Престъпника Азар и неговото наказание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
- Santiago Munezz
- Контакти:
Re: Престъпника Азар и неговото наказание
Middlesbrough написа:На мен пък Азпиликуета ми е пример за подръжание
Да,момчето все още не оронва престижа на клуба с аморални действия

Santiago Munezz написа:smoothc написа:Как пък разбра,че става въпрос за това?
Джон Тери загуби уважението на всички с расистките си коментари-загуби уважението и на водещите мениджъри,както и на редица футболисти(съотборници в националния отбор на Англия).
Да,а Гигс спечели уважението на всички водещи мениджъри,съотборници и на редица футболисти след като се разбра,че е чукал жената на родния си брат с години наредС тези си действия Гигс е достоен за уважение в човешки аспект
Пичове,не разбрахте ли че историята е тотално преувеличена!?
пп:Райън Гигс е официално най-великият играч за всички времена във Висшата лига-живата легенда на Манчестър Юнайтед,този факт сам по себе си,нищо и никой не може да промени

Middlesbrough написа:На мен пък Азпиликуета ми е пример за подръжание
Всеки сам избира на кого да подражава,дано след време достигне нивото на Лампард,Чех и Мата

- Santiago Munezz
- Контакти:
smoothc написа:Пичове,не разбрахте ли че историята е тотално преувеличена!?
пп:Райън Гигс е официално най-великият играч за всички времена във Висшата лига-живата легенда на Манчестър Юнайтед,този факт сам по себе си,нищо и никой не може да промени
Добре като футболист е достоен за уважение...но като човек?

Само на мен ли ми се струва, че пикльото си дори не беше изритан, а Азар изрита топката?
Тоя келеш се забави твърде много, направо трябваше да му размаже главата така както е отгоре.

Тоя келеш се забави твърде много, направо трябваше да му размаже главата така както е отгоре.

- JackPackage
- Контакти:
smoothc написа:Santiago Munezz написа:smoothc написа:Как пък разбра,че става въпрос за това?
Джон Тери загуби уважението на всички с расистките си коментари-загуби уважението и на водещите мениджъри,както и на редица футболисти(съотборници в националния отбор на Англия).
Да,а Гигс спечели уважението на всички водещи мениджъри,съотборници и на редица футболисти след като се разбра,че е чукал жената на родния си брат с години наредС тези си действия Гигс е достоен за уважение в човешки аспект
Пичове,не разбрахте ли че историята е тотално преувеличена!?
Кое е преувеличеното - спал ли е с нея или не?! Спал е....женена ли е била за брат му или не? - Женена е била! -Само веднъж ли е станало? - Еми не, с продължение на месеци, ако не бяха и години.....
Гигс някъде отрекъл ли го е - НЕ....

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

smoothc написа:И друга логика-в Челси са трима, в Юнайтед двама. Обаче Челси "накърнява морални ценности" или каквото там беше. Ае карай, няма какво да обясняваме
Явно изобщо не разбираш за какво става дума...
Никъде не съм казвал,че Челси накърнява морални ценности,съобразявай се и вниквай по-внимателно в чуждите коментари![]()
Казах,че:Някои играчи от Челси-оронват престижа на клуба,чрез своите аморални действия!
пп:Да,на този етап в Челси има точно трима футболисти,достойни за пример и подражание-Лампард,Мата и Чех.
Еми да де, а от Юнайтед посочваш двама. Значи там е по-лошо положението, ама си се заял, Челси та Челси. Малко е като да вадиш треската от окото на другия, без да виждаш гредата в своето, перифразирам

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Между другото,учудва ме че някои от феновете на Челси във форума,са толкова елементарни и повърхностно мислещи хора!
Пичове,разсъждавайте малко по-трезво и отсявайте важните и съществени неща,от второстепенните.
Пичове,разсъждавайте малко по-трезво и отсявайте важните и съществени неща,от второстепенните.
smoothc написа:
пп: Джон Тери е официално най великия играч за всички времена в най стария клубен турнир в света ФА Къп , живата легенда на Челси , този факт сам по себе си , нищо и никой неможе да промени , дори и заядливо фенче на абсурдния отбор от покрайнините на манчестър!

[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]