ИГРА- Всеки vs Всеки - със "собствени отбори"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
THE G.A.M.E
Re: ИГРА- Всеки vs Всеки - със "собствени отбори"
Мда, днес по-всички сайтове пише Ериксен ... Иначе аз помислих, че броиш гола на Стиви Джи. 
THE G.A.M.E написа:tatusindo написа:За съжаление моите защитници ги мислих една вечер след дискотека![]()
![]()
![]()
Нищо ти няма на бранителите ... Като цяло на дефанзивната линия.
Нойер, Компани, и "игралият" вместо Роландо - Аудервейрелд са ти нула и премахват 3-те попадения на тима на "Краля".![]()
Само Мексес те дъни ... Но запомнящо се.
Русокосо педал*е

- Middlesbrough
- Контакти:
kingofpop написа:ААА виж каква била работата....третия гол на Аякс са го записали на името на Ериксен, ясно...щото първо беше записан на Де Йонг и за това се заблудих, че имам 4 отбелязани гола....е в такъв случай наистина Хвала Мексес
Ти си най - големия късметлия в тая игра . ФАКТ ! :Д

[offtopic]
[/offtopic]Re: ИГРА- Всеки vs Всеки - със "собствени отбори"
Нз на мен тва с отбиването на голове не ме кефи особено, прекалено предвидима и безинтересна става играта. По-лесно е да си избереш защитници които няма да пуснат гол отколкото нападатели които ще вкарат.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
FIFA 100
-
THE G.A.M.E
Ами иначе как да се осъществява ... В какво да се изразява отбраната, дефанзивните действия ? 
Аз имам някои идеи за подобрение, ама не ми се занимава след този сезон.
Щото отново ще има противници ... Което е нормално - идеята на играта е ясна, от там има много варианти за формирането на резултат.
Всеки счита неговите идеи за точни и най-справедливи.
Ако ми се даде пълен картбланш, но без мрънкане, ще се заема да пипна настоящите правила ( но не генерално ) ... С цел да обхванат най-много идеи.
Ако не ... Ако решим да има още един сезон, на мен не ми се занимава ... Просто искам този път да се забавлявам, като само играя ... И да гледам сеир.
Иначе нормално - ще се съобразя с правилата на човекът ( или хората ) ... Които ги измислят.
Щото отново ще има противници ... Което е нормално - идеята на играта е ясна, от там има много варианти за формирането на резултат.
Ако ми се даде пълен картбланш, но без мрънкане, ще се заема да пипна настоящите правила ( но не генерално ) ... С цел да обхванат най-много идеи.
Ако не ... Ако решим да има още един сезон, на мен не ми се занимава ... Просто искам този път да се забавлявам, като само играя ... И да гледам сеир.
Иначе нормално - ще се съобразя с правилата на човекът ( или хората ) ... Които ги измислят.
За мен би било по-интересно ако само вратаря отбива гол, а ДХ покриват грешки на защитниците. Така според мен мачовете ще са по-резултатни и завързани, но има време като свърши сегашния сезон да се дискутират нещата.
Copa América Top Scorer: 1991
FIFA 100
FIFA 100
THE G.A.M.E написа:Ами иначе как да се осъществява ... В какво да се изразява отбраната, дефанзивните действия ?
Ако ми се даде пълен картбланш, но без мрънкане, ще се заема да пипна настоящите правила ( но не генерално ) ... С цел да обхванат най-много идеи.![]()
Ако не ... Ако решим да има още един сезон, на мен не ми се занимава ... Просто искам този път да се забавлявам, като само играя ... И да гледам сеир.![]()
Добре де Жорка с всичко съм съгласен,ама вярно ли е това,че ако защитата на съперника не допусне никакъв гол,кел файда че твойте нападатели се изкъртват да бележат ? Ако е така, то аз почвам да слагам по 4 защитника,2 халфа(дефанзивни) и 4 нападатели .....

-
THE G.A.M.E
tatusindo написа:Добре де Жорка с всичко съм съгласен,ама вярно ли е това,че ако защитата на съперника не допусне никакъв гол,кел файда че твойте нападатели се изкъртват да бележат ? Ако е така, то аз почвам да слагам по 4 защитника,2 халфа(дефанзивни) и 4 нападатели .....
Така е, да.
Ако няма грешка от дефанса на съперника, твоите и 10 гола да са отбелязали, няма къде да се материализират.
Чесно казано осъзнавам, че защитната игра има предимство пред атакуващата ...
Имам идея как да се балансират нещата, ама ще видим след краят на сезона.
Middlesbrough написа:kingofpop написа:ААА виж каква била работата....третия гол на Аякс са го записали на името на Ериксен, ясно...щото първо беше записан на Де Йонг и за това се заблудих, че имам 4 отбелязани гола....е в такъв случай наистина Хвала Мексес
Ти си най - големия късметлия в тая игра . ФАКТ ! :Д
Мислех да пускам резерви, ама ти ме караш да си бия докрай всичко и да стана първи с 30 точки разлика, да видим тогава кво ще дръннкаш
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
tatusindo написа:THE G.A.M.E написа:Ами иначе как да се осъществява ... В какво да се изразява отбраната, дефанзивните действия ?
Ако ми се даде пълен картбланш, но без мрънкане, ще се заема да пипна настоящите правила ( но не генерално ) ... С цел да обхванат най-много идеи.![]()
Ако не ... Ако решим да има още един сезон, на мен не ми се занимава ... Просто искам този път да се забавлявам, като само играя ... И да гледам сеир.![]()
Добре де Жорка с всичко съм съгласен,ама вярно ли е това,че ако защитата на съперника не допусне никакъв гол,кел файда че твойте нападатели се изкъртват да бележат ? Ако е така, то аз почвам да слагам по 4 защитника,2 халфа(дефанзивни) и 4 нападатели .....
Не става така, защото ако си с 4 нападатела лекия не му се отбиват голове...примерно той ако допусне 1 той не може да бъде отбит и ще се материализира....и даже и да пуснеш 4 защитника и 3 дх т а къде е гаранцията, че на 1-2 няма да им напълнят кошницата....
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Върни се в “Игри и забавления”