Черноморец Бургас:Зимна подготовка - Контроли,Трансфери
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец Бургас:Зимна подготовка - Контроли,Трансфери
Черноморец се наложи с класическото 3:0 над Созопол в контролна среща, която се игра днес в Поморие. "Акулите" стигнаха до успеха след попадения през втората част. В 55-ата минута Преслав Йорданов откри резултата. Само три минути по-късно Амара Бангура покачи на 2:0. Крайният резултат бе оформен от Яни Пехливанов в 86-ата минута. Десет минути преди края Станислав Дрянов нацели греда за Черноморец. Гостите от Созопол също записаха една греда в актива си.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
-
- Контакти:
Отмениха и един чист гол, ситуацията Любчо я снима и се оказахме прави, топката не бе излязла в аут. А този гол бе много красив, след отнемане на топката от Лола, прекрасен рейд по фланга и след това по аута, прострелно подаване и автогол.
А знаете ли кой направи най-добро впечатление от новите, не е за вярване, но този когото подигравахте след клипа - Бангура - дребничък, слабичък, но с прекрасна техника, понякога на 1 кв. м разиграваше топката между 3-ма човека. Интересно води топката, винаги имаш чувството, че или ще му избяга, или ще му я отнемат, но винаги успява да реагира преди противника или преди тя да напусне полето. Има хляб в момчето, Херо явно ще го остави и за следващите контроли. Имам информация, че Херо иска нови крила, явно Уатара ще бъде продаден. Бангура е дясно. Игралите първото полувреме - вдясно Елтон(явно нуждата е накарала Херо да го остави още на проби) и вляво Реми (черничък американец) не показаха нищо качествено. Аз изтървах първите 20 минути, но до края на полувремето запомних само един пробив на Реми, завършил с фаул в наша полза.
Останалите - много добър Лола, сравнително качествена игра от Юсеф и Станислав, много по-добър днес (в сравнение със събота) Милчо, за Башлиев днес нямам впечатление(малко игра с топката докато го гледах), добър поглед върху играта и добри отигравания от Траянов, много добър удар от въздуха и гол за Яни. Другите си ги знаем, но прави лошо впечатление, че Боли и особенно Гаел трудно навлизат във форма. Явно са и с наднормено тегло, в събота и двамата, а днес Боли правиха допълнителни обиколки след играното от тях полувреме.
Пинко каза, че Калим Елани бил много твърд, когато обещавал да се върне, но засега нямат още вест от него.
А знаете ли кой направи най-добро впечатление от новите, не е за вярване, но този когото подигравахте след клипа - Бангура - дребничък, слабичък, но с прекрасна техника, понякога на 1 кв. м разиграваше топката между 3-ма човека. Интересно води топката, винаги имаш чувството, че или ще му избяга, или ще му я отнемат, но винаги успява да реагира преди противника или преди тя да напусне полето. Има хляб в момчето, Херо явно ще го остави и за следващите контроли. Имам информация, че Херо иска нови крила, явно Уатара ще бъде продаден. Бангура е дясно. Игралите първото полувреме - вдясно Елтон(явно нуждата е накарала Херо да го остави още на проби) и вляво Реми (черничък американец) не показаха нищо качествено. Аз изтървах първите 20 минути, но до края на полувремето запомних само един пробив на Реми, завършил с фаул в наша полза.
Останалите - много добър Лола, сравнително качествена игра от Юсеф и Станислав, много по-добър днес (в сравнение със събота) Милчо, за Башлиев днес нямам впечатление(малко игра с топката докато го гледах), добър поглед върху играта и добри отигравания от Траянов, много добър удар от въздуха и гол за Яни. Другите си ги знаем, но прави лошо впечатление, че Боли и особенно Гаел трудно навлизат във форма. Явно са и с наднормено тегло, в събота и двамата, а днес Боли правиха допълнителни обиколки след играното от тях полувреме.
Пинко каза, че Калим Елани бил много твърд, когато обещавал да се върне, но засега нямат още вест от него.
Последна промяна от k.dimitrov на 23 яну 2013 22:12, променено общо 1 път.
Благодаря Ники. ХАсан ще яде баница викаш.
ПС: Новия собственик беше ли там ?
ПС: Новия собственик беше ли там ?

