Eminem написа:Скапана утайка. 50 мача да го накажат. Дано някой да му счупи краката и да му прекрати кариерата. Помисли се за звезда. Толкова е прехвален този провал на природата...
Такива неща като теб не заслужават дори да живеят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Eminem написа:Скапана утайка. 50 мача да го накажат. Дано някой да му счупи краката и да му прекрати кариерата. Помисли се за звезда. Толкова е прехвален този провал на природата...
milka написа:В Скайспорт излезе инфо ,че Барса се опитва да купи момчето веднага след като са видяли артистичните му падания .
Трансферната сума не се споменава ,но ще е според представянето ....
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Parmalat написа:В Барселона нямат хомосексуалист който да ходи на солариум да си скуби веждите и няколко часа да си прави косичката и да носи полепнали по дупето му къси бели панталонски и да носи цветенце зад ухото![]()
Joleco написа:Малоумните хейтъри направили неква тема против Азар и налазили форума с пълна сила.
Тея селски отбори сигурно провеждат инструктаж на тея лешпери как да се крие топката! За кфо е сложен тоя ънглийски кибик там, за да крие топката ли ? Значи идва играч да я вземе, незнам колко метра тича, а тоя боклук е там за да я скрие ? Ае мислете реално и спрете хейта, знам, че яко ви храни това ама се усетете! На тоя олигофрен треа да му се забрани да "подава" топките. Ебаси провокацията, ако бях аз щеше да има бая ритане, Азар само леко го чукна...
Ква истерия само, цяла тема. Получи си червен картон, незаслужен. Кви 5 мача ле? Ако беше ритнал играч (и тогава картона щеше да е заслужен) колко мача щеше да е наказан? Колко ритания без топка сме виждали... нищо ненормално, след такава провокация.
russia написа:Голяма простотия! Какво значи провокация от страна на момчето? Азар тръгна към него така устремено, че хлапето инстинктивно просто се обърна настрани, а след контакта между двамата падна на земята и тогава вече умишлено захлюпи топката под тялото си. Играчът, ако беше неглижирал създалата се ситуация можеше да получи и друга топка, а не точно тази, за която се заинати! Целта му може да е била да изрита топката изпод тялото на момчето и сигурно с обувката си го е направил, но с подбедрицата, която е покрита с кора, го срита в ребрата-факт!
Red_Neck написа:Joleco написа:Малоумните хейтъри направили неква тема против Азар и налазили форума с пълна сила.
Тея селски отбори сигурно провеждат инструктаж на тея лешпери как да се крие топката! За кфо е сложен тоя ънглийски кибик там, за да крие топката ли ? Значи идва играч да я вземе, незнам колко метра тича, а тоя боклук е там за да я скрие ? Ае мислете реално и спрете хейта, знам, че яко ви храни това ама се усетете! На тоя олигофрен треа да му се забрани да "подава" топките. Ебаси провокацията, ако бях аз щеше да има бая ритане, Азар само леко го чукна...
Ква истерия само, цяла тема. Получи си червен картон, незаслужен. Кви 5 мача ле? Ако беше ритнал играч (и тогава картона щеше да е заслужен) колко мача щеше да е наказан? Колко ритания без топка сме виждали... нищо ненормално, след такава провокация.
Тоя "селски отбор" с 10 пъти по-малък бюджет ви надигра в 2 мача безапелационно!
Или момчетата около терена са виновни .... чии бяха момчетата в първия мач?
Red_Neck написа:south_division написа:А този на който си върл фен, като удари Матераци с глава не беше боклук нали? И даваше хубав пример на децата?
Има голяма разлика в правилника за удар на противник и удар на длъжностно лице - хлапето се явява нещо подобно.
Сложи и това, че е на не повече от 13-14 години - месец и половина не му мърда!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост