Черноморец Бургас:Зимна подготовка - Контроли,Трансфери

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Черноморец Бургас:Зимна подготовка - Контроли,Трансфери

Мнениеот Искам си Акаунта » 24 яну 2013 09:29

Ivo-Chernomoretz написа:Айде ще чакаме днеска интервюто

Аз това интервю съм го чел преди 6 месеца . Светло бъдеще за Черноморец , титли , участие в евротурнирите и т.н ... ама когато Илюмжинов купи Петрол на 100% . Дотогава - вервайте в светлото бъдеще . Никой няма да налива пари в каца без дъно ... каквото представлява Черноморец в момента .

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 24 яну 2013 10:52

Аз и Мартин ( White Fang ) си търсим транспорт за събота - контролата с Локо ;)

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 24 яну 2013 14:39

Черноморец ще изиграе и четвъртата си контрола в Поморие

На 26-ти януари /събота/, от 12:00 часа, ще се проведе последната контрола на бургазлии, която е в рамките на първия им зимен лагер. „Акулите“ ще премерят сили с тима на „Локомотив“ Пловдив. Срещата ще се състои отново на изкуственото игрище в Поморие. В същия ден приключва и първият зимен лагер на отбора.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 24 яну 2013 17:22

cena62 написа:
Черноморец ще изиграе и четвъртата си контрола в Поморие

На 26-ти януари /събота/, от 12:00 часа, ще се проведе последната контрола на бургазлии, която е в рамките на първия им зимен лагер. „Акулите“ ще премерят сили с тима на „Локомотив“ Пловдив. Срещата ще се състои отново на изкуственото игрище в Поморие. В същия ден приключва и първият зимен лагер на отбора.

Там съм! Наско, нямаш грижи грижи брат, аз съм в такъв филм и аз на работа, че не е истина...Разбирам те. Ще се чуем когато можеш. Коце, я раздуй - тоя наистина ли е тука?
п.п. Абе що самотоя сайт жълт бълва новини за Кирсан и Волк Хан? :roll:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 24 яну 2013 17:43

Ivo-Chernomoretz написа:Айде ще чакаме днеска интервюто

Магомедхан Аманулаевич Гамзатханов - Волк хан е съветник по спортните въпроси на Кирсан Илюмжинов и негов пълномощник при преговорите за покупка на "Петрол холдинг". Роден е на 15-и април 1961 година в село Анчих, Ахвахски район в Дагестан. През 1994-а и 1996-а става световен шампион по бой без правила, версия "Rings" в Япония. В кариерата си има 58 мача, от които 49 победи и 9 загуби.

Волк хан даде първото си обширно интервю като представител на бившия президент на Калмикия и шеф на Международната федерация по шахмат Кирсан Илюмжинов в България специално за Sportline.bg. Първата част от интервюто публикувахме вчера и може да го прочетете тук!

Днес предлагаме втората част от разговора с Волк хан, която засяга футболния отбор и плановете на "Петрол холдинг" за развитие на спорта:

- Какво е положението с Черноморец, господин Гамзатханов?
- Там има колосални проблеми. Дори с кмета на Бургас има огромни разногласия. Още преди половин година Кирсан Николаевич разговаря с него по тази тема. Обещахме да въведем ред, за да може клубът да работи ефективно. Едно нещо ще ви кажа - няма как да стане по-зле от сега! Но ще обещая, че ще стане много, много по-добре.

- Наясно ли сте какво се случва в българския футбол?
- Не. Ако трябва да съм честен, ще призная, че засега сме далеч от нещата в тази сфера. Още не ги знаем в дълбочина.

- В такъв случай поемате сериозен риск.
- Вижте, ние не дойдохме в България специално да купуваме футболния клуб. Да, това е едно от подразделенията на "Петрол холдинг". Това е бизнесът на компанията в спорта. Но освен него корпорацията се занимава с изкуство, театър... Основната ни задача беше да купим "Петрол холдинг". И постепенно и без много шум да въведем ред в нея. Това се отнася и за частта "спорт".

- Как ще въведете ред в тази непозната за вас сфера, каквато е футболът?
- Честен съм и признавам, че не знаем всички тайни в тази област. Не познаваме нюансите на българския футбол. Но към днешна дата все още не ни е точно до това. Наясно съм обаче как играе отборът. Знам какво се случва в клуба. И ми е ясно какво е нужно, за да се оправят нещата. Знам как да направим така, че Черноморец да стане успешен професионален клуб.

