Колонката на Криси Тонев
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: БРАВИ НА ГОНГ ПОСТАРАЛИСТЕ СЕ
България - държавата с най-много критици/разбирачи на глава от населението.
aka DrAvalanche
Dear Doktor, I am unattractive, sexually immature, lazy, stupid and mean. What career would suit me best?
Journalism. If you fail there, try music journalism.
Dear Doktor, I am unattractive, sexually immature, lazy, stupid and mean. What career would suit me best?
Journalism. If you fail there, try music journalism.
- love_hurts
Мене по ми харесва така. Преди ми изглеждаше малко дървено. Това с играните мачове от предишните кръгове е много добро. Не мога нищо друго освен браво да кажа. Нещата в момента изглеждат много добре. Но има още до перфектно 

batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
ДА ВИ Е ЧЕСТИТА НА ВСИЧКИ , НОВАТА ПРЕМЯНА ! НА ЦЕЛИЯТ ЕКИП , ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ И МНОГО КЪСМЕТ ! ЗА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ , МНОГО ПОЗИТИВНИ ЕМОЦИИ !
БРАВО!!!
СУПЕР Е!!!
СУПЕР Е!!!
Струва ми се,че новия дизайн е по функционален.Ще свикнеме с него и нещата ще си дойдат на място.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Не ми харесва,безвкусно оформление,много ми е сиво.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
- Sofiaatowern
- Контакти:
Бахти грозният дизайн
Миналият беше 200000000 пъти по-хубав..

- david_villa
- Контакти:
Нек'во ми е ник'во, копеуе. По-функционален е, обаче определено предишния ме кефеше повече. И не мисля, че е необходимо да има раздел "Астън Вила" вместо "Тотнъм", като в него се виждат две новини от 2008. По-добре без него или да беше "Ман. Сити".
Браво Гонг! Харесва ми новият дизайн. Постарали сте се. Абе, Гонг си е Гонг.
- Ticha
- Контакти:
И аз ако трябва да съм честен ще кажа че новия дизайн не ми допада. Прекалено е тривиален. Очаквах нещо по раздвижено.