Престъпника Азар и неговото наказание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Престъпника Азар и неговото наказание

Мнениеот rhaegar » 24 яну 2013 14:49

smoothc написа:Между другото,учудва ме че някои от феновете на Челси във форума,са толкова елементарни и повърхностно мислещи хора!
Пичове,разсъждавайте малко по-трезво и отсявайте важните и съществени неща,от второстепенните.

За другите не знам, аз лично ще чакам да ни просветлиш като се върнеш.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 24 яну 2013 14:50

saffron написа:пп: Джон Тери е официално най великия играч за всички времена в най стария клубен турнир в света ФА Къп , живата легенда на Челси , този факт сам по себе си , нищо и никой неможе да промени , дори и заядливо фенче на абсурдния отбор от покрайнините на манчестър! ;)

Този за пари разведе някакви журналя в базата на отбора дето е легенда, капитан и т.н. Щото му била малка заплатата :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 24 яну 2013 14:59

Еми да де, а от Юнайтед посочваш двама. Значи там е по-лошо положението, ама си се заял, Челси та Челси. Малко е като да вадиш треската от окото на другия, без да виждаш гредата в своето, перифразирам

Един момент!
Осъзнаваш ли,изобщо за какво говорим и изобщо вникваш ли в контекста и ситуацията?!
Пич,уважавам институцията Челси,но не мога да не обърна внимание на системните скандали и абсурдни ситуации,които са факт,благодарение на действията на някои от основните играчи от клуба.
В Юнайтед казах,че единствено Гигс и Скоулс са достигнали ниво-пример за подражание и уважение.Но това не означава,че един Видич или Чичарито не заслужават да бъдат пример за подражание...просто изтъквам най-изявените в това отношение играчи.
И изобщо как ти хрумна гениалното съждение,че на база това- в Юнайтед е по-лошо положението,отколкото в Челси?!
В Юнайтед положението е повече от перфектно,само да вметна ;)
Мата,Лампард и Чех,на фона на всички останали са най-заслужилите да бъдат пример за подражание,чрез своите коректни и адекватни действия и поведение.
А това,че от Челси са трима,а в Юнайтед са двама..недоумявам защо те кара да мислиш,че положението в Юнайтед следва да е по-лошо :oops:
Добре и,ако тръгнем по твоята "логика"..аз веднага ти заявавм следното:А нима в Юнайтед има расисти? Нима в Юнайтед има играчи,които вършат непристойни действия(и то публично) срещу непълнолетни?
Нима в Юнайтед има играчи,които нарушават дисциплината и атмосферата в отбора?

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 яну 2013 15:23

smoothc написа:Един момент!
Осъзнаваш ли,изобщо за какво говорим и изобщо вникваш ли в контекста и ситуацията?!
Пич,уважавам институцията Челси,но не мога да не обърна внимание на системните скандали и абсурдни ситуации,които са факт,благодарение на действията на някои от основните играчи от клуба.
В Юнайтед казах,че единствено Гигс и Скоулс са достигнали ниво-пример за подражание и уважение.Но това не означава,че един Видич или Чичарито не заслужават да бъдат пример за подражание...просто изтъквам най-изявените в това отношение играчи.
И изобщо как ти хрумна гениалното съждение,че на база това- в Юнайтед е по-лошо положението,отколкото в Челси?!
В Юнайтед положението е повече от перфектно,само да вметна ;)
Мата,Лампард и Чех,на фона на всички останали са най-заслужилите да бъдат пример за подражание,чрез своите коректни и адекватни действия и поведение.
А това,че от Челси са трима,а в Юнайтед са двама..недоумявам защо те кара да мислиш,че положението в Юнайтед следва да е по-лошо :oops:
Добре и,ако тръгнем по твоята "логика"..аз веднага ти заявавм следното:А нима в Юнайтед има расисти? Нима в Юнайтед има играчи,които вършат непристойни действия(и то публично) срещу непълнолетни?
Нима в Юнайтед има играчи,които нарушават дисциплината и атмосферата в отбора?

A защо не ги посочи? В Челси не посочваш най-изявените, а единствените. Като те питат за същите в Юнайтед слагаш Гигс и Скоулс, а изведнъж те били най-изявените. Ми тогава и Азпи и Кейхил примерно са пример за подражание, ама не са най-изявените. Що да сме по-зле от Юнайтед?
Расисти има навсякъде. Въпрос на време е да снимат/обвинят някой от Юнайтед в нещо подобно. За непристойни неща се разбрахме-не сте света вода ненапита, включително и един от тези, които даваш за пример. Някои хора пък отказваха допинг тестове :roll: Освен това-не можеш да ме убедиш, че ако на мястото на Азар беше Рууни постъпката щеше да е по-различна.

Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 яну 2013 15:24

Santiago Munezz написа:
smoothc написа:Пичове,не разбрахте ли че историята е тотално преувеличена!?

пп:Райън Гигс е официално най-великият играч за всички времена във Висшата лига-живата легенда на Манчестър Юнайтед,този факт сам по себе си,нищо и никой не може да промени ;)

Добре като футболист е достоен за уважение...но като човек?

Ами като брат :? :? :?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 24 яну 2013 15:44

A защо не ги посочи? В Челси не посочваш най-изявените, а единствените. Като те питат за същите в Юнайтед слагаш Гигс и Скоулс, а изведнъж те били най-изявените. Ми тогава и Азпи и Кейхил примерно са пример за подражание, ама не са най-изявените.

