Взимаме по-малко от страните в третия свят !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Взимаме по-малко от страните в третия свят !

Мнениеот CTAHKO » 23 яну 2013 06:04

Reckless написа:Отваряш интернет форум и започваш да се оплакваш от тежкия си живот.
Ама аз ти вярвам бе човек, вярвам че оправия няма да има и го знам със сигурност, но какво направи ти за да си оправиш живота и да се чувстваш щастлив !?
Значи, когато кораба потъва, ти не скачаш от него и да плуваш към близкия бряг а ревеш от борда, как може кораба да потъва и че капитана не става за нищо.
И това е единственото, което правиш !
На мен ми е пределно ясна обстановката в България, но никога не съм се оплаквал. Като не ми изнася аз се изнесох и сега няма от какво да се оплаквам.
А такива, като теб, които виждат, че са мачкани и продължават мазохистично да търпят и в същото време да се оплакват, ми казват, че имам робски манталитет.
Тези в парламента ви разказват играта всеки ден, ама вие продължавайте да работите за тях. Служете им вярно до последния си дъх, но не се оплаквайте.
Явно така ви харесва !

Брато,явно не съм се изразил,както трябва или ти не си ме разбрал правилно.Моята заплата е достатъчно висока(четирицифрена сума) и на тази сума се осигурявам.Точно за това взимам отношение и в подобни теми,в които ТИ,като чужденец не плащащ данъци на тази държава НЯМАШ НИКАКВО ПРАВО ДА МИ ДЪРЖИШ СМЕТКА :!: Абе в общи линии,седнал някой от 10 000 км да ми обяснява,колко велик българин е и колко скапана му е държавата и как може той да я оправи :lol: Не,благодаря :!: Що се отнася до робския манталитет...прочети си предния пост и сам ще си отговориш на въпроса ;) Ти си роб! Факт!Там където живееш,хората сами са си постигнали свободата и благата,а ти отиваш сега на готово и си мислиш,че си свободен и имаш право да критикуваш 8-) Не,ти си един от хората,които робуват на тези,които са си извоювали свободата 8-) А колко са свободни...това вече е друга тема ;) Себеподобното привлича себеподобни.

П.П. Все пак не ми отговори на въпроса от предния ми пост към теб 8-) Освен,че си избягал като мишка от държавата,какво си направил ЛИЧНО ТИ за подобряването на състоянието на България,че си толкова възмутен,погнусен и т.н от хората живеещи в нея и недоволстващи :?

[offtopic]Еба ти съвремените хъшове :lol:[/offtopic]
Последна промяна от CTAHKO на 23 яну 2013 06:27, променено общо 4 пъти.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 23 яну 2013 11:12

Reckless написа:Отваряш интернет форум и започваш да се оплакваш от тежкия си живот.
Ама аз ти вярвам бе човек, вярвам че оправия няма да има и го знам със сигурност, но какво направи ти за да си оправиш живота и да се чувстваш щастлив !?
Значи, когато кораба потъва, ти не скачаш от него и да плуваш към близкия бряг а ревеш от борда, как може кораба да потъва и че капитана не става за нищо.
На мен ми е пределно ясна обстановката в България, но никога не съм се оплаквал. Като не ми изнася аз се изнесох и сега няма от какво да се оплаквам.
А такива, като теб, които виждат, че са мачкани и продължават мазохистично да търпят и в същото време да се оплакват, ми казват, че имам робски манталитет.
Тези в парламента ви разказват играта всеки ден, ама вие продължавайте да работите за тях. Служете им вярно до последния си дъх, но не се оплаквайте.
Явно така ви харесва !

Брато,явно не съм се изразил,както трябва или ти не си ме разбрал правилно.Моята заплата е достатъчно висока(четирицифрена сума) и на тази сума се осигурявам.Точно за това взимам отношение и в подобни теми,в които ТИ,като чужденец не плащащ данъци на тази държава НЯМАШ НИКАКВО ПРАВО ДА МИ ДЪРЖИШ СМЕТКА Абе в общи линии,седнал някой от 10 000 км да ми обяснява,колко велик българин е и колко скапана му е държавата и как може той да я оправи Не,благодаря Що се отнася до робския манталитет...прочети си предния пост и сам ще си отговориш на въпроса Ти си роб! Факт!Там където живееш,хората сами са си постигнали свободата и благата,а ти отиваш сега на готово и си мислиш,че си свободен и имаш право да критикуваш Не,ти си един от хората,които робуват на тези,които са си извоювали свободата А колко са свободни...това вече е друга тема Себеподобното привлича себеподобни.

