Престъпника Азар и неговото наказание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Re: Престъпника Азар и неговото наказание

Мнениеот Daniel Levski » 24 яну 2013 11:31

Това хлапе е типичен уелски глупак и симулант, което доказва колко са тъпи уелсците. Нарочно задържаше топката , Азар леко го докосна, това се направи на умряло. Според мен не трябва да наказват Азар за повече от 2 мача, защото и той не трябваше да прави така

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 24 яну 2013 11:32

Daniel Levski написа:Това хлапе е типичен уелски глупак и симулант, което доказва колко са тъпи уелсците. Нарочно задържаше топката , Азар леко го докосна, това се направи на умряло. Според мен не трябва да наказват Азар за повече от 2 мача, защото и той не трябваше да прави така

Дай тебе да те ритаме така,яко ли ще ти е?

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 24 яну 2013 11:33

angelofdeath написа:Напълно оправдавам Азар, че изрита този дето не му даваше топката. Ходя по стадионите от 25 години и това ме е дразнело най-много. Когато по-слабия отбор води в резултата се започват разни селски номера, като снощния. Играчите лежът, като убити, децата от пистата се правят на луди, а вратаря пробва поне три топки докато ритне напред. Да, Челси загуби първия мач, но им оставаха още поне десет минути игра и нищо не се знаеше. Не разбирам, как може да обвинявате Азар само, защото иска да играе футбол по-правилата, но някакъв си е решил да се прави на хитър. Никой извън терена няма право да се намесва в срещата. Абсолютно оневинявам белгиеца, защото футбола няма нужда от измами и външни фактори не трябва да решават срещите. Отделно Суонзи е достатъчно сериозен отбор и подобна помощ не им е нужна. Съдията също се подведе, защото първо трябваше да предупреди домакините за бавенето на играта, а след това да гони Азар. С десет играчи Челси просто вече нямаше шанс да победи. Обеден съм, че лондончани ще обжалват картона и ако федерацията милее за играта ще го махне. В името на честния футбол!

Напълно съм съгласен, много мразя такива селски номера като на уелсците - друг е въпроса,че Челси играха много слабо.

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 24 яну 2013 11:34

Жоржиньо написа:
Daniel Levski написа:Това хлапе е типичен уелски глупак и симулант, което доказва колко са тъпи уелсците. Нарочно задържаше топката , Азар леко го докосна, това се направи на умряло. Според мен не трябва да наказват Азар за повече от 2 мача, защото и той не трябваше да прави така

Той едва го докосна, докато нарочно лежеше на топката.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 24 яну 2013 11:35

Daniel Levski написа:
Жоржиньо написа:

Той едва го докосна, докато нарочно лежеше на топката.

И освен това не целеше да го рита, а да изтръгне топката, която беше зорко охранявана.
Само Левски!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 яну 2013 11:40

Легенда :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 24 яну 2013 11:45

Момчето, което Еден Азар ритна в ребрата по време на снощния мач на Челси със Суонзи, се оказа син на един от директорите в клуба. 17-годишният Чарли Морган е дете на Мартин Морган, който е член на Борда на директорите на "лебедите"

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 24 яну 2013 11:51

Станко, като най-виден представител/защитник на тъпи идеи, би ли споделил:
в кои случаи трябва да се рита паднал човек
нека да не е само футболист, целящ да навакса 5-6 секунди.

Иначе по темата: заради дИтето и Суонзи трябва да получи наказание, за да няма повече такива простотии и Азар трябва да получи наказание, за да знае кое е позволено и кое не е. Може наказанието му да е по време на Финала на Купата да връща той излезлите топки ;)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 яну 2013 11:52

Айде стига сме се правили на по-католици от папата. Тука някакви защитници на човешките права искат години наказание, все едно с тръба го е млатил. Който е гледал поне две повторения на ситуацията знае за какво става въпрос. Другото са дрънканици. Азар рита топката, оня дангалак се направи на пребит. А иначе много пъргаво скочи върху нея и добре я пази. Спокойно могат да го вземат в някой отбор по ръгби, има заложби.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 24 яну 2013 11:56

Само да попитам миналата година на Суарес за пълна простотия колко мача наказание отнесе...
Азар не трябва да стъпи на терена поне 1 месец !

Върни се в “Футбол - Свят”