Милиардерът Илюмжинов ще е новият собственик на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Милиардерът Илюмжинов ще е новият собственик на Черноморец
Оп оп мнението ми пак липсва нещо, много раними душички излязохте бе 

- Искам си Акаунта
anker1878 написа:Искам си Акаунта написа:pas написа:Много интересни изводи на спортните журналисти. Колегите им занимаващи се с ресор "икономика" имат много по-различно виждане за състоянието и управлението на компанията и са доста по-въздържани. А работят и с документи:
http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2 ... deistviia/
Че откога в Лайспорт има журналисти![]()
Сега сериозно :
1. Илюмжинов по правило не инвестира в нищо сам . Обикновено е в ролята на лобист и посредник . Включва се в самата сделка с до 20 % участие . Отделно в едно интервю в руската преса каза , че специално при сделката с Петрол има "Съдружник" . Така , че ако тук има някаква новина , то тя е от лятото , когато изкупи дела на Ершов и Мелник . Останалото се знае предварително . При сделки от такъв мащаб се прави дю дилиджънс ( пълен преглед на състоянието на компанията ) . Едва тогава става и прехвърлянето на акциите на новия собственик . Черноморец в случая е последната дупка на кавала . В смисъл - 50% от клуба с собственост на Петрол Холдинг . Чак след официалната смяна на собствеността на холдинга може да се говори за някакви инвестиции във футболния клуб . Иначе - всеки който иска да изрита Събев от Бургас е добре дошъл . Без значение как се казва .
И в този случай е така , по-скоро е посредник , а "Съдружниците" са доста сурови и безкомпромисни кавказки люде.
Ми то това си е направо добра новина . Остава само сурово и безкомпромисно да поканят Ершов и Събев да си приключат скорострелно делата помежду си . И да направят оферта на Събев за неговия дял по начин който той да не може да откаже

- калпазанчо
- Контакти:
Хахахахах гледали ли сте фима "Кавказка пленница"
Голям майтап е - комедия, препоръчам ви го.

[center]Member of Old School Boys [/center]
- калпазанчо
- Контакти:
Neftochimik написа:Оп оп мнението ми пак липсва нещо, много раними душички излязохте бе
Сичкитьи шараньи смИ такивЪ

п.п. Па вий стьи мноу Убавьи

[center]Member of Old School Boys [/center]
Ивчо, Ивчоооо, много си се превъзбудил бре момко 

[center]
[/center]

-
- Контакти:
petkan написа:Ивчо, Ивчоооо, много си се превъзбудил бре момко
Е , де

Neftochimik написа:Оп оп мнението ми пак липсва нещо, много раними душички излязохте бе
Ние, ако сме раними, колкото вас ти отдавна нямаше да пишеш тук.
А иначе снимковия ти материал го изтрих аз. Изглеждаше смешно и щеше да ни се смее цяла България. За да не се срамите и вие и ние- го изтрих.
С този материал си представил два екскремента и си ги подложил на обсъждане, кой от двата е по-голЕм.
За непознатите: Колегата Нефтохимик беше сложил две снимки, избирателно поднесени ( публиката на Ч-ц при гостуване в Пловдив и публика на Нафтата при гостуване някъде си). Едните бяха 30 другите 60. Смеееех. Вееем си пишлетата срещу магарешките уйове.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ntodorov написа:Neftochimik написа:Оп оп мнението ми пак липсва нещо, много раними душички излязохте бе
Ние, ако сме раними, колкото вас ти отдавна нямаше да пишеш тук.
А иначе снимковия ти материал го изтрих аз. Изглеждаше смешно и щеше да ни се смее цяла България. За да не се срамите и вие и ние- го изтрих.
С този материал си представил два екскремента и си ги подложил на обсъждане, кой от двата е по-голЕм.
За непознатите: Колегата Нефтохимик беше сложил две снимки, избирателно поднесени ( публиката на Ч-ц при гостуване в Пловдив и публика на Нафтата при гостуване някъде си). Едните бяха 30 другите 60. Смеееех. Вееем си пишлетата срещу магарешките уйове.
Нейчо-майсторът на сравненията.

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
-
- Контакти:
От изявленията на Волк Хан ми лъха на вариант Марешки, но в малко по-груб вариант. Дано не съм прав.
-
- Контакти:
калпазанчо написа:Хахахахах гледали ли сте фима "Кавказка пленница"Голям майтап е - комедия, препоръчам ви го.
Владо, израстнали сме с него, по онова време го даваха всяка година.