П.П. Все пак не ми отговори на въпроса от предния ми пост към теб Освен,че си избягал като мишка от държавата,какво си направил ЛИЧНО ТИ за подобряването на състоянието на България,че си толкова възмутен,погнусен и т.н от хората живеещи в нея и недоволстващи

Офтопик:

Еба ти съвремените хъшове
Абе пич,аз не мисля че на хората които сме навън,заплатите ни са по-малки от четирицифрени,ама това е друга тема.Пиша ти за опита да обидиш нас,хората които си вадим хляба навън,за това че не сме ПАТРИОТИ и нямаме ПРАВО да пишем по теми които вълнуват ВСИЧКИ/или поне повечето/българи.То по твоята логика и тио нямаш право да вземаш отношение по темата,защото...абе прочети заглавието и и после давай акъл/ум/ кой и къде да се изказва.Ама според аватара ти,ти се изживяваш като фашист и когато не ти е удобно да чуеш мненията на инакомислещите се опитваш да им затвориш устите типично по фашистски/комунистически/,или другояче казано-тоталитарно.Според теб,ние работещите навън сме роби.А ти какъв си?Мигар не си роб,щом си на заплата?Ако беше казал че си честен бизнесмен,като един по горе пишещ,може би щях да се съглася че се опитваш да не си РОБ.Ама ти явно си.За четирицифрена заплата ближеш з....те на БГ мутри,както и ние работещите навън правим с тяхните мутри.Така че ако можеш да ми обясниш разликата между теб и хората навън,ама без един чувал емотикони и малко по смислено,може и да те разберем.Относно кой какво прави за държавата-всяка година в БГ влизат около 1 милиард евро от "хъшовете".Не знам какво правии държавата с тези пари,но това е вече ТВОЯ отговорност.Нали все пак ТИ плащаш данъците си в БГ и ТИ избираш управляващите?А ти си помисли,дали част отт твоята заплата не се формира именно на база тези постъпления.За твое сведение аз НЕ ГЛАСУВАМ!За да няма после такива като теб да ме питат с какво право се меся в работите на държава в която не живея.Преди да замина пробвах да развивам бизнес.ДВА успешни опита и два неуспешни.Факта че сега съм навън е показателен за отношението на държавата към хора като мен,искащи да развиват ЧЕСТЕН малък бизнес в РОДИНАТА си.И затова си пробвам късмета навън.Също така,голяма част от "хъшовете" рано или късно се връщат у дома и парите спечелени навън се вкарват отново в БГ икономиката.И искам да те уверя,че сумите които се наливат,са много по големи от твоите четирицифрени заплати.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 23 яну 2013 11:13

Явно така ви харесва !

Брато,явно не съм се изразил,както трябва или ти не си ме разбрал правилно.Моята заплата е достатъчно висока(четирицифрена сума) и на тази сума се осигурявам.Точно за това взимам отношение и в подобни теми,в които ТИ,като чужденец не плащащ данъци на тази държава НЯМАШ НИКАКВО ПРАВО ДА МИ ДЪРЖИШ СМЕТКА Абе в общи линии,седнал някой от 10 000 км да ми обяснява,колко велик българин е и колко скапана му е държавата и как може той да я оправи Не,благодаря Що се отнася до робския манталитет...прочети си предния пост и сам ще си отговориш на въпроса Ти си роб! Факт!Там където живееш,хората сами са си постигнали свободата и благата,а ти отиваш сега на готово и си мислиш,че си свободен и имаш право да критикуваш Не,ти си един от хората,които робуват на тези,които са си извоювали свободата А колко са свободни...това вече е друга тема Себеподобното привлича себеподобни.

