да се повтори случката със Силва.
Първият етап от подготовката мина, а той е най-важния.
Сега и да дойде докато навлезе в ритъм и подобни и сезона ще си замине.
Относно Домо едва ли и в момента някой го спира за Левски, вероятно финансовите му изисквания са високи.
Първият етап от подготовката мина, а той е най-важния.
Сега и да дойде докато навлезе в ритъм и подобни и сезона ще си замине.
Относно Домо едва ли и в момента някой го спира за Левски, вероятно финансовите му изисквания са високи.

- metodito
- Контакти:
Ако съм на мястото на Домо - никаква България! Швейцария, Белгия или Дания, Швеция, нещо такова. Явно е, че шефовете на Ботев са същите като Батков, матков и сие. Справка - Феро. Новак утвърдил се на четвърто (трето) място - и треньора аут. Лично на мен ми е ясно каква ще е съдбата на Мъри в Ботев и ако Батков има топки - на лято фъчка Илиан и кара Мъри. Най-важният трансфер това лято трябваше да е треньорът - посредствен треньор, посредствена игра в посредствено първенство.
Цифрите говорят сами! Това е най-скъпият сезон на "Левски" откъм дадени трансферни суми, откакто докараха мароканците насам.
И нещо друго - Берое бе отбор съставен само от българи.
Цифрите говорят сами! Това е най-скъпият сезон на "Левски" откъм дадени трансферни суми, откакто докараха мароканците насам.
И в тази връзка - ходът с привличането на българчета е много правилен. Дано те заслужат честта на синята фланелка и се раздават. Добри-лоши, ако играят с хъс и се раздават на 101% - ще компенсират всичко, но ако ми се лешперят по терена...като Димов, Старокин, Ели, Марсиньо, Прохазка или Иво Иванов - не благодаря. Когато Илиан дойде мислех, че ще играем като Берое отпреди един-два сезона - затворено, с много борба по целия терен - без да създават много положения, но и да не дават възможност за създаване на положения пред тяхната врата. Но засега поне не така - огромни дупки в средата на терена, огромни дупки в защита.Сега и да дойде докато навлезе в ритъм и подобни и сезона ще си замине.
И нещо друго - Берое бе отбор съставен само от българи.
Последна промяна от metodito на 25 яну 2013 15:32, променено общо 2 пъти.
TristaNNN написа:Eminem написа:После защо юношите се провалят... Ами как няма като ги пращат в някакви жалки отборчета. Какво ще научи в този смешен отбор ? Как ще се развие в него ? То по-добре да си играе в квартала.
А дали, според теб, ако го е искал някой по-стойностен отбор "тия лошите" щяха да го забият в посредствеността наречена Б група
Tommi написа:Баце, ти къде искаш да го пратят? Не са се наредили на опашка за подписа му.
Най-малкото трансферният прозорец не е затворил.