Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кредит на доверие или промяна
За Гонзо и Ратко - кредит, за Батков - въже.
Дам и аз мисля, че трябва да се даде шанс на тях(Гонзо и Достанич), а Батков да не се допуска да "твори".
Поредната агония в синьо
До кога "ръководството" в синия отбор ще ни измъчва с лоша игра, дезорганизирани (да не кажа никакви) трансферни ходове, липса на доверие в собствените таланти и най-вече липса на каквато и да е прозрачност в клуба?!
Като фен на Левски заявявам личното си недоумение как отбора ни за поредна година няма облик и хъс на терена? На липса на добри управленски решения ли се дължи? На липса на бюджет ли? На липса на можещи играчи ли?
Незнам къде е разковничето, но със сигурност знам, че всичко това ще си дойде на мястото когато управлението на отбора ни стане по прозразно, управлението се озове в ръцете на амбициозни, интелигентни и нелъмтящи за пари хора, които треперят за синята идея. Затова за пореден път призовавам:
Тодор Батков, напусни Левски! Дай властта на можещи и некорумпирани лица! Остани си пак фен на Левски, никой няма да те линчува или преследва като колегата ти от ЦСКА, но побързай защото нищо не се знае - от мен не се страхувай, а от множеството фенове, които не идват вече на стадионите, от тези които отказват да пълнят джоба ти! От тези, които им е писнало да гледат самодоволната ти усмивха, от която винаги лъха на ...байганьовщина!
Пиша всичко това сега преди мачовете на истината, защото после ще е много лесно и всеки ще го приеме като моментно разстроено състояние в резултат на слабите резултати (не искам да съм лош пророк, но с тази игра няма как да се случи чудо).
П.П. Жалкото ще е, че пак ще гледам всяка минута и секунда на любимия отбор, пак ще треперя и късам нерви ...... незнам до кога и къде стига търпението ми, надявам се само да не продължи тази агония още дълго!
Като фен на Левски заявявам личното си недоумение как отбора ни за поредна година няма облик и хъс на терена? На липса на добри управленски решения ли се дължи? На липса на бюджет ли? На липса на можещи играчи ли?
Незнам къде е разковничето, но със сигурност знам, че всичко това ще си дойде на мястото когато управлението на отбора ни стане по прозразно, управлението се озове в ръцете на амбициозни, интелигентни и нелъмтящи за пари хора, които треперят за синята идея. Затова за пореден път призовавам:
Тодор Батков, напусни Левски! Дай властта на можещи и некорумпирани лица! Остани си пак фен на Левски, никой няма да те линчува или преследва като колегата ти от ЦСКА, но побързай защото нищо не се знае - от мен не се страхувай, а от множеството фенове, които не идват вече на стадионите, от тези които отказват да пълнят джоба ти! От тези, които им е писнало да гледат самодоволната ти усмивха, от която винаги лъха на ...байганьовщина!
Пиша всичко това сега преди мачовете на истината, защото после ще е много лесно и всеки ще го приеме като моментно разстроено състояние в резултат на слабите резултати (не искам да съм лош пророк, но с тази игра няма как да се случи чудо).
П.П. Жалкото ще е, че пак ще гледам всяка минута и секунда на любимия отбор, пак ще треперя и късам нерви ...... незнам до кога и къде стига търпението ми, надявам се само да не продължи тази агония още дълго!
Re: Поредната агония в синьо
Не мисля, че изброените неща са проблема на Батков. Не мисля и, че никой няма да го гони - аз бих го гонил. Не искам да е фен на Левски. Колкото до състоянието на Левски, то е трагично, според критериите за Левски. На не забравяй, че сме най-добрия клуб в България към този момент.
- Levski 1914
- Контакти:
tprodanov написа:На не забравяй, че сме най-добрия клуб в България към този момент.
Това не би трябвали по никакъв начин да ни успокоява. А и честно да ти кажа, не виждам защо да сме най-добрия клуб в България към този момент.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Гонзо и Ратко ме смущават. Искат да изгонят Зе и Жо само защото требвало схемата да стане 442 и Зе и Жо не могли да играят такава схема. Въопще да ни им се дава кредит на доверие за да правят глупости. Ако не стават да си ходат. Батков требва да остане щото дава парите но требва да го увикваме докато намери свестен тренйор.
Скоро ще разбрем кой е най-добрият в България до този момент, желая ви успех в четвъртък.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
Има много по-сериозни неща, с които тоя комунист вреди на клуба, отколкото селекции, треньори и ръководства. Време е да се концентрираме върху тях.
Докато е Батков на власт ще има агония.Ако го няма него може и да се надяваме новите собственици или собственик да извади некой лев за качествена селекция 
Ратко не е треньор.Батков каквото може прави,не го съдете,не му е лесно.В ЛЕВСКИ трябва хора с твърда ръка,истински ама истински левскари.Нямаш ли нещо отвътре да ти тежи нищо не става.Да потърсим истинските ЛЕВСКАРИ които да милеят за клуба като нас,да им напират сълзите от радост когато ЛЕВСКИ играе добре и побеждава.