П.П. Все пак не ми отговори на въпроса от предния ми пост към теб Освен,че си избягал като мишка от държавата,какво си направил ЛИЧНО ТИ за подобряването на състоянието на България,че си толкова възмутен,погнусен и т.н от хората живеещи в нея и недоволстващи

Офтопик:

Еба ти съвремените хъшове
Абе пич,аз не мисля че на хората които сме навън,заплатите ни са по-малки от четирицифрени,ама това е друга тема.Пиша ти за опита да обидиш нас,хората които си вадим хляба навън,за това че не сме ПАТРИОТИ и нямаме ПРАВО да пишем по теми които вълнуват ВСИЧКИ/или поне повечето/българи.То по твоята логика и тио нямаш право да вземаш отношение по темата,защото...абе прочети заглавието и и после давай акъл/ум/ кой и къде да се изказва.Ама според аватара ти,ти се изживяваш като фашист и когато не ти е удобно да чуеш мненията на инакомислещите се опитваш да им затвориш устите типично по фашистски/комунистически/,или другояче казано-тоталитарно.Според теб,ние работещите навън сме роби.А ти какъв си?Мигар не си роб,щом си на заплата?Ако беше казал че си честен бизнесмен,като един по горе пишещ,може би щях да се съглася че се опитваш да не си РОБ.Ама ти явно си.За четирицифрена заплата ближеш з....те на БГ мутри,както и ние работещите навън правим с тяхните мутри.Така че ако можеш да ми обясниш разликата между теб и хората навън,ама без един чувал емотикони и малко по смислено,може и да те разберем.Относно кой какво прави за държавата-всяка година в БГ влизат около 1 милиард евро от "хъшовете".Не знам какво правии държавата с тези пари,но това е вече ТВОЯ отговорност.Нали все пак ТИ плащаш данъците си в БГ и ТИ избираш управляващите?А ти си помисли,дали част отт твоята заплата не се формира именно на база тези постъпления.За твое сведение аз НЕ ГЛАСУВАМ!За да няма после такива като теб да ме питат с какво право се меся в работите на държава в която не живея.Преди да замина пробвах да развивам бизнес.ДВА успешни опита и два неуспешни.Факта че сега съм навън е показателен за отношението на държавата към хора като мен,искащи да развиват ЧЕСТЕН малък бизнес в РОДИНАТА си.И затова си пробвам късмета навън.Също така,голяма част от "хъшовете" рано или късно се връщат у дома и парите спечелени навън се вкарват отново в БГ икономиката.И искам да те уверя,че сумите които се наливат,са много по големи от твоите четирицифрени заплати.
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 яну 2013 12:21

Готвача написа:Абе пич,аз не мисля че на хората които сме навън,заплатите ни са по-малки от четирицифрени,ама това е друга тема.Пиша ти за опита да обидиш нас,хората които си вадим хляба навън,за това че не сме ПАТРИОТИ и нямаме ПРАВО да пишем по теми които вълнуват ВСИЧКИ/или поне повечето/българи.То по твоята логика и тио нямаш право да вземаш отношение по темата,защото...абе прочети заглавието и и после давай акъл/ум/ кой и къде да се изказва.Ама според аватара ти,ти се изживяваш като фашист и когато не ти е удобно да чуеш мненията на инакомислещите се опитваш да им затвориш устите типично по фашистски/комунистически/,или другояче казано-тоталитарно.Според теб,ние работещите навън сме роби.А ти какъв си?Мигар не си роб,щом си на заплата?Ако беше казал че си честен бизнесмен,като един по горе пишещ,може би щях да се съглася че се опитваш да не си РОБ.Ама ти явно си.За четирицифрена заплата ближеш з....те на БГ мутри,както и ние работещите навън правим с тяхните мутри.Така че ако можеш да ми обясниш разликата между теб и хората навън,ама без един чувал емотикони и малко по смислено,може и да те разберем.Относно кой какво прави за държавата-всяка година в БГ влизат около 1 милиард евро от "хъшовете".Не знам какво правии държавата с тези пари,но това е вече ТВОЯ отговорност.Нали все пак ТИ плащаш данъците си в БГ и ТИ избираш управляващите?А ти си помисли,дали част отт твоята заплата не се формира именно на база тези постъпления.За твое сведение аз НЕ ГЛАСУВАМ!За да няма после такива като теб да ме питат с какво право се меся в работите на държава в която не живея.Преди да замина пробвах да развивам бизнес.ДВА успешни опита и два неуспешни.Факта че сега съм навън е показателен за отношението на държавата към хора като мен,искащи да развиват ЧЕСТЕН малък бизнес в РОДИНАТА си.И затова си пробвам късмета навън.Също така,голяма част от "хъшовете" рано или късно се връщат у дома и парите спечелени навън се вкарват отново в БГ икономиката.И искам да те уверя,че сумите които се наливат,са много по големи от твоите четирицифрени заплати.