Пич,първоначално изказах мнението си за играчите на Челси,които са истински пример за подражание и уважение(не само в чистофутболен план)-Лампард,Мата,Чех!
Лично за мен,това са най-заслужилите този "приз",единствените на този етап в отбора на Челси.
Попитаха ме,а в Юнайтед,Барса и Реал,кои са тези играчи...аз отговорих-Гигси и Скоулси,Шави и Пуйол,Касияс.
Гигс и Скоулси е нормално да бъдат най-изявените,но не само поради легендарната си кариера,но и поради лоялността към Юнайтед и приноса за английския футбол..истински достоен пример за подражание?!
Азпи и Кейхил са далеч от реномето и статуса на легенди като Лампард и Чех,след време по-точно ще можем да определим тяхното развитие и статус като футболисти ...дори ако трябва да бъда честен,Мата го поставих редом до Чех и Лампард,защото ми е напавил най-добро впечатление от новите играчи на Челси-добър човек,морален,а и самия факт че заниманията му в свободното време са свързани с фотография култура и изкуство,говорят много за този човек ;)
Ашли Коул,Азар,Торес,Иванович,Тери....страхотни професионалисти,но просто поведението им не отговаря на професионализма им...А и е достатъчно да погледнем само и реакциите им на терена...можем ли да ги сравним с поведението на Лампард и Петър Чех?
Естествено,че не!

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 24 яну 2013 15:49

smoothc написа:
A защо не ги посочи? В Челси не посочваш най-изявените, а единствените. Като те питат за същите в Юнайтед слагаш Гигс и Скоулс, а изведнъж те били най-изявените. Ми тогава и Азпи и Кейхил примерно са пример за подражание, ама не са най-изявените.

Пич,първоначално изказах мнението си за играчите на Челси,които са истински пример за подражание и уважение(не само в чистофутболен план)-Лампард,Мата,Чех!
Лично за мен,това са най-заслужилите този "приз",единствените на този етап в отбора на Челси.
Попитаха ме,а в Юнайтед,Барса и Реал,кои са тези играчи...аз отговорих-Гигси и Скоулси,Шави и Пуйол,Касияс.
Гигс и Скоулси е нормално да бъдат най-изявените,но не само поради легендарната си кариера,но и поради лоялността към Юнайтед и приноса за английския футбол..истински достоен пример за подражание?!
Азпи и Кейхил са далеч от реномето и статуса на легенди като Лампард и Чех,след време по-точно ще можем да определим тяхното развитие и статус като футболисти ...дори ако трябва да бъда честен,Мата го поставих редом до Чех и Лампард,защото ми е напавил най-добро впечатление от новите играчи на Челси-добър човек,морален,а и самия факт че заниманията му в свободното време са свързани с фотография култура и изкуство,говорят много за този човек ;)
Ашли Коул,Азар,Торес,Иванович,Тери....страхотни професионалисти,но просто поведението им не отговаря на професионализма им...А и е достатъчно да погледнем само и реакциите им на терена...можем ли да ги сравним с поведението на Лампард и Петър Чех?
Естествено,че не!

Стига се обеснявай като дамски полов орган , ами кажи кой е най великия играч в историята на ФАкъп! :P
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 яну 2013 15:55

Аха, значи Видич и Чичарито, въпреки че са далеч от най-изтъкнатите в Юнайтед могат да са за пример, а Азпи и Кейхил (чисто на случаен принцип ги казах, между другото) са далеч от най-изтъкнатите в Челси и не могат. Ем хубаво. Аз логика не намирам, ти щом си я следиш-добре 8-)

И упорито избягваш въпросите, които ти задаваме.

-Защо Гигс да е морален пример за подражание, след като с години оправяше жената на брат си? Понеже Тери е професионалист на терена, обаче в личния си живот е допускал грешки и това го изключва от въпросния списък, как това не важи за Гигс?
-Ако на мястото на Азар беше Рууни, нямаше ли да реагира по същия начин? Какво щеше да пишеш тогава?

Изображение

Потребителски аватар
Genius.
Контакти:

Мнениеот Genius. » 24 яну 2013 15:59

smoothc написа:Пич,първоначално изказах мнението си за играчите на Челси,които са истински пример за подражание и уважение(не само в чистофутболен план)-Лампард,Мата,Чех!
Попитаха ме,а в Юнайтед,Барса и Реал,кои са тези играчи...аз отговорих-Гигси

За Гигси дето оправяше жената на родния си брат години наред ли говорим? :lol: Вземи спри да пишеш,че ставаш смешен.
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 24 яну 2013 16:00

Има огромна разлика от това да си звезда на отбора,и това-да бъдеш пример за подражание ;)
В Реал Мадрид,голямата звезда е Роналдо,но поведението му не е достойно за подражание!
Единствено Касияс съчетава професионализъм и морализъм в едно,което го прави истински пример за подражание.
Друг подобен пример бяха Малдини и Кларънс Сийдорф истински професионалисти и страхотни джентълмени.
В Арсенал тази фигура бе Денис Бергкамп,докато на този етап няма такъв.
В Сити на този етап,донякъде Джо Харт отговаря на тези критерии...

Върни се в “Футбол - Свят”