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- Искам си Акаунта
k.dimitrov написа:Това, което харесва на някой от нас, не означава, че харесва и на Херо. За мнението на Херо относно Таварес получих информация, мисля от Станимир (anker 1878), още тогава. И аз не вярвах, но неотдавна ми я потвърдиха и от друго място.
На теб, на първата контрола в Поморие, ти хареса най-много петицата - Себастиян, а Херо го освободи веднага, даже не го пусна във втората контрола, макар че момчето загряваше на почивката. Дали беше контузен, или Херо така реши, за нас остава загадка.
To това им е хубаво на източниците ... че са различни . На мен пък ми казаха че освобождаването на Таварес , Трифонов и Мендеш е по финансови причини . Както и напускането на Бейби-то и не привличането на Хасан .

Миро , стига бе брат знаеш , че много те уважавам , ама ти бълваш само негативизъм ..... Виж за първи път излезе в пресата новина - положителна , говоря за новия собственик на Петрол . Тоя съветника е доста време вече в Бургас , знам го от 30 - ти декември . Но нали не плащаме на медиите , нищо не се отразява .
Благодаря на всички и най - вече на Ники за инофото как протичат контролите , че аз да се е .... в Акулата май няма да гледам нито една контрола .... да ти е .... и бизнеса , ама нали трябва да нареда сезона , пусто !
Благодаря на всички и най - вече на Ники за инофото как протичат контролите , че аз да се е .... в Акулата май няма да гледам нито една контрола .... да ти е .... и бизнеса , ама нали трябва да нареда сезона , пусто !
от днес имаме интерес за Яник боли...в страната, от където са новите кандидати, трансферният пазар е отворен до 20 февруари
обещах да кажа това и други неща на Влади, ама така ме завъртя деня, че....Влади, ако четеш, извинявай...за утре ти обещавам да свърша това, което ти обещах от 4 дни

обещах да кажа това и други неща на Влади, ама така ме завъртя деня, че....Влади, ако четеш, извинявай...за утре ти обещавам да свърша това, което ти обещах от 4 дни

- Искам си Акаунта
El greco написа:Миро , стига бе брат знаеш , че много те уважавам , ама ти бълваш само негативизъм ..... Виж за първи път излезе в пресата новина - положителна , говоря за новия собственик на Петрол . Тоя съветника е доста време вече в Бургас , знам го от 30 - ти декември . Но нали не плащаме на медиите , нищо не се отразява .
Е , въпрос на гледна точка ... за мен са си реални неща . Заплатата на Таварес щеше да е най-висока . Следващата е беше тази на Мендеш . Трифонов също имаше сравнително висока на фона на останалите .
За положителната новина ... такава е макар с доста уговорки . Към този момент приоритет за Илюмжинов е приключване на сделката за Петрол . Докато тя не мине , нищо няма да се промени в Черноморец . Което си е разбираемо .
- Искам си Акаунта
Devian написа:Пълни глупости. Като ги чете човек едва ли не Левски ще имат бюджета на Зенит,а Черноморец с 20-на милиона по-малко, отделно Челси и Анжи ще ни преотстъпват ненужните играчи,понеже Киро бил близък със собствениците им.![]()
Черноморец в момента има правилна насока за развитие, а един Кирчо само ще развали нещата, а и не е от тези хора, които няма да се бъркат в работата на Херо.
Правилна ... колко да е правилна ? По 10 млн загуба на година . Миналата година загубите станаха повече от уставния капитал .

Както съм казвал и по-рано . От Събев няма накъде по-лошо . С всеки друг ще е по-добре . С чичо Кирчо - също . Пък и човека е шахматист , не вярвам да тръгне да се прави на треньор по футбол .

Утре ще излезе пълното интервю с Волк Хан и в него ще каже какво смята да прави с Черноморец Илюмжинов.
[center]R.I.P[/center]
Parmalat написа:Утре ще излезе пълното интервю с Волк Хан и в него ще каже какво смята да прави с Черноморец Илюмжинов.
По-важно е КЪДЕ ще излезе. Щот,ако е в същите сайтове........

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]