Че и национални герои се опитвате да се изкарате!Добре че сте вие,за да съществуваме.Тази тема те вълнува толкова,колкото мен ме вълнуват заплатите в Англия.Естествено,че нямате право да взимате отношение,а още по-малко да критикувате хората,останали в държавата и работещи в нея и за нея.Тръгнал някой от 5 000 км,да ми държи сметка,че нямам право да критикувам,как милее и колко му липсвала РОДИНАТА.Да бе,да ;) Отделно,че е най-лесно,човек да оправдава некадърността си с държавата и как тя му пречела да се развива.Като си толкова кадърен,развий бизнес идеите си в чужбина.Че държавата ни не е стока е факт и аз точно това твърдя,а колегата ти,другия ХЪШ,който защитаваш е на противоположно на твоето и моето мнение ;) Ама от всички мои постове,които съм написал по темата,най-много те е впечатлил аватара ми и заплатата,която така и не съм споменавал колко е и как я изкарвам.Супер,извлякъл си екстракта от моето творчество и същност.Разкри ме.Аз съм фашист,комунист и каквото още се сетиш.По какво съдиш,така и не ми става ясно.А че сте с робско мислене,в това спор няма.Най-лесно е да си биеш крушите и да отидеш на готово.Не забравяй,че и в България има чинии за миене :!:

П.П. Май ти си този,който трябва да прочете заглавието на темата 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 23 яну 2013 17:51

Я си погледни аватара първо и после ме питай защо те "набеждавам" като фашист или комунист,което според мен е едно и също Станко.Ако имаш деца,така ли ги възпитаваш в патриотизъм?Заглавието на темата е "Взимаме по-малко от страните в третия свят !".Ти с твоите 4 цифри,къде се буташ?А относно развиването на бизнес идеи в чужбина,има време и затова.Но това е нещо което не те засяга всъщност.Ти си мисли по тезата,дали не си роб.И като стигнеш до верният извод,си задай въпроса на кого робуваш.Защото и без да задавам въпроси,аз зная че си роб,както всички останали хора по света,работещи за да изкарат прехраната си.А това че ти си мислиш че не си роб,може само да ме кара да те съжалявам.Освен ако не си пиша с ББ,който дефакто също е роб,но от друго ниво.Карай,остави екстракта който съм видял.Живей си "свободно" и си мисли за нас като за роби,щом това те прави щастлив.
П.п.Желая ти успех в прибавянето на пета цифра към заплатата!И все пак благодаря че понамали малко емотиконите.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 23 яну 2013 21:05

Готвача
, а спри се бре!
От такива миячи на чинии като тебе ни е писнало.Поне веднъж в живота си се дръж като мъж.Ясно е ,че нямаш нужното мислене за това,но опитай.А може би си Августин Пейчинов? :lol:

Щом си се хванал за аватара на Станко,като гледам твоят, от "богатство" си само кожа и кости. :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Revan
Контакти:

Мнениеот Revan » 31 яну 2013 08:21

Взимаме по-малко пари , но в някой отношения сме по-добре от развитите страни , като САЩ , Великобритания и др. Става дума за незначителни работи , като интернет. В България , имаме един от най-бързите нетове в света. Също така , можем да си теглим без пари от различни тракери филми , игри и др. :mrgreen: На скоро стана дума в един световен форум , че едно сериалче се мести от една ТВ на друга и всички изперкват , че няма да имат време да гледат епизодите , защото са в неудобно време. Казах им , че няма голямо значение , понеже 2-3 часа след излъчването на епизода , можеш да си го изтеглиш , а те се чудят и маят. Не са чували за такива безплатни торенти и сайтове. Чакат да го качат на официалния сайт и тогава могат да го гледат онлайн , след 1-2 седмици.

Върни се в “Свободна зона”