- От къде ще започнете да подреждате?
- Имаме много тесни контакти с едни от най-големите професионални футболни клубове в света. Техните собственици са много близки с Кирсан Николаевич. Говоря за личности като Сюлейман Керимов (б.а. собственик на Анжи (Махачкала), един от най-богатите руснаци, роден в Дагестан, също като Волк хан) и Роман Абрамович (б.а. собственик на Челси и инвеститор в ЦСКА (Москва). Има от къде да почерпим опит и помощ при изграждането на Черноморец като истински професионален футболен клуб, който да печели.

- В българския футбол ще се изправите срещу "Газпром", който е на път да стане генерален спонсор на Левски - единият от двата софийски гранда.
- Тук въпросът е друг. Нека да не взимаме за пример още от сега столичните грандове. В българската "А" група има отбори, които са с доста по-нисък бюджет от този на Черноморец, но не играят кой знае колко по-зле. Тук става въпрос за професионалните правила в клуба. Те са ясни и ще се спазват, когато се въведе ред. В Черноморец бюджетът трябва да се разходва ефективно и отборът да играе добре, за да постига резултати. Това е.

- И все пак, ще имате за конкурент "Газпром".
- Да, конкуренцията с "Газпром"! Естествено, това е бездънна яма за пари. Но всяка конкуренция е прогрес, цивилизация. А това е хубаво нещо. Възможно най-доброто за българския футбол. Ако няма конкуренция, няма да има прогрес и зрители по трибуните на мачовете. На тях точно това им е нужно - конкуренция на компаниите. Аз мисля, че трябва да се радвате на конкуренцията. Дори е хубаво българският футбол да привлече още спонсори. За да стане конкуренцията още по-сериозна. Само така ще се развива футболът. А колкото до нас - ние не се страхуваме от "Газпром".

- Какви инвестиции планирате извън футбола, в другите спортове?
- Задължително ще изградим шахматна школа в Бургас. Това Кирсан Николаевич вече го договори с кмета на града. Илюмжинов си има стратегия да развива шахмата по света и работи много стриктно за изпълнението й. В малка страна като България да има толкова много шампиони в шахмата е изключително богатство. И трябва да се развивате много усърдно в тази област. Имате огромен потенциал и затова Кирсан Николаевич планира да построи школата тук.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 24 яну 2013 19:58

Изображение
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 24 яну 2013 22:39

В събота пътувам с колата, който няма транспорт да звъни.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 25 яну 2013 21:47

25 януари 2013 19:31
Черноморец продава Яник Боли в Украйна
Два трансфера може да направи Черноморец до дни, обяви изпълнителният директор на клуба Пламен Киряков. Единият е изходящ и става въпрос за френския нападател Яник Боли. Другият пък касае четвъртото зимно и първо чуждестранно попълнение на отбора.
"Имаме оферта за Яник Боли от чужбина. Ние като клуб сме постигнали споразумение с отбора отвън и от наша страна всичко е уточнено. Ако Яник се разбере с този отбор за своя личен договор, значи сделката можем да я смятаме за завършена", обясни Киряков.
Най-вероятно става въпрос за отбор от Украйна, който е стартирал експресни преговори в понеделник за тарана. В Украйна трансферният пазар е отворен до 20 февруари.
"От чужденците, които минаха проби досега, има един футболист, който със сигурност ще остане. В момента водим разговори с мениджърите му и мисля, че в понеделник ще го обявим като ново попълнение на Черноморец, допълни адвокатът, но не влезе в подробности.
Пламен Димов пък беше продаден на Левски, въпреки заканата на Черноморец, че футболисти в българското първенство няма да бъдат давани.
"Не може да се каже, че сме го продали, защото сме в затруднено положение. Но цената беше значителна за българския пазар и нямахме право да го спираме. Това беше една от причините. Другата е, че заложихме в договора точка за следващата му продажба и ние ще вземем допълнителен процент при негово перминаване в трети отбор.", казва Киряков за "БТА".
На въпрос дали е включена клауза, че Димов не може да бъде продаван в пакет, за да се избегне случай като този с Георги Сърмов, Киряков отвърна: "За случая със Сърмов ние също имаме вина, че не сме били внимателни. Но мисля, че продажбата на Пламен Димов в Левски беше и за да покажем, че желаем да имаме добри отношения с всички български клубове, в този случай с Левски".
При продажбата на Георги Сърмов от Левски в Касъмпаша се оказа, че "сините" са вписали минимална цена за бургазлията, а възможно най-голяма за Николай Димитров. Двамата отидоха в този истанбулски клуб в комплект за обща стойност 1 милион евро. По този начин за Черноморец процентът от следващ трансфер се оказал нищожен.

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 25 яну 2013 21:51

k.dimitrov написа:В събота пътувам с колата, който няма транспорт да звъни.

kъде е мача и кога :?:

Върни се в “Черноморец”