Да ви попитам ..
Кога головете на чужд терен започват да важат..
Бях видял,че почват да важат след 90мин тоест в продълженията,е щом е така защо вчера А.Вила отпаднаха ,а мачът не отиде на продължения ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Schleswiger... написа::?:
Да ви попитам ..
Бях видял,че почват да важат след 90мин тоест в продълженията,е щом е така защо вчера А.Вила отпаднаха ,а мачът не отиде на продължения ?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Schleswiger... написа::?:
Да ви попитам ..
Е те нали първия мач паднаха 1:3 как да идат в продължения![]()
Иначе да, след 90 минута започват да важат т.е. ако завършим в редовното ние 1:3 се играят продължения, ако никой не вкара в тях продължаваме ние

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Ония от ФА само чакат някой наш да се издъни и сега ще му лепнат някакви 5 мача сигурно![]()
![]()
![]()
CHELSEA_FOREVER написа:JackPackage написа:Ония от ФА само чакат някой наш да се издъни и сега ще му лепнат някакви 5 мача сигурно![]()
![]()
![]()
Да не забравиш и глобата.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта